Trillingmamma och sjubarnsmor

Grattis Leon på 2-årsdagen

Tidig morgon, förskola och skola för barnen. De studsade iväg trots snålblåsten. Själv har jag tillbringat dagen på föreläsningar. Sen var det hem för att fira Leon som blir 2 år idag. Hade lovat Gabriel och leka med så en timme spenderades på golvet och belamrades av gubbar, bilar, robotar, vapen och annat. Gissa om jag är slut nu. En fantastisk dag har det varit ändå.

20140127-200133.jpg

Och en stor kram till tvååringen samt alla gratulationer från er, Tack!

20140127-200241.jpg

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen lägga mig jag med. I morgon blir det tidigt igen.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.