Familjen Annorlunda

Fyra år sen mitt liv rasade

fullsizeoutput_3694

Jag har inte tänkt på det på länge. Samtidigt finns det i mina tankar alltid. Det går inte en sekund utan att det finns där i bakgrunden. Men jag har inte funderat över hur det blev som det blev, varför och vad jag kunde gjort annorlunda på länge.

Folk säger att tiden läker alla sår, och ja det är sant, Till en viss del. Men det blir ärr.

Folk säger också att man ska förlåta. Bullshit. Vad kan bli bättre för att jag förlåter honom? Jag kan ärligt inte se vad som skulle förändras, mer än att HAN skulle få må bättre, och det bryr ju inte jag mig i:)

För min del finns det inget som skulle bli annorlunda. Och för den delen, svårt att förlåta någon som inte bett om ursäkt, som inte tycker att han gjort något som är fel. Mest troligt tycker han att det är JAG som ska be om ursäkt.

 

Ni är många som frågat om skilsmässan. Vad fan hände egentligen? Ni är också många som tycker att jag hänger ut honom när jag skriver om det. Men, jag tycker att man inte ska tiga och lida i det tysta. Det han gjorde, det är sånt som man ska skämmas för. Det borde inte accepteras. Det jag skriver här är såklart min version av det hela. Men, det finns nog ingen version från hans sida. Helt ärligt så tror jag inte att han vet hur det blev så här. Jag TROR att han trasslade in sig med ett stycke …tja vad ska vi kalla henne? Jag vet vad jag kallar henne i mitt huvud, men det lämpar sig inte direkt i skrift;) Det är liksom ord jag inte säger högt, inte ens när jag är full som en kastrull. Vi kallar henne för Det, Det är bra.

Jag tror alltså att han efter en lång tid av alldeles för mycket jobb, hetsad av sin mamma som inte direkt har något annat än jobbet att bry sig om, gick in i den berömda väggen. Där stod Det och lindade in honom i sitt nät. Uppfostrad att behaga mannen var hon ganska precis tvärtemot vad jag är:D Och han valde att trassla in sig med henne. Och i förlängningen bryta med sina barn.

 

Ska vi ta en ”snabbvariant” kanske? Så snabbt det går;) det blir långt ändå. Men ni har önskat detta:)

Okey. Jamie föddes juli 2011 och allt var så jäkla bra här hemma. Vi var lediga ihop för första sommaren ever, annars jobbade han alltid, men nu fick han lov att vara ledig i hela fem veckor i sträck, Det hade aldrig hänt på 20 år, sen han började i företaget.

Vi snackade massor, vi åkte iväg med ungarna, vi fikade, tog promenader och åkte och badade. Jag höggravid, men det har sällan hindrat mig.Vi hade det toppen. Han var glad och lycklig. Jag med:)

Jamie föddes och det krisade på hans jobb. Han slets mellan att vara hemma med familjen och styra upp på jobbet. Han var fruktansvärt arg och irriterad på sin mamma. De jobbar ihop och hon hade under flera år stökat till det, på sätt som drabbade honom. Han fick städa efter henne. Jag kallar det för curla:) För om man tillåter vuxna människor att bete sig på ett sätt som gör att man själv får mer att göra, då är det curling.

Återigen ställde hon till det, och det tog ett halvår för dem att komma ikapp. Han hade ännu mer att göra än normalt och var sällan hemma. Men kom fortfarande hem kl 18 som alltid. Dock aldrig ledig. DET jobbade tillsammans med honom och hon hade i sin tur massa problem som hon anförtrodde honom, men han fick inte berätta det för mig. Han höll det hemligt. Han gled undan när jag frågade saker. Det är ju klart att jag märkte att något förändrades, men alla som varit med om det vet att det sker subtilt. Det smyger på. Det är svårt att sätta fingret på det.

 

2012 kom och han försvann mer och mer. Han var aldrig hemma. Han ignorerade mig. Han kom hem vid 22, sa inte hej till mig där jag satt i vardagsrummet med en bebis i famnen, utan åt nån macka i köket intill och gick sen och lade sig. På vägen sa han godnatt. Sen låg han och fibblade med mobilen där inne i sovrummet, men om jag kom in så låtsades han sova. Han kunde låtsas att han skulle följa med mig och barnen på saker, men så i sista stund var han tvungen att jobba. Frågade jag varför han gjorde så, så var det för att ”slippa gnäll”

Jag blev gång på gång besviken för att han gjorde så. Till sist så ledsnade jag, jag vill göra saker och om inte han ville följa med så fick jag väl åka med nån annan då. Syrran klev in. Men hon visste inget, för jag sa inget till någon under den här tiden. Jag var ledsen, besviken och fruktansvärt orolig. Och ensam.

