Hemma igen – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Hemma igen

Riktigt trött var jag igår och vilket kramkalas det blev när jag kom hem också. Kändes hur mysigt som helst! Hade tur med alla resor, från det att vi landade på Arlanda klockan 14.00 så var jag i Skövde 18.15. Inte dåligt. Men en dags resande gör sitt och slut var jag. På en vecka hade det blomstrat duktigt här hemma, både rhododendron och äppelträdet hade slagit ut. Doftade underbart dessutom. Sen att vädret var 14 grader och ösregn kan man diskutera, där var stora kontrasten.

Har tagit en hel del bilder och ska sätta mig när jag får tid och tömma den. Sen kommer inlägg med bilder från resan. Det blir inte ikväll för jag har en del att fixa med först. Ska också ta det lugnt och studera lite engelska tänkte jag.

Här hemma har barnen varit lite hängiga men ändå vid gott mod. Eftermiddagen har varit fyllt med slagsmål, reta varandra och små hyss. Tillbaka till verkligheten (såg också att Picasso har varit framme och målat på väggarna, fint… eller inte). Trillingarna är mitt i en trots så de står för de flesta bråk just nu. Leon är på upptäcksfärd; sliter, drar och undersöker allt. Man får passa honom som en hök. Tydligen så missade jag lite av den tiden och hittade honom med full mundering i duschen med vattnet på. Fick mig ett gott skratt i alla fall. Hann tyvärr inte ta bild. Det var bara att slänga in resten av gänget som också behövde en ordentlig rengöring efter en dag på förskolan. Nu sitter de och kollar på tecknad film och jag passar på att andas med en kopp kaffe en stund. Njuter förstås…

 

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Silverlantz
   Eva Silverlantz

   Hej och välkommen hit :-).

   Med barn kommer det jobb oavsett hur många. Men det är inte jobbigt. Fördelen med många är att de har varandra och sysselsätter sig många gånger själva. Tycker det är underbart många gånger, men visst kommer det bra och dåliga dagar. Vi har valt själva att ha många och varje är planerad :-). Tufft ibland och underbart många gånger… mycket kärlek :-).

   Ha en fin dag!

   Kramar Eva