Familjen Annorlunda

Dåligt behandlad

Jag har blivit pissigt behandlad.

Riktigt illa, och det av folk som absolut inte har någon som helst anledning till att behandla mig som något katten släpat in. Jag har skött min del klanderfritt, och tackas med…nej just det, absolut ingenting. Inte ett ord, snarare en isande utfrysning..mycket olustigt och ofräscht.

Ingen i min omgivning förstår hur det är möjligt, och alla anser att det är extremt jävla uselt.

Jag ska skriva mer om det här, alldeles snart, för jag har tagit skit så det räcker i mitt liv. Jag brukar inte använda det här uttrycket för jag tycker det är fult, men det är liksom det enda som passar:

Att bli pissad på. 

Precis så är det. Jag kan bara tror att det kommer att bli bra för min del, jag är helt övertygad om att det kommer bli väldigt mycket bättre faktiskt:) Men som det är nu så har mitt självförtroende fått sig en ordentligt törn, och med tanke på hur uselt det var från början är det sådär halvkul.

 

Det jag hoppas på nu är att ni Stand by me, så att säga:)

Vad som än händer i mitt liv så kommer bloggen alltid vara med mig. Det är något jag haft i över tio års tid nu, och att få sätta ord på mina tankar och känslor, och få er respons på det, är för mig ovärdeligt. Ibland kan tanken svindla förbi, att jag delat med mig i stort och smått av mitt liv i tio år. Jag älskar det! Jag älskar att ni vet saker som jag själv kanske glömt bort för länge sen:) Att ni kan påminna mig, att ni kan lyfta mig och att ni kan ta ner mig på jorden, hehe. Jo faktist så uppskattar jag det. Ni är som mina kompisar:)

Händer något kul, så vill jag berätta för er. Händer något tråkigt så vet jag att jag får stöd. Händer något som man blir arg över så vet jag att ni kan ge hiss eller diss, Ibland, eller faktiskt väldigt ofta så berättar jag saker för er som jag inte sagt till någon annan. Det låter ju stört:) Men jag har så mycket enklare att sätta ord på saker när jag får skriva, mot när jag pratar. Alltså kanske jag behöver fundera och formulera i huvudet innan jag säger det till nån.

I alla fall, det var ett tag sen jag sa att jag älskar er, så nu gör jag det:

♥JAG ÄLSKAR ER ♥ och jag uppskattar er till max ♥

Och jag menar det:)

 

Idag har jag och Mirka kört live på instagram igen:) Det är som vanligt hur kul som helst, men idag kanske ni hade svårt att höra vad jag sa? Jag är fortfarande hes som ett gammalt skogstroll;) Det går upp och ner, är jag tyst en stund så kan det antingen bli lite bättre, eller så är det tvärkört.

Idag var det mycket frågor om min skilsmässa. Jag har inget emot att prata om det, men det är ju inget man direkt kan köra en 30-sekunders variant på;)

Om ni vill och inte tycker att ni fått svar, så får ni absolut fråga här i kommentarerna så ska jag berätta.

För mig har det hamnat långt bak i känslo-arkivet, men jag fattar att ni undrar över vissa saker:)

 

Igår så hade jag en me&i träff här hemma. Jag söp ju bort min finaste jacka i helgen, och är så ledsen över det. Nej, inte i ordens rätt bemärkelse såklart, men jag lade den på en stol och sen var den borta. Det satt folk vid bordet hela tiden så jag tycker inte att jag var speciellt vårdslös heller, utan mest troligt så snodde nån den. Den var från me&i och de hade en ny variant av den som jag funderade på att köpa. Men den är i plysch  och ser mer ut som en mysjacka än en tunn bombarjacka som den andra, så det bidde inget köp.

Träffen var väldigt trevlig fast det blev lite logistikproblem. Jag körde iväg Trixie och Lovelia så de fick komma tidigt till sin gympa, de kan vänta inne så det är inte hela världen, och så hämtade jag Janelle på vägen. Syrran kom hem hit och fixade med kaffe och de stora tjejerna med fikat. Teamwork.

