Familjen Annorlunda

Åsiktstorget:)

Annons i samarbete med Åsiktstorget

Om det är någonting jag gillar så är det att ha åsikter om saker och ting:) Ibland är det totalt blankt i skallen men för det mesta så tycker jag ju något om saker. Precis som de flesta.

Därför tror jag att ni skulle gilla Åsiktstorget:)

Öhh vad är det? Tänker ni, precis som jag gjorde. Så läs vidare så blir ni lika kloka som jag i frågan;)

Åsiktstorget är en sajt där man deltar i olika undersökningar, (opinionsmätningar/marknadsundersökningar) om alla möjliga varumärken, och för tiden man lägger ner får man betalt:)

Ah sånt är svårt att motstå. Speciellt om man som jag ofta sitter med datorn i knät framför TV:n på kvällarna och bara slösurfar. Win win deluxe.

åsiktstorget

Man väljer själv om man vill ha sin ersättning i pengar, via PayPal eller i presentkort. Jag gillar speciellt att man kan få presentkort på Itunes eftersom jag gillar musik:)

Inte nog med det, det finns en suverän bonus på det hela, och det är att Åsiktstorget gör en välgörenhetsdonation i DITT NAMN efter varje slutförd undersökning. Plus att du får din betalnings alltså.

åsiktstorget

Undersökningarna kan handla om vitvaror, reklam, sjukvård, hobbys eller kanske kläder, skor och mode.

Företag vill ju veta vad vanligt folk tycker om deras varor och tjänster. Det är viktigt för att de ska kunna utvecklas efter efterfrågan och för att de ska kunna anpassa efter kunden. Genom att delta i de här undersökningarna så får man ge sina synpunkter på saker och ting. Dina åsikter kommer att influera utvecklingen av nya produkter och tjänster eftersom de företag som är med förlitar sig på dina synpunkter:)

Med andra ord skulle man kunna säga att man faktiskt får ett ord med i saken. Man kan vara med och säga sitt, och få betalt. Det gillar jag. Givetvis är det gratis för dig att vara med och ha åsikter.

Det är supereasy att skapa ett konto hos Åsiktstorget, man kan dessutom koppla det via Facebook som jag alltid gör, då slipper jag hålla massa olika lösenord i huvudet.

När man skapat sitt konto så får man göra en profil, svara på frågor om sig själv, tex om man har bil och körkort. Det är ju för att man ska få undersökningar som har relevans för en själv. Det är ju så lagom kul att sitta och gissa vad man tycker om den nya bilmodellen med hejsansvjsan saker man inte har koll på.

Även innan varje undersökning får man svara på lite frågor.

åsiktstorget

Sen är det klart! Då är det bara att delta i undersökningar, håva in sin ersättning och känna att man kanske kan påverka i alla fall lite:)

OM du vill testa det här, så kan du Klicka HÄR för att registrera dig Då kommer du direkt till rätt ställe:)

åsiktstorget

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.