Verkligheten – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Verkligheten

Min första praktik var idag och det kändes otroligt bra. Att kastas direkt ut i verkligheten och få se hur det går till är precis det som behövs, och det har varit en givande och rolig dag på alla sätt och vis. Allt som man läser om kopplas nu ihop i huvudet för att sedan studera hur det fungerar i praktiken. Underbart! Hela min hjärna snurrar på högvarv. Ser verkligen fram mot morgondagens nya observationer.

Barnen har varit lite griniga nu på kvällen eller mest Leon och Julie. Inte konstigt eftersom de är små och dagarna långa för dem. Trötta små somnade fort ikväll och jag ligger redan med. Lika trött är jag, och jag gissar att jag kommer att somna på två röda. Måsten har jag inga ikväll utan sömnen prioriteras först och främst. Så nu tar jag John Blund hand i hand. God natt mina vänner!

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.