Familjen Annorlunda

Det här med att vara hes..

Jag fattar inte det här med min heshet.

Som ung ville jag liksom inget hellre än att vara sådär coolt hes, men det inträffade exakt NOLL gånger. Eller förresten, nu ljög jag, det hände en gång. När vi hade personalfest och temat var Vilda västern. Jag var en tjusig lady med lång klänning och snörliv och lät som Zeb Machan;)

.

Jag har sen haft rätt mycket ont i halsen som yngre, innan kidsen var det ungefär det jag fick när jag blev förkyld. Rätt behändigt iofs för ingen ser på en att man borde ligga hemma och krya på sig;)
Idag hatar jag sådana som mig själv då;) Innerligt, men jag skyller på ungdomlig okunskap.

Men att bli hes har hänt ytterst sällan och då har det oftast gått över under dagen.

Nu verkat det dock vara mitt ”nya” ;) Det var ju inte länge sen jag var helt tokhes, och då satt det i tre dagar. Jag har aldrig varit så tyst så länge;)

Nu är jag inne på dag två, och räknar stenhårt med att det håller i sig i morgon med och sen är bra på tisdag. Visst borde det bli så??

Mina barn är så elaka, de ropar på mig från långt håll, tusen gånger och högre och högre….;) och jag svarar ju så högt jag bara kan. Ungefär som ett pip. Sen garvar de åt mig och ber mig säga det igen, för att en skratta ännu mer. Doris tittar bara mig när jag försöker säga nåt, men är faktiskt ovanligt lyhörd över vad jag vill.

I går när jag mest låg och sov så låg hon tätt tätt hela tiden, med sin nos nära nånstans där man kan slickas. Tänk att djur så instinktvit fattar att man är sjuk. ♥

Det är samma med katterna.

 

Jaha, i förmiddags skulle jag hämta Jamie från basketen, och tänkte byta några ord med ledarna, men det var ju bara att glömma. Jag petade i linserna hemma, men fick sen ta ut dem igen för det funkade inte alls idag. Man ska inte ha linser när man är förkyld, något jag oftast struntar i, men idag måste det varit ett annat tryck i ögat eller nåt för det blev som att de bara halkade runt där.

Alltså var jag hänvisad till brillor…men skjut mig! Jag hatar dem ju.

Syrran och jag skulle till pappa för att uppvakta lite på Fars dag, så vi möttes upp på Ica för att köpa fika och lite trisslotter. Jag gillar inte att visa mig i dem, och jag känns mig konstant yr så jag avstår gärna från att köra längre sträckor.

Jag ser alldeles utmärkt i dem, men får lite tunnelseende känsla, högst ovan vid dem helt klart.

 

Jag fick med mig Lovelia, Jordan och Jamie på fika, och de försvann i väg direkt till en lekplats i närheten av mamma och pappa. Doris var med hon också och hon blir så olycklig när barnen piper iväg när vi är borta. Men eftersom de har två stora katter så får hon snart annat att tänka på:)

Mamma och pappa garvar åt mig de med, men lite får man ju bjussa på tänker jag:)

Vi satt där och snackade på och fikade några timmar innan vi åkte hem igen.

Corrinda och Marcus lagade mat, och sen satt vi länge runt bordet och pratade även här.

Det är verkligen något som jag uppskattar massor, att ha sällskap runt bordet som kan föra en vettig konversation;) Och som äter som folk, inte kastar mat på golvet eller vickar ut glas och spottar omkring sig.

I stället kan man diskutera saker, både högt och lågt och ha utbyte av det. Det här med stora barn är väldigt trevligt ♥

 

Vad har ni gjort i helgen?

Något spännande, eller jobbigt eller bara latat er? Har ni nåt kul att berätta?

Gör gärna det, det är alltid så kul att läsa!

 

Nu ska jag byta om till pyjamas och sen koka te med honung…shitloads av honung. Har ingen ingefära att riva i men lika tur det kanske för det är inte så gott;)

Vi hörs alldeles snart igen ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Började helgen med en 19 timmars jour. När den var slut och jag kom hem var det ovanligt mycket folk ute och krattade.. En lördagmorgon… Städdag i föreningen! Oh nej! Jag försökte smyga obemärkt förbi, gick ju mindre bra… Men tyckte jag hade giltig frånvaro då lite sömn behövdes :) Idag firade vi min mormor, 81 år ung, och uppmärksammade maken/pappan i familjen lite. Och tände ljus för min pappa och svärfar.

    Carola: Åhh nooo, städdag…. Klart du behövde sova:)

  2. Josefin

    Har varit på hälsomässan.. så kul! Och kom såklart hem med både ätbara grejer och annat :)

    Carola: Just ja….den var nu ja…Hoppas det var kul:)

  3. Elisabeth K

    Hej har börjat tömma ett rum som ska renoveras ?mycket att sortera och fundera var alla möbler ska stå när det målas

    Carola: Åhh vad kul! Och jobbigt! Men ändå….KUL:) Lycka till!

Comments are closed.