Crazy catladies :) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Crazy catladies :)

Ja nu hade ingen av oss mer än en eller två katter, för att vara en äkta crazy catlady ska man nog ha iaf upp emot ett dussin ;)

Men som en del i ett kommande samarbete så träffades vi fyra influencers med katter, och en mästerkock som även han är influencer, på helt fantastiska Urban Delis matstudio i Stockholm. Jag har varit där några gånger nu och det är en superhärlig liten lokal på baksidan av restaurangen.

Karen, kattbossen:) eller kanske mer korrekt Purinas ansvarige.

Daniel som var vår Mästerkock, kom tvåa i just det programmet 2016. Jag gillar ju inte att laga mat, men jäklars vad hans blogg fick det att klia i fingrarna på att göra risotto och nån chokladgrej:) Sen vågade jag inte läsa längre, då kan jag inte äta vår tråkiga lördagsmiddag;)

Nina, genomrara härliga Nina som jag gillar så mycket :)

Jessica som även hon är så genuin och mysig, och så rolig :)

Och så Aina, en helt ny bekantskap som jag genast tokgillade. Vilken underbar personlighet, så rak och cool:)

Och nu kanske nån vill vara bitsk och grinig och påpeka att tre av de här varit med i tv-program jag dissat?

Daniel i Sveriges Mästerkock.

Nina i Hela Sverige bakar

Och Aina i Paradise hotel.

Och Nope, jag sa inte att jag hatar programmen och kräver att de läggs ner eller så, utan mer att det liksom är samma idé som återanvänds tusen gånger. Jag fattar att det är gångbart för ingen kanal eller produktionsbolag gör säsong efter säsong av program som inte uppskattas.

Jag har en egenhet som inte alla har, och det är att jag använder min fjärrkontroll och byter kanal om jag inte vill se nåt:)

Samma på internet. Klick klick Bye Bye.

Och även om jag inte följer programmen så kan jag gilla personerna:)

Och de här var superhärliga. Jag inser att jag borde fånga en kock.. vart går de på AW? 😜 Fatta att slippa laga käk, och dessutom ersätta det med vällagad, god mat.. Daniel lagade magiskt god mat som vi sen fick provsmaka under annorlunda former.

Jag har som vanligt snott bilderna från de andra:)

Aina 😘

Och som vanligt är jag osminkad och alla andra totally fab 😜 Men vafan jag är sån. Au naturelle, minus fransarna då;) Men jag måste klippa till peruken lite helt klart.

Nina och Jessica 😘😘

Två snygga galningar, eller två galet snygga brudar? Ja, det är frågan ;)

De är både och 😇

Vi hade så trevligt, massa skratt och snack.

Och såklart massa snack om katter. Husdjursägare går ju gärna igång och kan prata i evigheter om sina älsklingar, och det kanske inte alltid uppskattas;) men här var vi lika allihopa.

Smulan var happyhappy över att få vara en del av det här även om hon nog är extremt lycklig över att slippa närvara in person. Hon hatar att åka bil;)

Jag ska inte avslöja allt om det här nu utan det kommer lite senare. Och jag är så nyfiken på att se resultatet av det hela, för allt förevigades på film:)

Nu ska jag iväg och träna! Hoppas det går bättre än i torsdags🙏🏻

Jag återkommer senare!

Och just ja, mitt internet är felanmält:/ Var nåt krångel hos IP-Only. Bah. Jag skulle se Sons of Anarchy igår hade jag tänkt.., och blev så sur när jag kom ihåg att nätet låg nere 😬

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.