Inte så lätt alla gånger – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Inte så lätt alla gånger

Uppe med tuppen så här en lördagmorgon, inte ofta det händer. Idag är det klädbytardag i Värsås så det är därför. Ska jaga byxor till trillingarna som de kan ha på dagis. Annars är dagen oplanerad och jag tänker ta den som den kommer. Måsten finns ändå och ibland behövs vila. Det är lördag förstås och barnen vill ha sitt, godis och disco. Njuta ska vi göra och förmodligen hinner den här helgen passera fort, bäst att passa på.

Lucas fick en större cykel med stödhjul som han ville ta med till förskolan här om dagen. Han upptäckte att det var svårare att bromsa med den än en trehjuling där fötterna till 99% användes. Inte samma sak med en vanlig cykel som kräver bakåtbroms. Höll på att sluta med att han åkte in i klorofyllet med fart men på något sätt lyckades han hoppa av. Visade igen hur han skulle göra för att bromsa och nu tror jag att han fattade galoppen. Vill mycket men ibland är det svårt. Inte så lätt alla gånger. Måste ändå säga att det går förvånansvärt bra och lämna sex barn. De trivs och det är huvudsaken och det är mycket kärlek när man hämtar dem.

Nu ska jag njuta av kaffet och ta mig lite frukost innan det är dags att bege sig. Tar med mig Linn idag också samt vännen Mia.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.