Vilken rolig dag, eller inte…. – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Vilken rolig dag, eller inte….

Dagen började inte bra, kan inte påstå att den slutade så heller. Det enda roliga har varit skolan, så tack alla ni som förgyllde de timmarna.

I morse hade alla barnen sin dåliga dag och det är tufft att fixa med allt själv då. Lyckades till sist ändå ta mig iväg. Tänkte många gånger “om en timme är jag i skolan om en timme är jag i skolan om en timme är jag i skolan”. Kan säga att profylax kurs är mer av nytta efter att man har fått barn än innan. Hualigen!

Påfrestningar har varit dagens tema. Arg, ledsen och besviken är jag. I alla fall efter den här kvällen. Men inget som inte gör mig starkare och mer beslutsam över att fixa allt. Det som inte dödar, det härdar. Sanna ord! Hur hårt det än låter.

Tänker inte ägna kvällen åt att tänka, bara vara. Ska strax gå och handla, mjölken är slut. Känns inte lockande att gå ut i detta skitväder men jag gör det ändå. Ska hämta Linn från träningen också. Efter det ska jag bara krascha för det kommer en morgondag, men som knappast lär bli värre än den här.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.