Familjen Annorlunda

Vänner :)

Ikväll kommer först ett litet meddelade från en av mina vänner:) Jag har lite problem med min dator, men återkommer lite senare!
Godkväll fina du! Jag hoppas du haft en fin helg?

Therese heter jag & jag har fått äran av min vän Carola att göra ett gästinlägg här på hennes fina blogg.

Carola & jag har känt varandra ett par år nu & vi lärde faktiskt känna varandra genom bloggen då vi båda bloggar under samma portal. Under åren har vi träffats & umgåtts då & då och förutom att både vi & våra barn klickat med varandra så har vi också våran nära vän Mirka gemensamt ❤

Så vem är jag då?

Therese heter jag 31 år gammal & jag bor i Örebro med mina två barn Ellah 8 år & Kidh 6 år samt min sambo Constantin. Jag har varit ensamstående i flera år innan jag träffade Constantin & deltog faktiskt i Ensam mamma söker 2013. Den upplevelsen gav mig minnen för livet & även om jag träffade min drömman flera år efter programmet så ångrar jag inte en sekund att jag var med.

Är väldigt spontan av mig & pågrund av en nära döden upplevelse under Tsunamin i Thailand så tar jag inget eller ingen föregivet. Låter kanske klyschigt? Men jag gör hellre saker jag kommer ångra än att ångra saker jag aldrig gjorde.. ?

På min blogg https://blogg.loppi.se/theresewickman/kan du följa mig & min familj i vår vardag. Utöver Ellah & Kidh så väntar vi just nu också vårt första gemensamma barn. dock lite fortare än planerat (varit tillsammans i 5 mån) men lika efterlängtat för det.. Gick igår in i vecka 12 så vi har en lång & spännande tid framför oss i väntan på vår lilla bebis.

Jag hoppas du vill kika in & säga hej.

Tusen tack Carola för förtroendet att blogga här hos dig, pussa barnen från mig & så hoppas jag vi ses snart igen.

Puss & kram

vänner
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.