Funderingar en tidig morgon – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Funderingar en tidig morgon

Det är tidigt och jag är lite trött, men det är fredag och snart helg. En oerhört rolig och givande vecka har det varit, kommer nog snart in i rytmen.

Barnen har varit hur goa som helst även om dagarna har varit långa för dem, mot vad de är vana vid. Egentligen inget att känna skuld över för de har hur kul som helst på förskolan. Men klart att det känns för min del när kvällarna kommer fort.

I helgen blir det fotboll och i goda vänners sällskap vilket jag ser fram mot. Just bu är det kaffet som hägrar och jag ska ta mig en dusch och vakna till innan det är dags att lämna alla sex på förskolan.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.