Familjen Annorlunda

Månadens Glossybox:)

Innehåller adlinks

Corrinda kom in med posten, och hoppade nästan jämfota med paketet från Glossybox  När jag bad henne vänta i två sekunder blev hon så här lycklig.;)
IMG_5634

Snygg box som alltid

IMG_5639

Jag retades såklart med henne och fotade extra många gånger;) Haha, men jag tycker det är så härligt att dra ut lite på det också. Öppna försiktigt genom att dra i sidenbandet och så se innehållet. Alltid en överraskning, men alltid fem fab produkter:)

IMG_5640

Denna gång detta:)

GlossyboxTorrschampo (guds gåva till alla hår) en clearing conditioner till håret den med, typ som schampoo och balsam i ett, perfekt. Pore masken vet vi ju är toppen sen innan, älskar den. Mascara men det jag verkligen ser  fram emot att testa, eller att nån testar, det är nagellacket. Nån gelgrej som inte kräver UV-lampa eller sånt. Spännande:)

Jag brukar ju dela med tjejerna, och den här gången har de norpat allt.

Jag hann bara ställa ifrån mig lådan så var den tom:) Men de brukar vara schyssta på att man iaf får testa, och vissa månader snor jag allt så det blir rättvist i slutänden.

Vill ni ha en egen Glossybox i lådan varje månad? Ni hittar den HÄR

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. bara en mamma

    Hej, förlåt att jag tar upp det här med din son, jag har inte kommenterat här tidigare men nu kunde jag inte låta bli. Av det jag har läst verkar din son vara en fin människa och en helt vanlig tonårskille. Är han ute på kvällarna och dricker och gör ofog? Om inte, så är han ju skötsam också. Jag tycker inte du ska bråka med honom.. Om killen inte orkar plugga, låt han slippa. Han kan alltid plugga senare när han är mogen för det. De viktigaste är att ni två har en bra relation.

Comments are closed.