Hela året var så här. Han var inte hemma, och om han var det nån gång så var han elak. Han sa saker som jag inte kan berätta. Saker som sårade in i själen. Saker som fick mig att krypa för att han inte skulle bli arg. Barnen gick på tå, de vågade inte säga nåt, Välte Jordan ut ett glas vatten över bordet, så fick han en utskällning deluxe. Jordan var alltså tre år. Fast mest var han bara inte hemma.

Han var ju tvungen att jobba eftersom jag tvingat honom till så många barn.

För så sa han, Att det var JAG som tvingat honom till våra nio ungar. Att han inte alls velat ha så många, knappt något om man skulle tro det han sa. Vad gör det mig till??  Våldtäktskvinna? Från detta härstammar att  alla skämtar rått om att jag haft honom inspärrad i en fängelsehåla i källaren och bara tagit upp honom när jag velat ha barn. Att jag måste försöka hålla The dungeon hemlig för hantverkarna, alternativt passa på att stänga in nån ny;) Att de snygga hantverkarna måste passa sig så de inte blir mina sexslavar. För jag är lite som en Svart änka;)

Jag säger inte att jag INTE har har en hemlig ljudisolerad cell med handfängsel och kedjor fastbultade i väggen;) Men jag säger att jag faktist inte var ensam om att vilja ha de här nio ungarna.

Att han drunknade i den där förbannade firman, det hade inget med saken att göra påstod han. Nä, för tänk tanken själv. Att lägga ner sin själ i något under tjugo års tid och sen inse att det är orsaken till att ens familj mår dåligt….. Klart han förnekade det.

Jag VET att han var otrogen. Hur jag kan veta det? Jomen kanske att jag ”råkade” se saker i hans mobil;) I klartext – jag snokade. Ja, jag skäms lite för det, men samtidigt, man blir fan knäpp i huvudet av att inte veta.

Rätt var det var, på min födelsedag(december)….så sa han att han skulle åka till Thailand. I januari. Ensam, men han skulle träffa ”Bosse” där. Eller huuuuuuur? Han måste på allvar trott att jag var helt blåst. Eller brydde sig inte tillräckligt för att ens hitta på en trovärdig lögn.

Jag tänkte att det kanske var bra? Han kanske skulle vila upp sig, tänka lite och inse vad han höll på att förlora. DET skulle inte med. Det svor han på. Men han skulle till hennes hemby….en fattig by i bergen. Inget turistställe alls.. Jojo, som sagt, blåsta frun går nog på allt.

Eller inte.

Han fortsatte ju förneka att hon var med, och att ”Bosse” plötsligt fick förhinder och han inte kunde bo hos honom, det var ju såklart en fet lögn. Plötsligt var han inte ens där han sagt att han skulle. Han skulle till ett ställe, men när jag frågade om det var härligt och fint i Phuket eller var fan han nu skulle vara, så sa han att Nääää, det blev inte Phuket utan i stället Huahin. Eller vart  det nu var. ”Vad hade jag med det att göra?”Anklagandet kom som en smäll, Ja inte vet jag? Kanske att man vill veta vart ens barns pappa och ens make är? Om det händer något liksom. Knappast för att åka dit och smyga runt med slokhatt och svarta solbrillor och spionera. Eller rikta in min spionsatellit dit han var.

Och ni vet… när man hittar vigselringen gömd här hemma….den som suttit på hans finger i 25 år…det gör ganska så jävla ont då.

Att förklara för hela släkten varför han inte var hemma på Janelles födelsedag det gjorde ont det med. För han hade ju inte sagt att han skulle resa iväg. Jag fick försöka förklara något jag inte ens fattade själv. Och dessutom ta släktens oro och frågor. När jag själv höll på att gå sönder.

 

Och sen kom den här dagen för fyra år sen.

Jag hittade hans boardingkort. Och hennes. Samma flight. Fast de alltså inte åkt tillsammans…Märklisch.

Och när jag konfronterade honom, frågade varför han inte kunde säga att han åkte med henne, frågade om han var otrogen osv. Då reste han på sig och gick. Eller ska jag vara helt ärlig så sa jag: Men om du vill gå, så gör det då.

Men oavsett så gick han. Och kom aldrig tillbaka. Han svarade inte på sms, eller när jag ringde. Han träffade inte barnen på sex veckor fast jag ”tjatade ” Sen hämtade han dem för att åka på middag hos sin morsa.

