Trevlig Valborg – Trillingmamma och sjubarnsmor
Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Trevlig Valborg

Det var en snabb strejk och pojkarna var åter på förskolan idag. Som de hade längtat och det passade bra med en utflykt där det bjöds på glass och sen sjunga in våren. Nu var den så långt borta i och med att det ösregnade och blåste satan, men det bekom inte de små. Det var bara jag som “gnällde”.

Har fått saker gjort idag och det innebar en hel del flängande fram och tillbaka. Gjorde två flugor i en smäll och gick promenad dit jag skulle, polismyndigheten. Och det blåste! Hade helt klart den konstigaste frisyren när jag kom fram men vad spelar det för roll, det är ju bara ett pass. Bara bocka av i listan av alla saker som skall göras innan jag åker. På vägen hem sen passade jag på och göra ett samtal där jag möttes av en röst som sa:

-du har plats 74 i kön.

Ja vad trevligt, det var över 3 km hem så bråttom att komma fram hade jag inte. När jag nästan var hemma så var det min tur. Har ni tråkigt när ni promenerar så kan ni alltid ringa ett samtal till myndigheterna.

Valborg är det också men det blir en lugn tillställning hemma för vår del. Vi har varit ute på eftermiddagen och jag lagade en god middag i stället. Ingen av småttingarna frågar efter en brasa så det får vara. Nu sover dessutom alla och det är dags för mig att göra nästa nytta, skolarbete. Först kaffe känner jag så jag orkar läsa om ekonomisk politik, inte riktigt mitt ämne men det går. Allt går om man bara ger sig fan på det.

Är för övrigt nöjd med nya bloggportalen och kommer inom kort att flytta hit helt. Smidigt och enkelt vilket jag är glad över. Nu vankas det plikter här och jag vill också passa på att önska er en riktigt trevlig Valborg.

 

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Eva Silverlantz

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva Silverlantz
   Eva Silverlantz

   Hej hej!

   Den 21:a åker jag till Zakynthos med min syster i en vecka :-).

   Kramar Eva