Cykel eller gå – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Cykel eller gå

Njuter av en kopp kaffe och tystnaden den här morgonen. Väldigt skönt är det innan alla måsten sätter igång. Det är kyligt ute, hela sju grader. Usch, nu kommer den mörka årstiden igen. Hoppas vintern går fort så solen och värmen åter kommer. Sommaren är alldeles för kort.

Funderar på om jag ska ta cykeln till skolan eller inte. Problemet är att frakta allt när jag lämnar dem på dagis. Sex barn, tvillingvagn och en cykel känns inte som det optimala. En lösning på det skulle behövas. Som det är nu så går jag, vilket inte är fel det heller då jag älskar mina promenader. Det blir också sju kilometer om dagen. Är lite slarvig med och aktivera Runkeeper bara. Får fundera ett tag till på hur jag ska lösa det. Kanske huvudet vaknar av en kopp kaffe till. Nu vaknade ett av barnen också, dags att duka fram frukost med andra ord.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helena H

  Och själv njuter jag att de kalla sköna dagarna börjat komma. 🙂 Vill ha höst o vinter för alltid.
  Angående ditt transport”problem”, kan du inte ha cykeln på dagis på kvällen o natten och ta den till skolan när du lämnat barnen och sedan ställa tillbaks den där när du hämtar dom…om du är den som hämtar, annars kanske du kan ställa den där iaf, och gå sista biten hem. 🙂
  Ha det bra.
  Kram från Söderhamn

  1. Eva Silverlantz
   Eva Silverlantz

   Hej :-). Kan nog inte ha cykeln ståendes. Lite dyr för det och det är avsides där dagiset ligger. Allt skulle plockas på en gång tyvärr ;-). Tur att några gillar vinterhalvåret ;-). Ha en fin söndag! Kramar

   1. Helena H

    Det var ju trist… hopplöst att man inte kan lämna saker framme för att vissa inte kan skilja på mitt o ditt. :/ Är lika härmed tyvärr.
    Ja, här gillas vintern av hela familjen, som tur är. 🙂
    Kram.

    1. Eva Silverlantz
     Eva Silverlantz

     Så är det med dyra cyklar tyvärr ;-). Ska införskaffa mig i en skrotupplaga som jag kan ställa. Brrrrr bort med kylan ;-). Ha en fin kväll! Kram kram