Familjen Annorlunda

Våruppvisning och Glossybox :)

Sen söndagskväll :) Inga konstigheter med det.

Igår var det umgängesdag. Alltid lika boring, för mig då, kidsen har fullt ställ från morgon till kväll de dagarna. Det gäller tydligen att kräma ur så mycket aktiviteter som möjligt, och det var fågelmatning, fika, bio med godis, och så äta på restaurang. Tydligen hann de inte med lasergame.. De kommer alltid hem lika fulla av skräp, och det är inte bara en gång de blivit sådär halvrisiga i kistan.

Igår hade han dessutom bytt dag, givetvis utan att säga det till mig, utan som vanligt är det gå via barnen som gäller. Anledningen till bytet? Jomen alltså idag var det ju våruppvisning för tjejerna på gympan. …DET vill man ju liksom inte slösa tid på:/

I hate,

Jag var tydligen ruskigt trött igår för jag sov. Och sov. Och sov. Trodde på fullaste allvar att klockan var betydlig mindre än den visade sig vara när jag väl öppnade ögonen. Det hatar jag också;)

Men, det behövdes väl säkert.

Syrran messade om vi skulle hitta på nåt, och så bestämde vi oss för att svänga förbi Fullerö. Det är en inredningsbutik som man kan gå och dra i timmar i sträck:) Det finns så mycket fina saker! Och jag har så jäkla stökigt och bökigt hemma att jag omöjligen kan köpa något för det skulle bara se ut som skit.

Förutom att det är stökigt hemma har jag liksom inte heller nån inredningsstil. Har ni?

Alla andra verkar ha typ Bondromantiskt, marint, industri eller vitt vitt vitt hemma. Jag, men vafan jag har allt möjligt! Kan inte bestämma mig för och hålla EN rak linje. Det är ju skittråkigt:)

Resultatet blir såklart inte sådär svalt och fräscht, utan mer k a o  s-

Jag drömmer ständigt om att jag ska ha sådär, eller sådär eller sådär… men kommer aldrig dit:)

Säg att jag inte är ensam i hela världen om att vara rätt ointresserad av inredning? Eller snarare okunnig och rätt inkompetent . Måsta faktiskt lära mig tror jag!

 

Nåväl. sen drog vi och handlade, jag får ju passa på när jag har hjul. Min bil står nog utanför verkstaden nu, tyckte mig se en ruggigt skitig Dacia där på parkeringen… hade jag vetat att den skulle gå sönder så hade jag såklart tvättat den:D

Och sen hann jag inte mer än hem innan det plingade för fullt i mobilen. en dödsskjutning precis där vi varit, precis innan vi var där….aouch.. Vad händer med världen? Finns det verkligen inget annat sätt att lösa saker mellan sig än att skjuta varandra? Holy smoke.

 

 

Idag då. Söndag med våruppvisning. Gympa.

Jag fick låna pappas bil, så han kom hit med den och så skjutsade jag hem honom. Innan vi åkte iväg så hann vi storstäda rätt mycket, men under väldans massa gnäll;)

Lovelia och Trixie skull ha svarta tights, vita skjortor och svarta flugor, för de körde med Bond-tema. I detta hus så finns det ett överflöd av just vita skjortor. I alla möjliga storlekar UTOM tjejernas, det är liksom Murphys lag:) Jag var alltså tvungen att köpa en varsin, men det blir ju finfint, så finns de storlekarna till nästa gång.

Svarta flugor hade jag, för jag köpte varsin till killarna för ett tag sen på rea, de ser ut som batmanvingar, hur fina som helst.

Vi körde dit, jag hade ju bara plats för tjejerna och småkillarna så övriga fick stanna hemma. Inte så att de klagade, för de ville inte.

Visst är flugorna söta?

IMG_5364

Bond- style:)lovelia trixie

De smet iväg till sin grupp och vi gick högst upp på läktaren. Mötte upp Janelle och Simon, och syrran.

Jag messade syrran när jag parkerat ”Har du en penna????”

För jag använder ju en app när jag parkerar, om det är möjligt. Den som funkade här var man tvungen att lägga en lapp i víndrutan med deras namn på, och fast jag vände upp och ner på pappas bil så fanns inte en enda liten pennstump att finna…! Hur är det möjligt?  På Fyrishov är det sån här in och utcheckning från parkeringen. Normalt gillar jag det, för man betalar bara för tiden man står, och kan aldrig lägga i för lite pengar. Men, när det är sådana här evenemang så handlar det om hundratals bilar…och det blir aslånga köer till apparaterna…både på in och utcheckningen.  Jag undviker gärna att köa om jag kan därför är parkeringsappar att föredra  Men utan penna höll det på att gå i stöpet. Men syrran räddade mig:)

 

Jag filmade lite korta snuttar, de ligger på min instastory, de försvinner i morgon så vill ni se så kollar ni där asap.

carolawetterholm. In och följ på instagram bara :)

Killen i bakgrunden är inte Jordan, men rätt likt ju.

jamie carola

Jamie och Jordan tycker alltid att det är för långt att sitta still, men den här uppvisningen är kul att titta på tycker jag. Det är varierat och även om det blir mycket hopp och kullerbyttor så är det ändå mycket annat med. Det allra bästa tycker jag är att se de stora tonåringarna som är så jäkla kraftfulla. De har sån kroppskontroll och är så starka, snurrar och voltar och flippar och allt vad de gör. Imponerande.Det jag gillar minst är det som kanske heter Artistisk gymnastik? Det där med boll, rockring eller band…urtråkigt.

