Är jag galen? – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Annons

Är jag galen?

Ibland tror man att man drömmer:) Eller att man blivit galen precis.

Jag har i flera dagar nu vaknat till nån gång vid fem, halvsex på morgonen av hönskackel? Möjligen nån form av galande men jag tror inte det utan att det bara varit lite skrockande och kacklande. Jag har varit i nån halvdvala såklart eftersom det inte är min primetime direkt:;)

Efter att ha försökt spetsa öronen och lystra så har jag sen somnat om, haha. För att sen glömma bort det.

Jag bor i ett villaområde. Förvisso väldigt mitt i skogen, och vi har skog nästan in på tomtgränsen men mitt sovrum ligger åt andra hållet:) Vi har bott här i elva år och jag har vaknat av massor av saker – bussar, stensågar, motorgräsklippare, byggjobbare, duvor, hackspettar (massor av hackspettar vi har massor i området) ungar som skriker, ungdomar som fyllevrålar, vuxna som skrålar, raketer och tja det mesta faktiskt. Men jag har aldrig vaknat av hönskackel. Aldrig.

hönor

I dag frågade jag Patricia om hon hört något? Ja, hon hade vaknat av ett billarm. Det däremot hörde jag inte;) Nä, några hönor hade hon inte hört, och hon tittade på mig som om jag vore helt rubbad. Jag tänkte att jag väl drömde då, det var väl kanske duvorna ändå.

Men då säger Lovelia att det bor hönor hos grannen. Jordan håller med, och de säger att det är därför Doris skäller så mellan varven. Grannarna har även hund, som brukar smita in hit ibland och då får Doris skitsvårt att dels jaga tillbaka den och dels söka över hela tomten ifall den är kvar eller nåt;) Hon kan springa kors och tvärs över tomten och sniffa i luften och smågruffa i evigheter. Jag trodde det var hunden som irriterade henne. Den är tre gånger så stor som henne, men jäklar vad hon vaktar;)

Lovelia gick till baksidan och fotade, och jovisst har de ett gäng hönor:)

Pust, då är jag inte galen.

För min del får de ha hur mycket djur de vill, jag är inte speciellt lättstörd och jag tycker om ljudet av höns:) Jag kanske har något att säga om det kommer en tupp som galer i ottan men jag tror inte att det var någon sådan herre där.

Skönt då har vi rett ut det:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Blir nyfiken…vad gör er granne eftersom man ser massor av barnstolar genom fönstret :) Är det ngt slags restaurang/bed&breakfast eller liknande?

    Carola: Nä det är en gammal bild från kyrkis, så det är inte grannarnas hönor:) Det är deras lilla café/samlingsrum man ser genom fönstret.

Annons