Glossy – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Glossy

Inlägget är reklam för Glossybox.

.

Jag fick ett sms att min Glossybox skulle komma, och då blir jag som ett barn kvällen innan julafton :)

Just att veta att den är på väg är så spännande.När jag sen fick upp den ur kartongen den kommer i så såg jag att månadens ask nog faktiskt är den snyggaste någonsin😍Corrinda tog den och satte upp den på väggen som en tavla :)

Innehållet var som vanligt till full belåtenhet. Eftersom jag har permanenta fuskfransar så fick Corrinda de här, och de var tydligen något alldeles extra, om jag ska döma av de förtjusta pipen:)Jag gillade korken på den här rengöringslotionen- den är i trä:)Och luktar så gott! Inte korken alltså utan lotionen.

Jag är löjligt förtjust i de här boxarna och ser fram emot dem varje gång.Även den här månaden har jag faktiskt fått en rabattkod till er👏🏼Jag blir så glad och tror att ni gillar det ni med :)

Om ni anger Kod: FAGB2017 så får ni 20% på alla prenumerationer och presentkort.

Ni kommer direkt dit här —> Glossybox Nu ska jag åka hemåt, har varit i Stockholm på ett löjligt kul jobb, som ni kommer få se mer av snart :)

Sitter på ett fullproppat tåg nu och har två val – sova eller plugga??

Jag sov på vägen till Stockholm så borde rimligen plugga nu😇

Vi hörs senare 😘

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. C

  Sist du hade ett erbjudande nappade jag på det men fick bara rabatt på den första boxen, sedan har det varit ordinarie pris?!
  Det ska vara rabatt på alla alltså?
  Kram C

   1. Karin

    Vad jag skrev och menar är att det är exakt samma fransar. Rät ofta Glossybox skriver ett högt pris på produktkortet och sedan finns varan för ett betydligt lägre pris i affär.