Familjen Annorlunda

Vill ni ha en rabattkod från Apotea :)

I samarbete med Apotea

I många år så har jag beställt de flesta av mina ”apoteksvaror” från just Apotea, så att nu få köra ett litet samarbete med dem känns toppenkul:)

Först bara för att det var enkelt, jag älskar att nätshoppa för man kan göra det när man själv har tid, men så insåg jag att de dessutom var jäkligt prisvärda, och det är ju inte fel nånstans.

Nu kan jag inte gå in på ett vanligt apotek och köpa saker som jag vet är billigare på Apotea;) Det tar liksom emot.

Jag brukar ha en lapp på kylskåpet som jag fyller på med vad jag behöver, och så gör jag en stor beställning mellan varven och slutsumman blir ofta uppåt tusenlappen. Det innebär att de dessutom kommer hem med produkterna, OCH har man då skickat innan 10.00 på morgonen så dyker det upp en kille/tjej vid dörren till kvällen. Samma kväll alltså:)

Som det gjorde igår, klockan 20.30.

apotea

Förra gången laddade jag upp ordentligt med medikamenter, så denna gång var det mer av annan slags omvårdnad.

apotea

ALLTID tandborstar, för det går åt i rasande fart, och även bi-salva är alltid återkommande. Den här gången även nya öronproppar, jag gillar inte riktigt mina som jag har på konsert så hoppas de här är bättre:)

Tandtrådsbyglarna är mitt dåliga samvete, jag hatar att flossa, men ska till tandläkaren på måndag så då är jag duktigare ett tag, hehe. Och så lite hudkrämer och rengöring.

Det brukar även vara ColdZyme för det är STOR skillnad i pris på det när man köper från Apotea. Men nu har jag haft en prenumeration på den, en annan smart grej de har. Man klickar bara i vad man vill prenumerera på, och hur många och så kommer det enligt önskemål. I mitt fall har det trillat in två ColdZyme i månaden i brevlådan sen i våras, och nu under sommaren har det inte behövts. Så nu har jag ett eget lager ett litet tag:)

Sen brakar förkylningarna igång och då börjar jag en ny prenumeration. Jag ska påbörja en på bi-salva med förresten. Jag älskar den funktionen för det innebär att jag slipper komma ihåg att komma ihåg att köpa:)

Apoteas devis är Snabbt Billigt Fraktfritt och det ÄR verkligen så.

Sen har de ett enormt utbud och man hittar det mesta man behöver, allt från lusmedel till proteinpulver, från fästingmedel till djuren till migränpiller.

Hudvård, skönhetsvård, mediciner det lönar sig verkligen alltid att kolla med dem först.

Givetvis ska jag erbjuda er en rabattkod, och på de redan billiga priserna så får ni nu ytterligare 10% om ni

anger kod: FAMILJEN2017

Den är giltig t.o.m: 30/8-17, gäller en gång per kund, ej receptförskrivna läkemedel eller i kombination med andra erbjudanden.

Apotea alltså :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny K

    Å,tack för rabattkoden? Ska gå in redan ikväll o kolla,apotea är helt klart mycket smidigare o även billigare att handla ifrån än att gå in på apoteket. Ja har även jämfört olika apotek på nätet o apotea är helt klart billigare på mycket. Nog att ja är vimsig,men detta med att prenumerera har ja helt missat,måste kolla upp det. L300,,dessa olika krämer är superbra. Var min dotter som först köpte det,då en ansiktskräm. Vet att ja pröva den en gång…sen var ja fast. Försvann in i huden med en gång o blev len som en nyfödds häll (hm,skrev ”len som en bebisrumpa en gång…uppskattades inte av alla)…avskyr när krämer kletar en kvart efter man smörjt sig. Måste fråga,bi-salva är det en ”allt i allo” salva el vad används den främst till? Måste oxå säga att ja tycker din blogg är allra bäst av alla ja läst o följt. Din blogg har ja följt i många år. Gillar dina långa texter o man kan nästan tro att man själv har vart med på den händelse o/el plats du beskriver/berättar om. Verkligen ”inlevelse” i dina texter. Å en bok skulle ja självklart läsa o förmodligen sträckläsa. ???.

    1. familjenannorlunda

      Visst är apotea riktigt bra :)
      Bi-salva är kanske inte nåt man smörjer nyllet med dagligdags men det ät suveränt på de flesta hudproblem. Det är mitt första råd gällande allt: ta på lite bisalva :)
      Funkar på Torra läppar, vissa eksemliknande grejor, brännskador småsår. Ungarna har ätit det;) speciellt Patricia tyckte det var smaskens som liten ;) Ofarligt med andra ord. Jag har haft det på röda rumpor, torra hudfläckar,osv. Funkar överallt. Skoskav åxå,
      Äh testa :)

  2. Jenny

    Apoteas devis är dock tyvärr en sanning med modifikation.
    Jag beställde grejer till min mormor (89 år ung) för att hon skulle slippa åka till Apoteket, men tyvärr samarbetar inte apotea med Postnord i den staden så hon var tvungen att åka och hämta paketet ändå…

  3. Malin

    Älskar Apotea!
    Vissa saker är väldigt mycket billigare! T.ex det läppsyl jag använder…29kr på Apoteket, FJORTON kronor på apotea. Eller nässpray som både jag och sambon är beroende av… 34 på apotea och 55 -60 annars, det blir mycket pengar i slutändan det!!! Tack för koden!

Comments are closed.