Prickar och nedräkning – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Prickar och nedräkning

Nu kan jag bocka av alla barnen, tre till fick vattkoppor här i måndags. Denna omgång är lite kämpig. Julie, Leon och Alexander har feber och är ganska hängiga med ett gnälligt humör, vilket är naturligt när man är sjuk. Klart veckan börjar med seminarium också. Det ska gå ändå. Motarbetad har jag varit förr så det här är ingen katastrof, bara pyssel i schemat.

Snön fortsätter vräka ner, plogning ligger efter som vanligt. För att inte tala om sanden som verkligen skulle behövas. Snorhalt ute! Tycker synd om de som inte kan ta sig ut på grund av vädret och tvingas sitta hemma.

Har handlat inför morgondagen, här hemma är det en förväntansfull kille som har räknat ner dagar länge. Gabriels födelsedag är det. I morgon blir det en dag hemma, ingen skola och inget dagis. Vi ska bara ta det lugnt och njuta. Städa, inhandla lite tårta och sen fira den blivande 6-åringen.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Vill bara skicka en STOR Kram <3
  Blir så GLAD å läsa din blogg….
  Önskar dig en UNDERBAR dag å du är otrolig som fixar allt….

 2. Helen

  Hej Eva !
  Kikar in till dig då & då. Jobbigt med kliande koppor ,,hoppas det snabbt är över.
  Såg av en slump att du länkat till “muskelkampen” , har du någon i din närhet som drabbats av Duschens ? Här i vårt lilla samhälle finns en barnfamilj där båda pojkarna 10 & 6 år är drabbade. Då sjukdomen är så pass ovanlig blev jag nyfiken om du har fler länkar & tips jag kan vidarebefodra. En mkt tuff situation för dom.

  Tack för att du delar med dig av din vardag / Helen

  1. Eva Silverlantz
   Eva Silverlantz

   Hej och tack för dina fina ord och inlägg. Ja jag har en i min närhet som har Dushenne. Det finns en sluten grupp på Facebook som heter Föräldrar med pojkar till Dushenne, tror att det ska vara korrekt. Söker man så hittar man den. Där finns föräldrar över hela landet och familjen är välkommen att kontakta den gruppen för utbyte av tankar och egna erfarenheter.

   Ha en fin helg! Kramar från oss alla.