Tack för gratulationerna – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Tack för gratulationerna

Först vill jag tacka alla för gratulationerna på min födelsedag igår, det värmde. Dagen var precis som andra dagar med sysslor och göromål samt mindre glada barn. Det går inte alltid och styra tyvärr, fick en lugn kväll i alla fall och det var skönt. Vädret var också kanon, så helt fel var det inte.

Idag har vi röjt och rensat lite grann. Ute har vi också varit då barnen behövde leka av sig lite. Eftermiddagen går mot sitt slut och snart är kvällen här. Finns en del måsten att göra som sagt och vad sägs om att skura ett gäng lortiga, sandiga barn till och börja med. Sen har vi middag, tvätt, disk, blöjbyte och läggning som följer. I morgon är det dags och ställa klockan igen, förskola och skola för alla i stort sett. En dag som jag ser fram mot på många sätt, pirrigt nervös är jag.

Nu är det en kaffe som gäller innan allt drar igång.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.