Familjen Annorlunda

Min lilla pärla:)

I går hade jag tid för service på bilen. Det suger redigt i plånboken, men jag tänker att det kanske ger nån slant i slutänden om bilen är servad som den ska, den dagen man säljer den.

Plus att jag vägrar att åka runt i en bil jag inte litar på längre. Det har jag gjort i allt för många år, så nu är det min tur att glida runt:)

Jag gillar ändå dealen – jag kör och betalar service, de ser till så jag kan fortsätta med det.

Nu har den ”kvittrat” och vad det än är så har de fixat det. Det var en dyr service den här gången, 5000kr dyr så det sved extra mycket, men nästa blir billigare. Nya tändstift, oljefilter, nåt annat filter, nån bromsvätska …tja inte vet jag, som sagt – de fixar, jag kör:)

Jag lämnade in den vid tio, och gick sen in på stan och bibblan, där jag lånade en bok jag ska skriva om, och satte mig där för att läsa den.

Det var evigheter sen jag satt och läste på ett bibliotek. Kan inte ens minnas när det var, så jag var säkert tonåring. Men det är väldigt mysigt på nåt vis. Folk som rör sig, talar lite tyst, på alla möjliga språk så jag blir iofs väldigt nyfiken;)

Jag satt där nån timme eller så, tills det var dags för att gå och fixa till fransarna.

Dau gör så jäkla bra fransar! Hon är extremt noggrann och kvick som tusan. hur lätt på handen som helst och  de sitter alltid toppenbra:)  Idag tog det knappt en timme innan det var ordning på dem igen.

Love it.

 

Och sen, lagom till jag var klar så var även bilen klar. Men perfekt!

Jag hade ju en aningens taskig start på dagen med trasig jacka, men resten av dagen rullade på finfint..

Corrinda hämtade Jamie i skolan, för jag trodde inte jag skulle hinna, så då kunde jag i stället köra in och köpa mjölk direkt på vägen hem. Varje gång jag startade bilen var jag tvungen att ha dörren öppen för att lyssna på det rena fina motorljudet UTAN kvitter:)

Jag skurade ju hela bilen igen för ett tag sen, och nu måste jag tvätta även utsidan så den får lite TLC även där, och sen är det väl dags att beställa tid för att byta däck förstås. Nu igen liksom, jag bytte ju nyss till sommardäck.

 

När jag kom hem så sken solen så det blev kaffe ute, innan jag kavlade upp ärmarna och öppnade kylskåpet i poolrummet. Ni vet det som permafryser saker tillbaka till istiden…och som liksom fryst sönder en platta öl.. Ni har sett den förut. Men nu var ALLA flaskor trasiga. Det låg kapsyler i alla fack i dörren;) och det var öl överallt.

öl

VAR. Nu är det rent och fint, doftar inte mögel längre heller.

Men det luktar bärs där jag var tvungen att drälla på backen…men det regnar ju bort snart.

 

Jag läste vidare i min bok, och sen var det middag och sen måste man ju kolla om Snapchat har några nya filter.

IMG_3557 IMG_3559Nja, nya vete fan, men det är lika roligt varje gång. Jag undrar bara exakt hur många öron kan det finnas;)?

 

I går natt dissade Jamie mig. Han sover ju inne hos mig, men plötsligt skulle han ligga inne hos Jordan. Jaha, det får du väl. Men i natt var han tillbaka, ligger där och värmer upp sängen tills man kommer.

 

Och nu…. jag ska göra nåt jag inte direkt brukar göra. Mirka har lurat mig:)

Ni får höra mer om det lite senare, men håll tummarna!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Jag älskar dig.
    Jaja – bloggen då. :D
    Men du skriver så sjukt bra och jag är också en ”skrivandes människa” men jag känner att jag inte har tiden men det har du SOM HAR SÅ GALET MÅNGA MER BARN ÄN VAD JAG HAR????
    Jag är slöare än vad du är helt enkelt. Du tränar t o m och det gör inte jag fast jag behöver….
    Du är en idol för mig. Jaja – ta inte åt dig mer än nödvändigt – eller jo…. varför inte??
    Kram på dig!

  2. Malin

    Va!? Byta däck trodde jag du gjorde själv, superwoman. Klart på en halvtimme hemma på gårdsplanen typ. Om man bor i lgh i stan o inte har en lämplig gårdsplan kan jag förstå. Men jag trodde helt klart du var ”typen som byter däck själv”
    Hur gör du om du får punka längs vägen då?

    1. familjenannorlunda

      Då byter jag :)
      Men har ingen plats att förvara dem hemma så de får bo på däckhotell :)

      1. familjenannorlunda

        Haha det var bra:) Jag gillar inte att byta däck det är då säkert. Och alltid är det kallt ute :)

Comments are closed.