Så mycket som möjligt – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Så mycket som möjligt

Kunde inte ha planerat i mer än vad vi gjorde i söndags. Från det att jag vaknade så var det bokat. Frukost, blöjbyte, påklädning, packning och sen iväg till badhuset. Väl där är det arbete med att kolla alla så det inte händer något. Ett par timmar i badhuset gör sitt, barnen hungriga och trötta så det gäller att fylla på energiförrådet fort. Lunch ute fick det bli. Sen iväg hem och packa ur allt och hänga på tork. Packa nästa väska för Linns träning som kommer med tåget precis när allt börjar. Ner med bilen till station, hämta Linn och skjutsa henne till träningen. Förbi affären och handla, sen hem igen för att laga middag. Ja efter det är det kväll och alla sysslor på det, swisch sa det bara och sen var klockan nio. Somnade som en stock.

Idag har jag fått massor med skolarbete gjort. Skönt! Bara bocka av i to do listan. Barnen är hämtade från förskolan och själv tar jag en micropaus innan kvällens måsten knackar på dörren. Sen tar jag upp studierna ikväll igen för att skynda på lite. Det gör mig inget, bara roligt. I morgon blir det en sån där tidig dag igen.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.