Familjen Annorlunda

God morgon då?

Efter att ha skrapat ihop exakt noll (0) timmars sömn i natt känns det som dagen kan bli l å n g…?

Jag kunde inte sova! Gick i säng vid ett, inte ett dugg trött och låg och stirrade rakt ut i mörkret. Lyssande på Jamie och Doris som sov gott. Öppnade fönstret för det var för varmt. Funderade ut en vettig förklaring på varför dinosaurierna dog ut, löste världsproblemen och hade en miljon tankar som snurrade runt i huvudet. 

Ingen var speciellt viktig och definitivt inte intressant. Var irriterad över en sak som ett av barnen berättat. Deppig över nåt annat och kunde inte riktigt sortera tankarna som bara fladdrade runt.

Gick upp på toa. Drack lite vatten. Vände på kudden. Hostade lite. Tittade på klockan – 3.53.

Men vafaaaaaan, jag vill sova ju! Klarvaken och tvärpigg, så jag tog till mobilen. I nio fall av tio kan jag surfa runt på typ Facebook eller kolla instagram en kvart och sen är jag trött eftersom det är rätt tråkigt ;)

Haha nä, men när man bara tråkscrollar så brukar jag somna. Men inte i natt.

Slängde mobilen i lådan, gosade in mig med Doris som kom och lade sig på min arm under täcket ?

Magen knorrade och var plötsligt superhungrig. 

Hostade. Drack vatten, bytte sida. Kollade klockan – 05.23

Stor idé att somna nu, not. Men ändå, jag kan sova nästan två timmar ( klockan ringer 7.15) så gärna. Men nej. När klockan visade 06.45 däremot då jäklar drog det i ögonlocken… men där går gränsen och jag surfade runt en stund innan jag väckte Jamie.

Trött som ett as såklart. 

Jag ska läsa dikter, en konstig bok, skriva en recension och ett par sidor text. Men skjut mig ?

Nu har ungarna gått till skolan, de skulle ner och hämta termobyxor och hojtade att de hittade, och när jag gick ut i hallen när de klädde på sig så hittade jag Jamie i vinteroverall ?SÅ kallt är det inte! Men han var happyhappy så han fick ha det då.

Och gympaskor ?

Ähmen fy faan vad mammamaffian kan förskräckas nu;)

Jag skiter väl i det, men misstänker starkt att jag hittar en Jamie utan ytterkläder idag, det ser ut att bli en fin dag, och han har sin termostat inställd på hög värme och fryser sällan. Så får det bli.

Ja, om man skulle ta och äta lite till att börja med då, och se vart man hamnar. Jag är fortfarande hes även om det är bättre så svårt att ringa och snacka skit med nån så man piggar på sig. Jag lär ju lägga mig i soffan vid någon tidpunkt för att ta en powernap, frågan är inte Om utan När.

Så får det bli. Jag är halvsjuk och sömndepriverad. Då får man sova på soffan?

God morgon på er, hoppas ni får en fin dag ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Carola, läste ett tips på hur man blir trött: Blinka jättesnabbt under 1 minut! Har inte fått chansen att prova själv (hittills iaf) så det skulle vara kul att höra av någon som testat om det funkar :)

  2. Agneta

    Nästa gång John Blund inte vill komma, gör läxorna på natten . Då har du iallafall inte slösat bort nån tid!

  3. Malin

    Jag tog fram vinteroverallerna till grabbarna förra veckan. De har både vinteroveraller, fleecefodrade galonoveraller och överdragsbyxor med tillhörande jacka plus fleecetröja på förskolan. Det gäller att vara garderad för alla väder ?
    Det var säkert jätteskönt för Jamie med overall i morse, men du kanske skulle ha skickat med en jacka som han kunde ha senare på dagen i fall det blir varmare.

    1. familjenannorlunda

      Haha jösses! Sådär organiserad är jag långt ifrån att vara. Jag har inte ens tagit fram vinterkläder och skor.. men det gör jag en morgon när det är riktigt svinkallt ?
      Alla mina barn har varit av den varma sorten och hade förgåtts av värme om de haft mkt kläder på sig, så det är inte av elakhet utan mer lyssna på deras termostater :)

  4. Gunilla

    Fy så drygt att vara vaken en hel natt! Händer mig ibland!! Här har jag hostat o snortat! Inte många timmars sömn här heller!!

Comments are closed.