Familjen Annorlunda

Tre tips -inredning, rörelse och barnskor!

I höstas så var jag på Underbara barn mässan. Jag stämde träff med Ida, en tjej jag aldrig träffat på Uppsala station. Det där kan ju gå lite hur som helst, men ibland går det himla bra, och Ida visade sig vara en superhärlig tjej:)

Nu har hon precis i dagarna, i går tror jag, startat en webbutik – Ombonat & mini  Där hittar ni inredning, leksaker, barntallrikar och massa härliga saker. Ett hett tips idag är att kika in

ombonat&miniHon skriver på Facebook: Just nu kör vi premiär erbjudande med 20% rabatt på allt förutom brickor & kuddfodral från sagas ateljé :)

Hej och hå, alla ni som har nån slags inredningsintresse och öga för vackra saker, in och fynda:)

Jag behöver rensa i min röra innan jag med gott samvete kan köpa nytt, gällde ju samma på Fullerö när jag ar där, men för alla som inte har nån sjuk hamstergen tycker jag att det var ett bra tips från mig idag:)

 

Ett annat tips är Airhop, som öppnar i Uppsala i helgen, och som ÄNTLIGEN fått igång sin hemsida så man kan kolla, men fatta på allvar hur kul detta kommer vara! OCH svettigt…..:)

airhop battlebeam_1

 

Förutom alla studsmattor överallt då.

AirHop23

I morgon hoppas jag att alla mina kids är friska, för då ska vi dit på en VIP-invigning:) Det passar ju min studsmattegalna familj utmärkt. Jag har paxat pappas bil och hoppas att syrran hakar på, för jag får inte rum med alla. Gahh.

Sen öppnar den för allmänheten på lördag. Ihhhhh!

Det var tips nummer två:)

 

Tips nummer tre!

För ett litet tag sen, så var vi ju på ett event med Gulliver barnskor. Vi fick lära oss hur man mäter fötter och om bra skor. Jag var happy över att faktiskt alltid ha gjort rätt:), men flera av de yngre mammorna kände att de fick massa matnyttig info. Jag har ju liksom varit med ett tag:)

Nu har Gulliver skapat en kod på Footway.se där ni  får 20% i rabatt om man anger koden ”welovegulliver”, koden gäller fram till och med 2017-04-30.

Då kan ni tex shoppa dessa snyggingar.gulliverGulliver är riktigt ordentliga svenska barnskor. Mycket bra kvalite och snygga. Vissa finns upp till storlek 38, jag funderar på att kapa tårna lite, jag har 39;)

 

Men sedärja!

Tre tips i ett, det var väl inte dåligt va:)

 

Förresten, ett bonustips: I kväll börjar PRISON BREAK på trean, Femte säsongen.

Jag som fixat FOX på min tv, men inte fasen varken hittar jag kanalen, även efter en kanalsökning, och inte heller hittade jag i tablån att det var PB i tisdags när den hade premiär i USA. Så det blir torsdagar för oss här hemma.

Jag och Corrinda är så taggade!

Ni vet, Manliga Lincoln, beviset för att Corrinda är min dotter:)

wentworth-miller-dominic-purcell-prison-break-fox

Lincoln till höger Michael till vänster.

 

Hörs snart!

:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Då vill jag ha de bästa tipsen hur man mäter barnens fötter!
    Tycker alltid att jag lyckas köpa fel storlek om man shoppar utan att barnen är med, fast jag tycker jag mäter riktigt. ?

Comments are closed.