Fina Nina:) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Fina Nina:)

Jag träffade en tjej för ett tag sen, på ett Loppievent vi var iväg på tillsammans. på Yasuragi.

(Hittar inte mitt inlägg när jag ska länka:(  )

Hon heter Nina Malmström och var direkt en såndär tjej som man inte kan låta bli att älska:)

Helt otroligt när man bara gillar någon vid första anblicken. Jag vill tycka att jag är en god människokännare, mitt första intryck stämmer nästan alltid. Ibland tycker jag att nån verkar vara en otrevlig typ, för att sen ändra mig av nån anledning, men efter ett tag när man sett under fasaden så är jag tillbaka på ruta ett. Det är väldigt sällan min magkänsla över folk har fel. Det är skönt för då slipper man bli besviken och sviken:) För det mesta i alla fall.

 

Med Nina så var den bara GOD:) En rakt igenom ärlig och härlig tjej.

När jag sen lärde känna henne så imponerades jag stort. Hon är 26 år, och har bott sex år i Barcelona. Bara de är coolt, men där träffade hon sin man och fick en dotter. Som är ljuvlig ♥

nina malmström

Sen flyttade de till Rom. Där bodde de ett halvår.

Och nu sitter hon på en strand i Rio de Janerio i Brasilien. Dit har de flyttat för att hennes sambo ska träna det brasilianska landslaget i futsal. Bara sådär. Tvärs över hela jordklotet. Easy peasy:)

Tvärcool.

Hon pratar tusen språk, är Hälsocoach:) och mamma, och att få vara det på den här stranden är ju inte direkt fel. (omg jag är egentligen rätt så avis och undrar om man kanske skulle spana efter en man med ett hemland som har sådana här stränder? Och att han har ett hus typ på stranden? Och känner att hans mission är att ta hand om mig och nio kiddos;) ) Men kolla havet!

nina malmström

Det enda som är fel med det är att hon kanske inte direkt flyger hem till Sverige för att vara med på event, så det lär dröja tills vi ses IRL, det är tråkigt. Men det är ju tur att hon bloggar så man kan ha lite koll på henne:)

Ni hittar Ninas blogg här <—–

 

Och nu sitter jag och funderar på om det är lika gott att dricka ur en kokosnöt som Isabella visar? ♥

Jag tror minsann det:)

 

(Bilderna har jag baxat från Ninas blogg)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.