Alla gäster hade kommit när jag droppade in strax efter sex, men det är bara kompisar som känner sig hemma här så det var inte som att de kände sig obekväma:)

Att jag sen babblade på hela kvällen kan ju bidra till att jag är mer än lovligt rasslig i rösten idag. Kanske:)

Sen sov jag dåligt, för TREDJE natten i rad! ?

Vad är problemet liksom? Första två nätterna skrapade jag ihop totalt fyra timmars sömn, max…och det bli man ju lite yr i bollen av;) Natten till idag var det mer vakna-somna-vakna-somna..

 

Jag har äntligen fyllt på min fröburk. Jag hade glömt köpa så jag har ätit bara solrosfrön i min kvarg i några dagar nu. Skittråkigt. Men nu så: Solrosfrö, linfrö, chiafrö, physsiliumfrö, valnötter och pumpafrön. Och sesamfrö också  ju!

Det slår vilken musli som helst, och är makalöst nyttigt dessutom.

kvarg och frön

Allra helst vill jag ha hallon och /eller blåbär i också men nu har jag en så god citronyoghurt som jag pytsar i och smaksätter med:)

Älskar det här och skulle kunna äta det alla dagens måltider! (gör det ibland också )

När jag sovit så här dåligt så vaknar jag ofta och är gräsligt vrålhungrig. Det kanske är därför jag sover illa, vem vet? Men jag är inte hungrig när jag lägger mig, Jaja.

Kanske är nån fullmåne eller halvmåne eller så som påverkar;)

 

I kväll ska jag till Tomteverkstaden!

Det ska slås in ett antal hundra småpaket till ungarnas adventskalendrar, och det är kul, men jobbigt. I min familj är vi barnsligt förtjusta i sånt här så det är helt uteslutet att låta bli. Urtrist ju.

Innan dess, alltså före klockan 17.00 idag, om typ 50 minuter alltså, ska jag skriva en recension.. kanske att det är dags att påbörja den då:)

Vi hörs alldeles snart igen!

Tills dess, love you ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Asghar Fiaz

    Great, submit, very informative.
    I wonder why other experts in this industry can’t see this.
    You have to keep writing.
    I’m sure you have
    already a large readership!

  2. personal statement writing service

    Come on guys! Dont be shy and check this personal statement writing service for be the best with essya and homewrok! I know its really cool and you can be the best! So just go for it and be the best! Good luck and have fun my friend! Enjoy!

  3. Online Class Help

    Exam days don’t make you too happy. Students hate it for that reason. Thus, Best Exams Help provides assistance to students who are taking online classes. With our online classes and assignments assistance, we provide solutions to students. Online class help is available to students with high-quality faculty to help them achieve higher grades. We provide academic assistance to students all levels.

  4. tetris

    A good article, a good book can change the fate of so many people. Thanks for the valuable sharing, please keep it up to date and I will always follow you.

  5. word games

    I have read through other blogs, but they are bloated and more confusing than your post. I hope you continue to have such quality posts to share with everyone! I believe a lot of people will be surprised to read this article!

  6. Dickson Stella

    Mitt namn är Dickson Stella från ZAMBIA, jag är här för att ge mitt vittnesbörd om en läkare som hjälper mig i mitt liv. Jag var infekterad med HIV-virus under 2012, jag gick till många sjukhus, kyrkor för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att jag inte kan förlora mitt liv, jag förlorade allt jag har min man flyr från mig och tog också mina barn på grund av min sjukdom. En dag var jag i flodsidan och tänkte nästa steg att ta om det skulle hoppa in i floden så att jag helt kan lösa mitt liv eller bara tänka var jag kan gå för att få en lösning. så en kvinna går till mig och berättar för mig varför jag är så ledsen och jag öppnar allt för att berätta för henne mina historier, hon berättade för mig att hon kan hjälpa mig, det är anledningen till att hon normalt kommer hit för att hjälpa människor så att du kan botas för att hon var med i det här problemet innan, presenterade hon mig för en läkare som kastade stavar på människor och gav mig han nummer och e-post så jag ringde honom och mailade honom också. Han berättade för mig allt jag behöver ge och ger mig instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som hände kallade han mig och berättade att jag skulle gå till medicinsk kontroll, kallad Priest Salami för dina lösningar nu vid
    [email protected] lägg till honom på watsapp +2348105150446

