Gun’s n roses:) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Gun’s n roses:)

Jag har Tele2 och då kan man ibland, rätt ofta, köpa presale biljetter. Jag tycker egentligen att det är skit, för det suger att företag kan boka upp men skit samma. Jag använder det såklart:)

Dubbelmoral ? Japp.

Hur som haver, i dag släpptes ordinarie biljetterna klockan 9.00

Det är helt galet men Guns and roses bara kör, jag trodde aldrig de skulle komma tillbaka hit, men det gör de! De har avverkat hela världen typ, i en rasande fart med spelningar var och varannan kväll.

I sommar spelar de alltså på Ullevi i Göteborg!

Konserten på Friends verkligen svepte bort fötterna på mig, på ett bra sätt och den konserten ligger Topp tre hos mig.❤️

Givetvis ska jag se dem igen!

Givetvis med Mirka igen och denna gång även med syrran✌🏼

Igår köpte jag tre ståplats :)

Fett nöjda men vi ville ändå testa och se om vi kanske kunde få Golden circle platser.

Allra längst fram alltså.

Jag höll på att packa, skriva recension och fixa i ordning mig när jag kom på att Jäklar biljetterna! Tänkte först skita i det, men ändå.. man måste testa:)

En minut i nio loggade jag in, och klockan nio släpptes biljetterna. Jag har lärt mig att samtidigt köa på både mobil och dator, gärna fler datorer. Idag loggade jag först in på datorn, men jag kom in på mobilen flera minuter tidigare :/

Det där kösystemet är bullshit med andra ord. Mobilen är oftast snabbast, bara så ni vet😇

Sex minuter över nio

Nähä. Jaja. Skitsamma.

Men eftersom jag vet att folk bokar upp biljetter som de sen inte köper så avvaktade jag lite, sökte om några gånger. Väntade. Trygg i förvissningen att jag hade mina ståplatser.

Jag skulle ju aldrig riskera att missa ståplats för att kanske få en bättre ståplats.. men har man redan biljetter så är det ju inget att förlora😎

Och se på sjutton !!!

Plötsligt händer det!!

Sexton minuter över nio. På skärmen hade jag tre Golden Circle biljetter.

Whihooooo!!!

Snabbt betalade jag och nu till det fina i kråksången :)

Jag har tre vanliga ståplatsbiljetter över 😀

Och givetvis tänker jag på er först av allt, och är det nån av er som vill ha så maila!

Carolawetterholm@gmail.com

De kostar strax under 700kr, minns inte exakt. Helst hade jag gett bort dem till er men den ekonomin har jag tyvärr inte 😂

Det är riktiga pappersbiljetter som kommer hemskickade till mig nästa vecka, inga E-biljetter.

Så!! Kom igen, visst vill ni se Guns n roses !

Vi kan ju kramas lite över staketet 😂

Jag är på skolan nu, och resten av veckan är knökfull, men maila så svarar jag så småningom 👍

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. vex 3

  I really like the kind of article written in plain text so people can understand it and people can understand which message the author wants to convey. Your style is very unique but it’s easy to understand what you want to say in this discussion.

 2. Dickson Stella

  Mitt namn är Dickson Stella från ZAMBIA, jag är här för att ge mitt vittnesbörd om en läkare som hjälper mig i mitt liv. Jag var infekterad med HIV-virus under 2012, jag gick till många sjukhus, kyrkor för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att jag inte kan förlora mitt liv, jag förlorade allt jag har min man flyr från mig och tog också mina barn på grund av min sjukdom. En dag var jag i flodsidan och tänkte nästa steg att ta om det skulle hoppa in i floden så att jag helt kan lösa mitt liv eller bara tänka var jag kan gå för att få en lösning. så en kvinna går till mig och berättar för mig varför jag är så ledsen och jag öppnar allt för att berätta för henne mina historier, hon berättade för mig att hon kan hjälpa mig, det är anledningen till att hon normalt kommer hit för att hjälpa människor så att du kan botas för att hon var med i det här problemet innan, presenterade hon mig för en läkare som kastade stavar på människor och gav mig han nummer och e-post så jag ringde honom och mailade honom också. Han berättade för mig allt jag behöver ge och ger mig instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som hände kallade han mig och berättade att jag skulle gå till medicinsk kontroll, kallad Priest Salami för dina lösningar nu vid
  purenaturalhealer@gmail.com lägg till honom på watsapp +2348105150446

 3. Emma

  Åh Vad kul! Välkomna till Göteborg också!!! Hoppas jag råkar springa på er, hehe… När jag läste kommentarer kom jag på en fråga jag har funderat på väldigt länge. Den är också superkänslig, jag vet… Jag skulle bli riktigt glad om du skrev ett inlägg om hur du får ihop din ekonomi! Barnbidrag, studiebidrag samt spara och planera, fine. Är det bara det? Tänker att du numera borde tjäna lite på bloggandet också! Sponsring, annonsintäkter? Hur fungerar det egentligen? (Med det menar jag också att annonsintäkter först går att få om man har dubbelt så många besökare som du, alltså, jag vet inte, jag har ingen aning om sådant!)

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Ja, hur? Jag har en gång i tiden missat en konsert jag så gärna ville gå på, det var Gyllene tider :)
   Vi hade absolut inte råd. Sen dess ser jag till att ha det helt enkelt. Jag planerar och sparar. Och det är ju inte som att jag pröjsar alla biljetter, vi är ju faktiskt tre stycken som ska gå.