Jo men så att – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Jo men så att

Åter igen sitter jag här dagen innan och funderar över morgondagens tenta. Har gått igenom allt i mitt huvud och det känns som om det sitter som det ska. För mig är det viktigast att förstå helheten eftersom den här gången var det betydligt mer att läsa. Nervsystemet, muskler, huden, körtlar och andra funktioner är inget man läser in i ett nafs. Detta har jag tragglat nu ett tag och det borde sitta. Wish me luck!

Tyvärr så har två till blivit sjuka i familjen så nu får alla vara hemma de kommande två dagarna. Feber och förkylning om vartannat. Yes, svängdörrarna är åter öppna så välkommen alla baciller.

20131030-222125.jpg

Gabriel som var hyfsat pigg i morse, fast mindre glad, blev riktigt dålig fram mot eftermiddagen och kvällen. Julie var som en solstråle och jag lyckades fånga det ögonblicket. Hon som annars mest surar och trotsar.

20131030-222619.jpg

Tog en uppfriskande promenad till och från skolan idag och det var riktigt skönt för både kropp och själ. Trots förkylning och hosta så kändes det helt okej. Kan inte klaga på utsikten direkt. Vackert!

20131030-222902.jpg

I morgon gäller det som sagt. Klockan drar iväg och jag borde lägga mig. Sömn gör också underverk, inte bara frisk luft. Så god natt alla!

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.