Familjen Annorlunda

Vi med barn & Fidgetspinners

Innehåller adlinks

.

Först tänkte jag bara tipsa er om att Loppis systersajt Vi med Barn fått nytt utseende:) Kika gärna in där och kolla bloggar, och tävlingar. Vet att det finns finfina sådana där:)

Det var en fantastisk babyshower för att fira nylanseringen av Vi med Barn, i förra veckan på Loppikontoret, men jag kunde inte vara med:/ Det är tråkigt, men man kan inte alltid haka på allt kul:)

Men en nylansering innebär alltid massa kul saker, så kolla in om ni hittar nåt.

 

Sen kan ni kanske svara på en fråga jag har.

FidgetSpinners?

Vad i hela friden är det som är så ballt med dem? En snurrande grunka som bara liksom….snurrar…?

fidgetspinner

Det har tjatats om dessa snurrprylar länge nu, och eftersom jag nu fattat att det är nån hype så skaffar jag såklart:) Och givetvis inte de vanliga tråkiga utan ska det vara så ska det vara coolt.

OM jag fattat rätt så är detta en slags stresspryl från början? Jag vill minnas att det alltid funnits nån variant på dessa, tillsammans med olika bollar man ska klämma på.

I helgen så beställde jag mobilskal från Fyndiq och då hittade jag massa, och jag menar verkligen MASSA fidgetspinners. De ovan beställde jag, efter att ungarna fått välja. Sen finns det andra varianter.

De här lyser tex….och sen kan man visst ha en avtagbar på sin mobil om man känner ett snurrbehov. Jisses..

 

Helt galet:)

Jag försökte få klarhet i om alla ungarna ville ha, men det var bara Lovelia, Jordan och Jamie som sa nåt. Givetvis kom sen både Trixie och Novalie och blev djupt imponerade och drabbades av habegär, när de såg de här…:) Bara att beställa fler då. Jag hade tänkt att Jamie skulle få sin när han fyller år om några veckor, men eftersom de visste att jag beställt och de sen såg paketen som ramlade ner i brevlådan så fick jag tänka om.

fidgetspinnerDet regnar ju ändå ute;)

 

De här grejorna kan man få för typ 9 kr om man beställer från Wish, finns som både app och sajt och är en favorit här hemma, jag har köpt massor därifrån. Men det tar TIIIIIIIID, Alltså beställde jag från Fyndiq som är en favorit det med, deras leverans är tvärtom übersnabb. De här kostade mellan 80-130 kr tror jag. Snudd på för dyrt för en trendpryl som snart är glömd men så är jag en snåljåp med;)

Jag frågar och frågar ungarna vad som är så ballt med dem, och de försöker förklara:” Alltså man kan snurra på ett finger; eller näsan, eller flippa dem mellan tummarna ….”

Eh ja,,, uppenbart är jag inte lika lättroad;)

Men, jag kommer garanterat att ha ostressade kids, eller?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.