Familjen Annorlunda

Vad kändisarna har på Oscarsgalan:)

Detta är ett samarbete med Glamazon

 

Nu är det dags igen. Oscarsgalan:) Ihhhhhh!

Ni vet vad det är, den stora prestigefyllda galan där insatser inom filmens värld belönas, och där alla kändisar minglar. I år kommer bland annat Justin Timberlake att uppträda, och jag gillar honom:)

En man som heter Ove, den svenska filmen, är nominerad i bästa utländska film, och även i Bästa smink, hur coolt är inte det? En svensk film liksom:)

Det är ju extremt ärofyllt att vinna en Oscar, och att vara nominerad med, och man kan ju verkligen snacka om att ”alla var där”.

Jag tycker det är så kul att se alla fantastiska klänningar! Eller vänta, det är ju inte bara klänningen utan hela uppenbarelsen:) Inget lämnas åt slumpen, allt är perfekt. Fatta vad roligt det måste vara att planera sin outfit, en outfit som ses och bedöms av hela världen:) Och lite läskigt med kanske, men de har ju hjälp av världens bästa frisörer, stylister. makeupartister och inte minst manikyrister

För när man planerar sin galaklädsel i månader så är det ju självklart att naglarna är pricken över i:)

deborah lippman

Kate Winslet, Renee Zellweger, Penèlope Cruz och min favvo Reese Witherspoon, hade allihopa Deborah Lippmans nagellack ⇑ när de tog emot sina Oscars statyetter. Vilka blir det i år?

 

Det finns en story bakom Deborah Lippman, som är THE manikyrist:) och som gör alla stjärnors naglar. Hennes kollektioner är vad alla vill ha, alla modehus och alla modemagasin, Vogue, Versace, Vanity Fair…alla:)

Storyn bakom kollektionen är att hon var Mariah Careys manikyrist och 1998 blandade hon ihop  en speciell nyans av nagellack för att matcha perfekt med klänningen. En skimrande beige nyans, och där och då föddes hennes berömda kollektion:)

Älskar när det finns en story som man kan slänga sig med om man får tillfälle;)

Älskar även de här nagellacken, de är helt otroligt tjusiga!

 

deborah lippman

På bilden ovan är det Across the universe,, Do the mermaid, Beachin  This magic moment

 

Deborah Lippman s nagellack finns på Glamazon, som jag gillar och har samarbetat med tidigare. . Över 100 olika nyanser, och namnen är så charmiga:)

De här lacken ska vara snälla mot naglarna och de som heter Gel lab pro är ett alternativ till de här gelenaglarna man gör med hjälp av lampa. Man behöver inga redskap och det blir supersnyggt.

 

 

Så nu vet ni vad alla kändisar i Hollywood har på naglarna på Oscarsgalan:) och ni kan alltså ha samma produkt själv. Heja Glamazon:)

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.