Sen gick det några veckor, han träffade inte barnen. Han svarade inte. Han kunde lika gärna dött. Jag fick inte ett enda svar på något. Skulle han komma tillbaka? Var det slut nu? På 26 år? Bara sådär. Vad ville han att vi skulle göra? Hur skulle det bli med allt?

Jag bokade tid på nån slags parterapi – han kom dit, och blev arg för att jag var ledsen och grät. Han reste sig och väste: ”Vi ses i familjerätten! ” Så gick han. Kvar satt jag och snorade, hulkade och fulgrät framför en vilt främmande karl, som tyckte så synd om mig att han inte kunde dölja det.

Jag mådde så in i helvete dåligt! Jag sov inte, jag hade svårt att äta, jag grät framför folk och det gör jag ALDRIG, jag kunde definitivt inte koncentrera mig. Absolut enda friden jag fick i huvudet var när jag tränade. Att lyfta tunga vikter i tufft tempo i en timme, så tungt att jag inte kunde tänka på annat än hur jag skulle få upp dem, det gav en tillfällig frist från de snurrande katastroftankarna. Det hade lika gärna kunnat vara alkohol som gett mig frid, eller nån slags piller, men nu är jag inte sån. Tack och lov för då hade jag med all säkerhet suttit fast i nåt missbruk idag. Att träna är ofarligt, till och med välgörande. Ja eller man kan såklart bli träningsmissbrukare, men det kan vara svårt när man är ensam ansvarig för nio ungar. Jag har tränat mycket, men det har aldrig varit på en osund nivå. Det har hjälpt mig att hålla mig vid mina sinnes fulla bruk.

Den stress som jag utsattes för lindrades av att jag fick utlopp för den genom tuff träning. Ni vet, stress framkallar en fight or flight reaktion. Slåss eller fly. Ursprungligen innebar båda en fysisk reaktion, spring för livet eller slåss för livet. Idag springer man inte ifrån sina hot utan man sväljer dem. Stresshormoner lagras i kroppen i år. Genom att jobba hårt fysiskt så får man ut de här hormonerna ur kroppen. Om inte, så brakar man ihop en vacker dag. Och jag har varit sjukt orolig över att göra det!

Så för mig har träningen på allvar varit en livräddare. Är fortfarande.

 

 

Det kom papper om att han begärt skilsmässa i brevlådan. Fram tills dess trodde jag någonstans att det bara var ett breakdown. Han hade alltså inte ens stake nog att ”göra slut” öga mot öga efter 26 år, utan gick bakvägen. De kom några dagar innan vår sjätte bröllopsdag i maj.. Och det sved ju ännu mer än om de kommit i mars.

Han drog in en advokat, som kontaktade mig. Eller snarare så här: Han skickade en av mina  räkningar som kommit till honom, på baksidan hade han skrivit nåt i stil med: Det kommer ett viktigt brev till dig snart…. Punkt punkt punkt??

Men jag spyr på honom när jag kommer ihåg sånt här. Jävla dumheter! I stället för att bara PRATA med mig. Ångesten av att få det där meddelandet var inte nådig.

Advokat från hans håll krävde ju advokat från mitt håll. Att hamna i den svängen, var vidrigt. Mannen jag älskat, mannen som är far till mina barn, plötsligt ska vi slåss via advokater.Om vad? Några datum när han ville träffa barnen…? Ja? Och ? Hade jag ens försökt hindra honom??? Nä. Behövs liksom inte advokater för att bestämma det.

Av nån anledning så väntade han sen på att familjerätt, advokater och tingsrätt skulle bestämma åt honom när han skulle träffa barnen.. På ett och ett halvt år så träffade han barnen exakt 23 timmar. TIMMAR alltså.

Inte gånger eller dagar, utan TIMMAR. På ett och ett halv år. 18 månader. 23 timmar.

Barnen åkte dit på jul. De kom hem gråtandes, för farmor hade delat ut julklappar och pappa och DET fick sina paket ihop.” Varför då mamma? ”

Ja det undrade ju jag med:) Jag visste att de var ihop, jag är ju inte dum, men han erkände det inte för någon. Hans pappa visste inget tex. När jag bad honom berätta om det var så, så svarade han genom att knuffa mig, hårt ute på garageuppfarten. ”Vad hade jag med det att göra?” Han tornade upp sig framför mig, sträckte på sig, blåste upp sig, ville att jag skulle bli rädd, hotfullt. Hotade mig. Och så knuffade han. Satan så arg jag blev. Där började jag förakta honom.

