Skor i kubik – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Skor i kubik

Det blev en tur och handla idag då två stycken behövde skor akut, Leon och Linn. Fötterna har växt mest på dom under sommaren, de andra har stått still än så länge. Linn är inga problem att hitta skor till, nöjd blev hon också.

20130820-195845.jpg

Leon är lite svårare. Han är så bastant över hela kroppen och har väldigt breda fötter och vader. Inte lätt och hitta skor som passar, men jag lyckades efter mätning på honom och på skor i affären. Nu har han både skor och stövlar. Stolt kille poserar.

20130820-200115.jpg

Hittade även till mig, ni vet ta tre och betala för två på Skopunkten fungerar alltid. För ovanlighetens skull blev det väldigt lite köp med tanke på hur många vi är. Annars brukar det vara alla på en gång. Det kommer det med, lagom till vintern. Både overall och vinterskor väntar.

20130820-200223.jpg

Idag blev det tacos till middag, och alla blev glada över det och åt som aldrig förr. Tyvärr blir det enormt mycket disk efter en sådan rätt med alla skålar med innehåll samt alla som äter. Det är det dock värt alla gånger. Fick underbar hjälp av min dotter så jag ska inte ta åt mig äran. Tog i stället blöjbyten gånger hundra och har släckt lite småbränder, humöret har inte varit det bästa på de små.

Nu ska jag försöka få piggelinarna i säng så kan jag och Thomas titta på film. I morgon blir det upp tidigt igen, ska hämta resterande böcker till skolan. Sen har jag allt hemma förberett. Är ganska trött redan nu så vila behövs alltid. Hoppas bara att de vill somna snart.

20130820-200944.jpg

Lite spel på iPhone hinner jag med också förstås.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.