Amen heja Cellbes:) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Annons

Amen heja Cellbes:)

Innehåller adlinks

Jag hade missat att skicka min beställning med bikinis som jag gjort, tyckte det var rackarns märkligt att det inte kom nåt bekräftelsemail men så glömde jag bort det. Öhhh och nu när jag skulle kolla in på Cellbes för att jag gör det då och då, så ser jag detta:)

cellbes

Och det gjorde plötsligt inte ett dugg att jag råkat missa att klicka iväg beställningen:) Tjoop Tjoop hej rabatt:)

När jag då ändå hamnade där så spanade jag såklart in lite stuffs som jag vill ha, och då måste jag lika såklart visa er:)

 

cellbes

 

Halsband                 Hatt                                              Bälte                                     Sarong

Åh jag älskar saronger på stranden:) Det är så jäkla bäst, bara sno runt sig när man ska gå och köpa glass, eller ha över sig när solen gassar, lägga över axlarna när man bränt sig, ha som huvudkudde… jag har en miljon. Typ:)

 

PicMonkey Collage-31

Tunika                              Tunika                                    Klänning                                Top

 

Jag är alltid så sugen på att köpa mig lite färgade lösa tunikor när det blir sommar, och ofta gör jag det. Det händer att jag använder dem, men oftast känner jag mig inte alls bekväm i dem. Men den här tycker jag var fin och har svårt att låta bli…kanske:)  Jag är mer för de svarta eller mindre mönstrade. Men det finns så många fina att välja ifrån:)

Nu innehöll beställningen jag klickade iväg mest badkläder, för jag har hopp om att kunna ligga på stranden hela sommaren. Jag behöver verkligen det. Barnen behöver det. Och så åkte hatten med! Jag passar så verkligen inte i keps, antagligen inte i hatt heller, men tänker att Norberg klarar av det:)

Nå, nu ska jag skriva ett annat inlägg:)

Hörs snart!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Annons