Det kallas visst Avslut. Att få veta. Men nä, jag fick en hård knuff, blåmärken och borde såklart ha polisanmält det hela. Men det satt för långt in, trots att både barnen och syrran såg det.

Han lämnade in ett önskemål om umgänge, det är lika år från år. For life.

Det är varannan söndag mellan januari och juli. En vecka på sommarlovet.. Så varannan onsdag (tre timmar) från aug – december. En extradag på höstlovet. Och annandagjul.

Thats it.  Och delad vårdnad.

Detta har vi tingsrättsbeslut på, bara så ni vet så är det helt okey för en förälder att göra så här. De får ändå ha fortsatt vårdnad.

Skulle jag få bestämma så skulle vi använda procent. Tar man hand om sina barn mindre än typ 35% så ryker vårdnaden. Det vore rättvist. Inte som nu att en förälder i princip kan bete sig hur som helst och ändå ha kvar delad vårdnad. Speciellt en pappa. För så är det.

 

Umgänget kickade igång framåt sommaren 2014. Han kommer, tar med ungarna på bowling, bio eller bad. De fyra minsta alltså. Janelle har han inte pratat med sen han stack. Han har dem aldrig mer än några timmar, aldrig över natten för det vill de inte. Det är bra att han respekterar deras önskan.

Men om nån är sjuk umgängsedagen så måste jag ta hand om honom/henne. Jag har allt ansvar. Alla föräldramöten, alla utvecklingssamtal, alla skjutsningar, alla vaknätter (sjuka barn, tonåringar som är ute och ränner), alla konflikter, allt. Jag har aldrig helt ”ledigt”. Jag kan aldrig någonsin bara göra som jag vill. Jag måste alltid fixa barnvakt. Jag har alltid jour.

Han? Jomen han drar till Thailand på sju veckors semester. Minns ni att jag sa att han aldrig var ledig med oss? Nu passar det. Det svider riktigt riktigt mycket. Alla år som jag bad om mer tid. Omöjligt. Men nu….inga problem.

Han har ett nytt namn, en ny fru och ett nytt barn. Kanske fler vad vet jag.

Han som hånade mig, sa att jag var dum i huvudet, sjuk i huvudet och borde spärras in för att jag ville ha fler barn. Man kan ju undra många saker runt det. Väldigt många saker….;)

Jag ska här tillägga att jag älskar att få ha mina barn heltid. ♥ Rent egoistiskt så är det här bra för jag vill inte missa hälften av mina barns liv.. Jag tror dessutom att barn mår bäst av att bo på ett ställe. Med en trygghet. Inte flytta fram och tillbaka mellan föräldrarna. Jag vet att de flesta föräldrar vill ha sina barn så mycket det går och trots allt skit så är jag tacksam att jag inte behöver sakna dem. Jag dömer alltså ingen för att de har sina barn halvtid. Men jag är glad över att inte behöva ha det så.

 

Okey. Den där dagen, fjärde februari 2013 drogs mattan undan för mig. Det var så det kändes. Mitt liv slogs i spillror. Han har inte än idag gett mig nån förklaring på varför.

Jag är rätt envis. Jag blev förutom förtvivlad, rädd, ledsen, förstörd och desperat, även nåt så in i helvete förbannad. Hur fan kunde han göra såhär? Mot MIG? Vi som delat allt sen vi var sjutton år. Vi som var ett team,. Hur kunde han göra så mot barnen? Mot BARNEN???

Alltså lade jag mig inte ner och dog. Det hade nog förväntats. I stället slogs jag med näbbar och klor för att mina barn skulle ha det bra. Jag tror att han fattade, och idag är det ”lugnt”. Men det kan närsomhelst förbytas i katastrof, det ligger i hans händer. Egentligen så tycker vi precis lika. Det är ju det som är det jävliga. Och vi skulle ha kunnat lösa det här. Det enda han egentligen behövt säga var: ”Jag är kär i nån annan.”

Inte fan vill jag leva med nån som inte älskar mig!

Men det kunde han inte, utan valde i stället att göra det på det fulaste viset av alla

 

Första året var det bara överleva som gällde. En timme, en minut i taget. Paniken på lur, släppte jag det minsta så föll jag. Ensam med nio barn. Jag vill aldrig ha det så igen.

En Bobby Ewing känsla. Fattar ni? Ni som sett Dallas vet att Bobby dog, var borta ur serien i några säsonger för att sen en vacker dag bara kliva ur duschen och säga till sin fru: ”Godmorgon, vackert väder idag”.

