Trillingmamma och sjubarnsmor

Stressad

Försöker varva ner men det går sådär, känner mig stressad inombords av olika anledningar. Kommande vecka blir rolig, hemma med sjuka barn samtidigt som man ska få ihop studierna. Det blir fjärde stressveckan för min del. Mindre kul men det får gå, det måste gå.

Har inte gjort så mycket idag mer än det vanliga. Frukost, blöjbyte, disk, tvätt, lunch, disk, tvätt. Nu väntas möte vid sex, bara pallra sig iväg.

Ikväll ska jag åter krascha tidigt. Allt för att samla kraft till det som kommer. En ganska tråkig och händelselös dag har det varit, går som en zombie i mitt eget hem där alla tar mig för givet att allt ska fixas. Trött, less och irriterad. Passar bra med tidig säng. I morgon är det en ny dag.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gunilla

    Förstår att det måste bli för mycket ibland . Stor familj o plugga samtidigt!! Jag beundrar dig ska du veta!!!