  7. Mia

    Verkligen trist med utfrysning – osynlig men högst kännbar mobbing. Och av vuxna människor?! Fast vuxna kan ju vara omogna helt klart. Hoppas det löser sig och det är absolut inget du ska sopa under mattan utan ut i ljuset med eländet! Det är så trollen spricker! <3

  8. Stina

    Jag älskar att krypa ner i sängen och läsa bloggar innan jag somnar. Din blogg är den första jag besöker <3

  9. Cecilia

    Så glad att du inte har en tanke på att lägga ner bloggen. Läser ett tjugotal bloggar men om jag bara skulle fortsätta läsa en så vore din det självklara valet. Precis som en annan läsare skrev tidigare så känner jag dig och du är ju en kompis trots att vi aldrig träffats?
    Hoppas du kan resa dig efter att du blivit illa behandlad och det är jag säker på att du kan!

  10. Karin

    Jag är så imponerad över paketkalendrarna till alla barn!
    Min mamma tyckte att 15 var en över gräns så efter det blev det inga mer paket att räkna ner med för min del. Julstrumpan däremot fick jag tills jag flyttade hemifrån.
    Hoppas allt löser sig!

  11. Tant H

    Lessen blir jag förstås när någon är dum mot Dig! Du vet att Du Duger och jag gillar att Du är så rak! Endast ryggradslösa gör andra illa så bry Dig inte-var stolt över att Du har sån kraft.

  12. Susanna

    Kämpa på tycker om att läsa din blogg och har gjort länge. Här är det inte massa krusiduller utan rakt o ärligt och det gillar jag, Fortsätt vara du, du vinner i längden! Tack för nästa dag på reseberättelsen :) jag har redan gjort en lista på vad jag vill göra nästa gång jag kommer till NY blev då kär i staden! Kram o hoppas allt löser sig och att du får sova…

  13. Karin

    Men vad händer =(
    Oavsett vad så hänger jag med dig, du är ju liksom min kompis. En kompis sviker man inte, så du kan alltid räkna med mig.
    Kram från mig!

  14. Ella

    Vi hänger med vad som än händer! Hoppas det löser sig för dig <3

    Åh gud, jag känner igen det där med att sova dåligt. Lider av PTSD och har mardrömmar i stort sett varje natt, vilket är ganska sämst. Försök att verkligen varva ner och slappna av innan du går och lägger dig. Det hjälper mig mycket iaf. Kanske lyssna på något avslappnande ljud? Och om du vaknar och verkligen inte kan somna om; kliv upp ur sängen. Gör något och försök sen somna igen. Ligg inte klarvaken i sängen och vrid och vänd dig i timmar, det ökar bara risken att du sover sämre. Håller tummarna för att din sömn ordnar sig snart!

  15. Lotta

    Det verkar vara många som sover dåligt nu för tiden. Jag läser på fb ofta att folk sovit dåligt och själv har jag aldrig någonsin haft sömnproblem förrän nu de senaste veckorna. Vaknar många gånger och har svårt att somna om. Jättemärkligt när man annars kan somna när hur och var som helst

  16. Caroline

    TA INGEN SKIT! som Grynet sa. (Minns ni henne?)
    Carola, jag står på din sida! Du är mitt frukostsällskap, läser din blogg först, varje dag.
    Tycker att jag känner dig fast vi aldrig träffats.

Comments are closed.