Eva Silverlantz

Trillingmamma och sjubarnsmor

Annons

Får det inte att fungera

Sorgligt men sant, jag får inte Word Press att fungera. Det innebär att jag måste lämna den plattformen och Loppi. Har försökt hela helgen och det finns heller ingen support, bara FAQ vilket inte hjälper mig. Jag orkar inte mer bekymmer utan vill bara ha en enkel och fungerande blogg där man både kan logga in och ha en app som fungerar. Tyvärr uppfyller inte Word Press det just nu. Har ändå provat på en annan plattform ett tag vilket är bra men tar nu beslutet att återvända till min gamla blogg tills vidare:

http://familjenxl.bloggplatsen.se/

Laddade ner Bloggplatsens app och allt fungerade på en gång. Efter två dygns kämpande så var valet inte svårt. Beklagar detta hoppande fram och tillbaka, hoppas att ni följer med mig till Bloggplatsen igen. Varmt välkomna!

 

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Annons
Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...

Skit Word Press

Har bytt telefon och står nu och installerar om allt på nytt. Alla appar med lösenord måste laddas ner och loggas in på nytt. Bara en jag inte lyckas få att fungera, och det är Word Press till bloggen. Tack för den. Jag som mobilbloggar. Dåligt av Word Press och Loppi, ska man tvingas byta plattform igen. Morr och suck! Det går att logga in men min blogg finns inte och går inte att lägga till, trots korrekt lösenord. Från iPhone till iPhone dessutom. Måste också pallra mig ner till banken för nytt Mobil ID med. Varför kan tekniken inte bara fungera?

Stressiga dagar har set varit, inget internet hemma heller så det blir tufft mellan föreläsningar och examination och hinna med. Men det går, den tuffa veckan går mot sitt slut.

Har fått resultat på första tentan i Vårdandets etik och lustigt nog fick jag VG. Trots sjuka barn under nyår och mindre pluggande. Nöjd är jag I alla fall. 

Ska nu lägga mina små och sen morra lite till. Skit för Word Press appen. Varför ska man göra det smidigt för när man kan göra det svårt.

 

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Vilken rolig dag, eller inte….

Dagen började inte bra, kan inte påstå att den slutade så heller. Det enda roliga har varit skolan, så tack alla ni som förgyllde de timmarna.

I morse hade alla barnen sin dåliga dag och det är tufft att fixa med allt själv då. Lyckades till sist ändå ta mig iväg. Tänkte många gånger ”om en timme är jag i skolan om en timme är jag i skolan om en timme är jag i skolan”. Kan säga att profylax kurs är mer av nytta efter att man har fått barn än innan. Hualigen!

Påfrestningar har varit dagens tema. Arg, ledsen och besviken är jag. I alla fall efter den här kvällen. Men inget som inte gör mig starkare och mer beslutsam över att fixa allt. Det som inte dödar, det härdar. Sanna ord! Hur hårt det än låter.

Tänker inte ägna kvällen åt att tänka, bara vara. Ska strax gå och handla, mjölken är slut. Känns inte lockande att gå ut i detta skitväder men jag gör det ändå. Ska hämta Linn från träningen också. Efter det ska jag bara krascha för det kommer en morgondag, men som knappast lär bli värre än den här.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Grattis Leon på 2-årsdagen

Tidig morgon, förskola och skola för barnen. De studsade iväg trots snålblåsten. Själv har jag tillbringat dagen på föreläsningar. Sen var det hem för att fira Leon som blir 2 år idag. Hade lovat Gabriel och leka med så en timme spenderades på golvet och belamrades av gubbar, bilar, robotar, vapen och annat. Gissa om jag är slut nu. En fantastisk dag har det varit ändå.

20140127-200133.jpg

Och en stor kram till tvååringen samt alla gratulationer från er, Tack!

20140127-200241.jpg

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen lägga mig jag med. I morgon blir det tidigt igen.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Annons
Kommentera (1)

Kommentera

Se fler...

Stockholm tur och retur

Åkte till Stockholm över ett dygn, kort alldeles för kort. Men jag hann med kärt besök. Först syster Anna, tack för en underbar kväll. Roligt och väl behövligt! På lördagen blev det fika med pappa och farmor, mamma var sjuk så det blev bara en kort sväng där. Kärt besök dock! Underbart och se dem igen och trist att jag inte hann med alla. Tyvärr!

Resan hem blev lång, allt för att SJ har så konstiga priser på sina resor. En två och en halv timmas resa till Nässjö C, där blev det byte till Västtågen mot Skövde. Den delades med ett gäng fyllon, jisses säger jag bara. Kom hem halv tolv och kraschade i säng.

Barnen var glada i morse över att se mig, kändes skönt och krama dem också. Nu leker de för fullt medan vi vuxna bakar bullar. Tar en kaffepaus så länge. I morgon är det vanlig vecka igen och det ska bli skönt med de vanliga rutinerna igen. Skola, förskola och plugg. Ny dag med nya tag.

Tack för att ni läser! Vid tangenterna/Eva

Annons
Kommentera (0)

Kommentera