Mest tårar i ögonen får man av de små treåringarna, som är så gulliga att det inte går att låta bli att bli tårögd:)

Lovelia och Trixie skulle få göra volter, och var supernervösa för det, men det gick ju finfint.

En fin våruppvisning som alltid.

På väg hem sen så passade jag på att handla lite på Ica och hämta ut mitt paket som legat där i flera dagar…Min Glossybox ♥ Denna månad i rosa, så fin:)

IMG_5358

Jag har vetat att den legat där på affären, men inte kunnat ta mig dit så enkelt utan min bil. Och så ser man lite här och var på nätet,  instagram och bloggar, på andra som lagt upp sina och åhhhhhhh Jag vill med!

Men nu så:)
IMG_5359

Denna gång var det med ett supersnyggt nagellack, en nattolja, en kombinerad läppglans/rouge, ska bli spännande att testa, färgen var superfin, och en kräm man har under sin foundation så allt blir sådär slätt och fint. Och,,,,,det kanske bästa av allt, Oil blotting papper.)

Har ni inte testat det så gör det! Jag fick ett paket sådana för hundra år sen när mamma och pappa varit i Usa eller nåt, och jag har snålat med dem. Jag har såklart inte kvar just det paketet, men de fanns inte att få tag på här hemma då, vi snackar typ artonhundratal…:)  Det är som små sådana där mellanläggspapper man har mellan smörgåsar, men man duttar med dem på huden när man blivit sådär osnyggt flottig och glansig i nyllet. Det suger upp fettet utan att sabba sminket:)
glossybox

Patricia norpade nagellacket, och det är väl okey eftersom mina naglar är en katastrof just nu, tror bestämt jag måste äta lite tillskott så de stilar till sig…. sköra, skivar sig och viker sig. Jag brukar kunna ha långa naglar, men nu är det bara till att klippa dem jäms med fotknölarna, so to speak;)

Allt det andra gömde jag för mig själv, egomorsan i egen hög person, men det var för bra för att dela med sig av;)

 

Sen så körde jag hem kidsen, och åkte med bilen till pappa, som skjutsade hem mig:)

Vi kokade korv som vi åt med bröd och potatissallad. very fancy not, men rätt gott ibland.

Sen var det sega och trötta ungar som kröp ihop i soffan och kollade på film eller satt och hängde vid datorn eller mobilerna.

Vädret har ju varit finfint idag, så de hann vara ute lite innan vi åkte till Fyrishov, och det sprangs och skreks, precis som det ska vara. Vi har hyfsat städat inne, men ute ser det ut som en helt vanlig soptipp…måste ta tag i det och i alla fall dra ihop det till en hög.

Jag fick låna en grej av pappa som jag inte vet vad det heter, men man klipper grenar i träden med den, nån förlängd sekatör typ. Jättelång:)

Jag ska klippa lite och sen såga lite. Tänker att allt som är lite grövre bitar äppelträd kan jag hugga ner i vedträ-size och stapla i vedboden. Riset lär jag väl åka med till återvinningen. Eller göra en egen majbrasa, fast det vågar jag inte…då skulle säkert allt brinna upp,. hus och grannar och allt. Riskabelt.

Blir lite kroppsarbete med andra ord,

Jamie och jag ska nog samarbeta lite, jag tror att han är en fena på att släpa ris nämligen. Dock kommer han vilja klättra upp i träden han med;)

 

Nu ska jag hoppa i säng.:)

Natti natti ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina H

    Fullerö är en härlig butik att strosa i. mycket härliga saker.vill byta ut allt i hemmet efter ett besök där.

    1. familjenannorlunda

      Ja nu finns det överallt :)
      Men då, första gången jag fick det fanns det inte. Nu finns det typ överallt och är super!

  2. Tess w

    Jag har också problem med att jag gillar olika möbler i olika stilar! Blir en blandning av lite av varje.
    Känner du ingen kaninägare? Riset av äppelträd är fin fin för kaniner att gnaga på! Stora kramar Tess W

    1. Helena

      Jag vill ha äppelträdsgren till min kanin! Fast jag bor i andra änden av Uppsala och har bara cykel som transportmedel iofs, haha…

Comments are closed.