Slalomklar och Danny:) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Annons

Slalomklar och Danny:)

                                                      Inlägget innehåller adlinks

 

Kittad och klar för skidbacken på söndag!!

Jag beställde ju de där byxorna och jackan från Cellbes, och det är svinigt kassa bilder, men på söndag kanske det är finväder så jag kan posa i backen;)

Eftersom det var länge sen som jag beställde härifrån så lusläste jag storlekstabellerna, och då jag har bra koll på mina egna mått ( en “bieffekt” av att träna, skiter i vågen, och kollar måtten i stället) så var det inte svårt att hitta rätt storlek utan att behöva resa sig från soffan och hämta måttbandet.

 

cellbesSom synes sitter de som en smäck:)

Jackan är grymt bra, jag kunde sträcka armarna över huvudet utan att den åkte upp, kalasbra! Lite tunna förvisso, men det visste jag och har räknat med. Massa fickor, så jag behöver inte ha mobilen i en benficka som jag haft tidigare, och det var bara tur att den höll när jag gjorde min generalvurpa förra säsongen;)

Brallorna sitter toppen. Jag hade jeans under och under jackan en tunn tröja, som jag sen gick på hundpromenad med för att kolla om jag frös. I minus åtta grader kändes det lagom, så det är lovande,

Jag ser så fram emot att åka slalom på söndag att det är inte riktigt klokt!! Inte bara för att jag har snygga kläder;) utan för att det är så roligt. Jag småler redan nu bara av tanken på att plöja runt i pisterna. Förra året hann vi åka tre, eller om det var fyra omgångar och det kanske inte hinner bli fler i år, men det är bättre än noll. Det är ju umgänge varannan söndag och då passar vi på.

Ihhhhh!!

 

Ikväll ska jag och Helen åka till Stockholm och se Dannys krogshow:) Jag blir glad av att se den killen, med det där leendet och charmen så är det svårt att vara oberörd. Helen frågade mig i höstas om jag vill gå och jag sällskapar gärna på allt möjligt så jag sa jajamensan, och sen glömde jag bort när… Men det är ikväll:)

Vi tar tåget, jag har inte bestämt mig än för om jag ska ta bil ner på stan eller inte. Är lite grinig för att de på min “tågparkering” minsann gjort om så det kostar pengar dygnet runt, mycket pengar dessutom. Så pass att jag nästan står billigare i dyra p-huset beroende på hur länge jag ska vara borta, och det ligger precis vid stationen i stället för att gå en väldigt mörk väg som tar en kvart ungefär. Det är ju ett parkeringsbolag som tagit över såklart och då försöker jag välja bort dem. Står hellre på kommunens så pengarna går tillbaka till oss som bor här. Avskyr privata  p-bolag överlag.  Det spar ju dock tid om jag åker bil, bussen går helt fel tider och chansar man så kan man ju missa tåget som jag gjorde när vi skulle på Workout parties…

Så det ska jag klura på nu, medan jag  gör mig i ordning.

 

På instagram kan man livsända, alltså så att ni som följer kan se det i realtid, och skicka frågor och “delta” i konversationen i form av skrift.

Det har vi planer på att göra på fredag, tänker att alla vill ju se våran fabulous tacomiddag;) Jag har inte fått ok än av alla ungar, så det ska kollas, men det är en god ide av er att gå in och följa mig där så ni inte missar detta exklusiva..;) (carolawetterholm)

Det försvinner sen, och kommer aldrig mer igen, och det är lite roligt. Jag har sett några livesändningar och det är märkligt nog väldigt fascinerande. En av mina bloggvänner hade en i förrgår, och de satt och tjattrade runt bordet och käkade semlor, och på nåt mysko vis kändes det som att jag var med där runt bordet:)

Jag skulle iväg och träna, men hade svårt att slita mig, haha.

Så det är planerna för fredag.

 

Nu dags att fixa sig inför Danny!

Hörs snart:)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

 1. Marre

  Härligt att du är så levande och gör så mkt roliga saker, det är du värd. En fundering om du skulle vilja ha tbx det livet som du hade innan skilsmässan? Jag tycker du verkar mkt gladare nu😀

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Nej. Och missförstå inte:) Jag har haft ett fantastiskt liv innan med, jag har varit mamma fullt ut och älskat det. Jag gjorde saker då med, men tex konserter gick jag bara på mina absoluta favoriter. Jag hade bebis, småbarn, större barn och tonåringar och ofta gravid eller ammande. Det var inte rätt tid att fröjda sig med annat. Jag trivdes med det då och tycker inte att jag direkt försakat något jag verkligen velat. Nu är kidsen större och jag kan göra mer bara för att det är kul. Det är rätt tid för det:) Snart blir det kanske även rätt tid att resa mer ;)

 2. Linda

  Lite sent, men jag brukar parkera i Knivsta och ta tåget därifrån. En bit att åka men åt rätt håll. Billigare parkering och man slipper åka buss.

 3. Jenny

  Åh som jag längtar efter att åka slalom, det var ett tag sedan.
  Med så snygga kläder kan det ju inte bli annat än succé :))
  Ha så skoj ikväll, hoppas det löser sig med parkering.

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx