Sömnen är viktig – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Sömnen är viktig

Nu har jag studerat skelettdelar här ikväll och känner hur det snurrar. Även en hel del kemi har sjunkit in samt ett gäng instuderingsfrågor. Effektiv har jag varit. Ett måste då det är redovisning i morgon och tenta om en månad. Det är fortfarande kul och intressant fast det är mycket.

Barnen var glada idag när jag hämtade dem och de hade mycket och prata om på vägen hem. De riktigt bubblade ur dem och alla på en gång. Roligt var det att höra. Väl hemma sen var det middag serverat, riktigt lyxigt att komma hem och bara sätta sig. Gott var det också och det gick åt kan jag säga, risotto a la Silverlantz.

Ikväll ska jag försöka sova tidigt. Behöver verkligen sömnen känner jag för energins skull. Vaknar pigg som en lärka varje morgon (lite överdrivet kanske), men ändå så pass att det inte är enorm trötthet jag känner. Starten är givetvis lite seg på morgonen för min del. Efter kaffet så är jag levande igen. Bara låta det ta sin tid innan jag tar tag i allt och det som hör till med barnen.

Nu kallar sängen så god natt alla!

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.