Storm eller icke storm, det är frågan – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Storm eller icke storm, det är frågan

Det blev ingen storm tack och lov, det avfärdades från klass 2 till klass 1. Och det enda som vräkte på var regnet. Jag förberedde ändå för kraftiga vindar är inte och leka med. Vet vad stormen Gudrun gjorde och mot min systers och deras poldäck. Den fick byggas om största delen. Så det är inte fel att ta bort och förankra lösa saker. Men nu klarade vi oss utan problem.

Halvdana är vi allihop, höstens underbara baciller har flyttat hit. Snälla små Leukocyter, se till att fagocytera bort skiten. Höstlov som inte riktigt är ett lov där man ska vila, sjukdomar och kommande tenta.

Idag ska jag plugga, vad annars. Bara bita ihop. Väntar med spänning på resultat från de tidigare två tentorna också och jag känner mig som en flitig inloggare på Högskolans sida för att se om resultat har dykt upp. En som borde ha visats är Studieteknik 1,5 hp men har inte dykt upp. Det var över två veckor sen denna hemtenta gjordes och på högskolans sida står det att inom fjorton dagar skall resultat visas. Nåja, det dyker väl upp samtidigt som resten, den som väntar på något gott. Efter tentan på torsdag så är 7,5 hp gjorda och nya kurser drar igång, vilket jag ser fram mot mycket. Kliniskt arbete och kläder skall kvitteras ut på måndag. Sen är det åter igen praktik vecka 49. Här går det undan. Yes!

Dags att förbereda dagen, klockan har slagit sju.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.