På plats hos syster – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

På plats hos syster

Nu sitter jag här hos min syster efter en dag full av aktiviteter. Den startade redan nio på morgonen med elva grader och ösregn. Väl framme vid mitt gamla jobb så var det strålande sol och över tjugo grader, vilken kontrast. Fast jag klagar inte. Tack alla underbara som jag träffade idag på Södertörns högskola och tack för den underbart fina buketten jag fick.

Förenade nytta med nöje ikväll och har precis gjort klart mitt arbete i Ekonomisk politik och har fått förklarat massor av min systers man Robert. TACK, jag känner att helhetsbilden är klarare nu.Jag är inte den personen som tittar på nyheter eller har varit intresserad av samhällskunskap över huvud taget. Så det är mycket man ska sätta sig in i, för mig är det viktigast att förstå helheten än små detaljer. Och efter hans hjälp så har jag fått en klarare bild definitivt. Tacksam är jag!

Sova kan jag definitivt inte göra fast jag mer än väl kan och får, det går bara inte. Det kallas resfeber. Känns konstigt att vara borta från make och barn men det går nog bra det med. Ett par timmar kvar så sitter vi på Arlanda och har checkat in, nu är det bra nära. Nu ska jag ta mig en kaffe och försöka varva ner även om det känns som mission impossible. Försöka kan man göra i alla fall!

 

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.