Cellbes, 15-25% – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Annons

Cellbes, 15-25%

Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller annonslänkar

.

Jag brukar ju shoppa på Cellbes och därför kikar jag ju in där kanske aningens oftare än vad min plånbok gillar;) Men å andra sidan så hittar jag ofta sådana här trevligheter.

 

cellbes

 

Jag insåg när jag kollade i min varukorg att svart är min grej;) Haha, nä, men jag har massor av svart, har alltid haft och trivs väldigt bra i det. Känns lagom lyxigt, lagom kaxigt, lagom festligt, lagom vardagligt, Lagom allt helt enkelt. Man sticker inte ut, men är ändå oftast helt rätt.

Kan även kallas för ett säkert kort. Att fega;)

 

Nu har jag i princip aldrig klänning, men OM så skulle de här nog hamna hemma hos mig. Även leggingsen känns roliga. Jag gillar glitter:)

Klänning Colette                                      Leggings Andrea                                      Klänning Melina

cellbes svarta collage svart

 

Topp Lindsey                                               Topp Caroline                                        Topp Simone

Toppen i mitten är jag sjukt sugen på, den ligger min varukorg men jag har inte skickat i väg ordern än.. Jag är rädd för att den sticks, eller kliar. Är löjligt känslig mot sånt och måste tex alltid klippa bort lapparna i nacken. Jag måste fundera några dagar:)

Är det nån av er som har den?

 

Sen letar jag efter stickade tröjor, nästan alla som jag har är evighetsgamla och  börjar se mer än lovligt skabbiga ut.

Jaha, svart är min färg, vad har ni för favorit? :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons