Allt ordnat och det rullar på – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Allt ordnat och det rullar på

En tidig morgon idag och jag njuter just nu i min ensamhet med en kopp kaffe. Inte helt fel. En kontrast mot gårdagens hektiska eftermiddag där jag både sålde bok, hämtade böcker och handlade. Gick otroligt bra både med barnen och de människor jag mötte, vissa har hjärtat på rätta stället. Hade turen med mig igår att få träffa sådana människor. Nu är allt förberett tills skolan börjar på måndag och jag känner mig nöjd och tillfreds med allt. Tills dess ska jag njuta med barnen för sen sätter det igång med långa dagar, i alla fall vissa av dem. Förskolan och skolan för barnen har kommit igång och allt rullar på som det ska. De är i alla fall glada och nöjda.

Nu är det dags att göra i ordning sig och förbereda dagen som kommer. Nya spännande utmaningar väntar.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.