Guess who’s back?:) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Annons

Guess who’s back?:)

Alltså vissa nätter alltså.

Jag somnade som alltid sent, som i långt efter midnatt och vaknade kvart över tre. Pigg som en jäkla mört.

Jaha? Varför det nu då? Och varför? Lyssnade runt i huset men inte ett ljud nånstans ifrån, däremot småfågarna…..men skjut mig vilken orkester ! Och jag kan inte en enda arts ljud, så då blev jag lite irriterad över det:) Och sen kunde jag omöjligen somna om.

Min säng var knökfull. En långskånk till Jordan skavfötters med en långskånk till Jamie intill mig. Extra långt åt mitt håll såklart. Lite på tvären sådär. Och så precis där jag då skulle få rum med fötterna, ett stycke Doris. Som klev ner under sängen och kräktes kom jag på nu.,,,, why not liksom, när alla andra gör det? Men hon är ju redig och smaskar i sig det direkt…urk, äckliga djur. Så då låg jag och äcklades över det en stund. Och sen fick jag ont i armen, och så benet. Och andra armen. Försökte vända lite, snurra lite. Men det tog emot överallt. Jordans fötter är ju liksom upp mot min mage, nästan mot hakan och sparkar. De ligger rätt stilla, men de är så långa att de tar massor av plats. Och så är det lurvigt i hela sängen dessutom. Doris hoppade ner så jag kunde sträcka ut mig, men så hoppade hon tillbaka upp och kurade ihop sig mellan mina knän och mage. Skruvstädsplatsen. Jaha, bara att ligga still då. Men åh jag har ont i armen ju….

Ont överallt, dels av att jag legat som en död sill när jag var sjuk i flera dygn, sen för att jag tränade ett killerpass igår och sen för att jag inte kunde röra mig.

Jorråmensåatt:)

Jag tycker om att ha ungarna i min säng, det är okey, mer än okey, supermysig. Men gärna en i taget och inte en hund. Men i natt låg alla klistrade på mig. Lovely men pinfull. Ja, eller painful som jag skrev och autokorrekt så fint korrektade;)

Isbit alltså!  ;)

Nattens totala antal timmars sömn blev nog ungefär två, och då tar jag i. Men vi sov vidare efter skolbarnens avfärd, anda tills kyrkis började om en halvtimme. Här går det undan på morgonen:)

Jamie skuttade in och jag skuttade till kaffet. Idag var vi få mammor där, kanske fler än vi som drabbas av sjukdomar.

Hemåt sen igen, och röja, tvätta och bara hålla mig vaken:)

Så ringde de från Upplands Motor, och det var slut på att åka lyxkärra.

renault meganeJag ruskade av alla mattor, och torkade av alla fingeravtryck.

Eller så var det mer att putsa tillbaka glansen på den sprillans nya luktagott interiören. Jäklar vad jag tycker det luktar gott i nya bilar!

Min luktade gammal sunk:(

Jag tog med Lovelia och åkte för att hämta min pärla. Betalade 2000kr i självrisk och 44 kr för nån gummipackning till vevhusventilationen. Sen fick jag massa biljetter till en cirkus som kommer till stan nästa vecka:) Jag är summa summarum rätt nöjd ändå med utfallet av den här verkstadsvistelsen, även om jag begriper att de fuckat upp en hel del. Men jag orkar inte vara sån, jag har fått plåster på såren:)

Nog för att jag tycker att de borde utnämna mig till testfamilj, men man kan väl inte få allt. Cirkus är bra, det gillar kidsen.

Min bil luktade som sagt illa. Inte för att den stått på verkstan, men för att den var redigt skitig. Jag har tänkt tvätta den länge, men vädret har ju varit allt annat än kul att stå ute och greja. Nu åkte vi direkt till macken och körde den dyraste tvätten.

biltvättJag tycker det är så läskigt!

När jag betalade så frågade jag killen som stod i kassan hur fan man gör? Typ skruvar av antennen och åker in? Och om jag kör in fel, då startar den inte va?

“Nänä, jag har koll här med, så det är lugnt” 

Köpte en burk med sådana där rengöringsservetter för insidan, så Lovelia och jag satt och suddade på varsin sida i bilen. Åkte in och höll andan. Brrrrr. Tänk om rutan skulle åka ner? Eller gå sönder! Hua. Men det gick såklart fint och vi åkte ut hela och hyfsat rena på andra sidan. Skruvade tillbaka antennen och drog hem.

