Praktik klar – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Praktik klar

Vips så gick den här veckan. Har gjort min första praktik på vårdcentralen och det var otroligt roligt och givande. Tycker det är bra att man får komma ut och se verkligheten tidigt. På dessa tre dagar har jag hunnit se mycket också och huvudet snurrar på bra, är helt slut. Det blir nog en tidig kväll idag med.

Hemma här rullar det på i vanlig ordning. Två av trillingarna är utan blöjor och den tredje kommer snart efter hoppas jag. Gör ingen stor grej av det utan de får mogna till innan det är dags. Hela livet är fullt av krav sen så det kommer det med. Det går bra för dem på förskolan och i skolan så jag är glad för det.

Hösten har kommit och nu är det slut på värmen. Även om solen lyser så är vindarna friska och mornarna kalla. Hua, saknar värmen redan.

Nu är det dags och söva den lilla killen som är allt annat än pigg. Kvällen kom fort den med.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.