Corrindas shoppingtips:) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Annons

Corrindas shoppingtips:)

Innehåller adlinks

Corrinda har suttit och letat på nätet. Hon ville ha ett par specifika byxor och hittade dem på Cellbes för ett tag sen, men då var de slutsålda. Nu har de kommit in igen och hon visade mig vad mer hon önskade sig. Hon har ju fyllt år:)

Jag såg 25% på dyraste varan och blev på gott humör mitt i allt snorande:)
cellbes

 

Hon har ett stort fönster nere hos sig som går precis från uppe i taket och halvvägs ner, där vi inte kan sätta persienner utan det är mörkläggningsgardin eller rullgardin som gäller. Rullgardinens fäste hade hon visst haft sönder, och hade hittat fina mörkläggande:) Vilket tur i oturen va;)

Bollarna/ljusslingan har hon velat ha länge och så även sängkappan. Jag tycker sängkappa är supersnyggt men min säng funkar det inte på.

Corrinda har så snyggt nere på sitt rum, jag ska fråga om jag får fota lite så ni får se. De där stökgenerna ni vet, som jag har, de har inte riktigt gått i arv till alla barnen. Inte heller Man-tager-vad-man-haver-tänket har gått i arv, nä de här kidsen vill ha stilrent och matchande…sånt som jag inte pallar med att få ihop:)

 

 Mörkläggningsgardiner                                 Ljusslinga                                                Sängkappa

cellbescellbes

 

 Klänning                                                                                 Byxor

 

Sen en jättesöt klänning, jag såg att den fanns i lång variant med som jag vill ha:)även en annan färg,  och så BYXORNA.

Jag har väldigt svårt för mönstrade byxor..har några men känner mig obekväm i dem. Men det är ruskigt moderna och fint på alla andra, så ja, hon kommer att få dem:)

25% alltså, in och shoppa.

Jag har fått hem mina bikinis jag köpte förresten , jäklar vad jag är nöjd:) Nej, jag tänker inte mannekänga i dem, aldrig i livet, men kanske att de syns på nån badbild i sommar;)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

  1. Eva

    Byxorna är tjusiga , men kommentarer​na på Cellbes sida var inte bra, de påstår att de inte tål att tvättas spricker i sömmarna. Bara en snäll kommentar.
    Eva

Annons