Hemma så hjälpte Corrinda mig att bära ut det stora skrivbordet som stått i bak, I vägen för där de har varit och jobbat inifrån tydligen, för de har dragit loss mattan och minsann inte knäppt tillbaka den….mutter, men jag kan förstå för det stod som sagt ett stor skrivbord och två barnstolar där, plus ett löst baksäte. De fick nog böka lite;)

Sen tog jag ut dammsugaren och dammsög hela bilen, torkade av alla ytor med de där servetterna, ruskade alla mattor, plockade ur allt skit. Och det var en del. Mest luktade bilen gammal lera. Men efter en timmes TLC så är den hyfsad igen. Resten ska jag ta när jag har mer tid. Putsa rutor och tömma alla små fack och kanske till och med köra en skumtvätt av sätena. Jag är så happy över att ha min bil!

Även om den kändes som att sätta sig i en traktor:) Man sitter högt och rakt i min, medan man i Renaulten mer sitter på marken, omsluten av stolen och inredningen. Min är mer arbetsbil. Inte fancy.

Tillbaka till manuell igen, och måste tanka i morgon.

 

Sen slängde jag in Loppan och Trixie i bilen, försökte mota Jamie men han skulle absolut med så han fick väl det då. Fast jag visste hur det skulle bli.

Vi skulle ju till Boland City  på Tjejkväll:)

Bolandcity

Var ni där?

Det var jättefint ordnat, med lite utställare, tävlingar, smakprov och goodiebags till de hundra första.

Vi fastnade direkt vid tårta och kaffe:)

Sen missade jag att fota….men vi körde några varv. Jamie ledsnade ju direkt och låg mest på golvet och gnällde. Ja LÅG PÅ GOLVET? Som nån annan treåring. Det är nån försening på den där ungen;) Han målar på  väggar, kladdar med saker och häller ut saker, som han inte gjort som liten. Kanske nåt utvecklingssteg som måste åtgärdas vad vet jag. Irriterad blir jag iaf:)

photobooth

Loppan och jag:) Haha, ser verkligen inte kloka ut.

Jag träffade på en tjej som jag ska ha ett samarbete med snart, och det kommer ni förhoppningsvis att gilla:)
Det handlar om kostrådgivning, online eller på telefon, och även en föreläsning den 15maj. Boka in om ni är det minsta intresserade av kost, fokus även på barn. ASBRA: Barn äter superkasst idag, mycket sämre än vad vi tror. Jag ska gå på den om jag bara hinner.

Mer om detta kommer snart!

 

Vi provsmakade en salsa, som var så god att tjejerna krävde att jag köpte den. Det kan vara så att jag skapat ett stor behov, för jäklar så gott det  här är!

Lutenitsa

Fanns fyra olika sorter. Säljs i butik i Stockholm…men finns på nätet,

Så. Jäkla. God.

Syrran mötte upp oss och vi tog en sväng på Cubus som hade lagerrensning. Dock hittade ungarna inget där, men de köpte sig en varsin “look” ♥

Hann inte fota det innan de försvann ner till sig för att sova nu. Jamie gick all in på batman, det är som det ska:)

Och sen då….Jag behövde ett par nya skor, med bra sulor. Jag får ju så ont i mina hälar om jag går i dåliga skor eller barfota att jag har insett att det är bara att hosta upp stålarna.

Och har man en gång fått ett par sådana här på tassarna så är det svårt att nöja sig med annat, det är som att gå på moln.

skeetcherSkechers ♥ Svindyra men med 25% rabatt blev det bara dyrt.

Jag kan motivera dyra skoinköp på många sätt, har ju dåliga fötter, men de här var dessutom så jäkla snygga att jag bara måste ha dem

Får inte in produktbilden, men de är ljust rosa, lite blingiga. Ljuvliga.

Det är min belöning till mig själv för att….tja för att jag vill ha dem helt enkelt.

 

Nu är det Prison Break!

Kan inte prata mer er med:)

Hörs sen kanske♥

loka

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

  1. Stina-Maja

    Åh funkar sketchers för dig och dina hälar? Köpte på mig flera fina sketchers i USA men kan inte använda ett enda par ☹️ Rena döden för mina bråkiga hälar.
    Samma sak för 11 åriga dottern, 3 par som nu väntar på att lillasystern ska kunna ha dem.

  2. Dema, gravid igen!

    Vilket härligt blogginlägg! Du fick verkligen med alla delar i Ett! Skönt att bilen är tillbaka så ni äntligen får plats:) jag har inte vågat åkt in i en tvätt ännu, är så rädd för hur man ska göra! Har ju panik varje gång jag ska köra in på besiktningen för är rädd att missa där med haha :) Tur det inte är så ofta, och bilen får jag tvätta hemma:)

Annons