Trillingmamma och sjubarnsmor

Stockholm tur och retur

Åkte till Stockholm över ett dygn, kort alldeles för kort. Men jag hann med kärt besök. Först syster Anna, tack för en underbar kväll. Roligt och väl behövligt! På lördagen blev det fika med pappa och farmor, mamma var sjuk så det blev bara en kort sväng där. Kärt besök dock! Underbart och se dem igen och trist att jag inte hann med alla. Tyvärr!

Resan hem blev lång, allt för att SJ har så konstiga priser på sina resor. En två och en halv timmas resa till Nässjö C, där blev det byte till Västtågen mot Skövde. Den delades med ett gäng fyllon, jisses säger jag bara. Kom hem halv tolv och kraschade i säng.

Barnen var glada i morse över att se mig, kändes skönt och krama dem också. Nu leker de för fullt medan vi vuxna bakar bullar. Tar en kaffepaus så länge. I morgon är det vanlig vecka igen och det ska bli skönt med de vanliga rutinerna igen. Skola, förskola och plugg. Ny dag med nya tag.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.