Inskriven i serien igen. Den känslan hade jag länge. Jag begrep med förnuftet att han var borta, men nånstans hade jag en känsla av att snart är allt som vanlig igen.

Andra året var det fortfarande bara att överleva. Det lugnade ner sig lite, jag började hitta fotfäste. Jag tappade dock fotfästet hela tiden, det sparkades undan ben på mig, men det gick längre och längre mellan gångerna. Jag började tuffa till mig. Om jag hade ett hårt skal innan så är det ta mig sjutton som en diamant nu:)

Tredje året och allt började rulla på, jag har gjort så mycket saker jag aldrig vågat tidigare, saker jag inte ens vågat tänka på:)

Fjärde året (2016) mådde jag BRA. Jag är stark igen. Jag har repat mig, ställt mig upp, rest mig.

Det kan ändras som sagt, men jag är stolt över mig själv. Bobby Ewing känslan är borta. Det vanliga idag är att vara ensam med barnen. De och jag är vår familj. Han är som en skugga. Nån jag brukade känna.

 

Och jag kan skadeglatt konstatera att jag idag lever det liv som han suktat efter. Delvis i alla fall.

Under åren har diskussioner kommit upp om vad vi skulle göra om vi var singel. Om vi inte var ihop längre. Han sa alltid att då skulle han leva ensam, bestämma över sig själv, göra det han vill utan att ha en kärring att ta hänsyn till. Åhh vad det skulle vara skönt.

Så lever jag idag:) Om man byter kärring mot gubbe.

Han? Han har exakt samma liv som innan, fast med ett dåligt samvete i form av nio bortvalda barn, främlingar som tittar snett på honom och en kärring att ta hänsyn till. .

 

Så kan det gå.

 

Jag vill inte, och jag tycker inte att jag snackar skit om honom. Jag försöker förklara. Jag har försökt hitta en förklaring i fyra år nu.

Ungefär det jag berättat för er här finns att få tag i för vem som helst i och med att vi har offentlighetsprincip i det här landet. Det är bara att ringa eller maila tingsrätten så får ni kopior av alla papper som lämnats in och allt vad som sagts. Helt galet förvisso att man kan snoka reda på saker man egentligen inte har med att göra, men så är det. Det är något BRA den här offentlighetsprincipen, för det innebär att demokratin värnas.

Jag menar inte att ni ska begära ut kopior på min skilsmässa, såklart:) Men det jag skrivit här går att ta reda på för vem som helst så jag kan inte tycka att det klassas som att snacka skit. Jag menar det inte så. Givetvis är det inte så kul att läsa, men man måste ta ansvar för vad man gör.

Så här var det.

My story.

Martina Haag skrev en bok om ”fiktiva” människor – Det är något som inte stämmer. Alla fattar ju att det är hennes eget äktenskap det handlar om. När jag lyssnade på den, så hörde jag exakt samma smärta i hennes röst som jag kände i mitt hjärta. Sakerna hon beskrev, hade jag upplevt. Sakerna som hennes exman sa och gjorde var samma som min exman sagt och gjort. Sättet, nonchalansen. Jag hade kunnat skriva den där jäkla boken.

Hon använde sig av andra namn, om ni tycker att det är skitsnack jag skriver så sätt in valfria namn och ta det som en uppdiktad berättelse. Så känns det kanske bättre:)

 

 

 

Jag tänker inte gå så långt som att jag säger att det var bäst som skedde, för det tycker jag inte. Jag älskade honom. Jag litade på honom. Vi var världens bästa team. Utan honom hade jag inte haft mina fantastiska barn.

Men, den man han blev, den mannen är jag lugnt glad att jag är av med. Jag saknar honom inte idag. Jag vill inte ha med honom att göra. Jag vill honom inget ont, jag vill bara inte se honom. Jag vet inte längre vem han är. Men jag vet att jag är en bättre person utan honom.

Tiden läker alla sår. Ja. Men ärren finns där för alltid.. De bleknar, men de finns där.

Jag vill ändå inte se mig själv som nån sårad, trasig människa, tvärtom så är jag nog mer hel än jag någonsin varit:)

 

Och idag skålade jag för mig själv i bubbel:) :)

champagne

Illröd efter träning och het dusch:)

För att jag råddat min stora familj, mina nio ljuvliga ungar helt själv i FYRA år. För att jag är rätt bra ändå. För att jag är värd något bättre än att dumpas som nån soppåse. För att jag lyckats plugga heltid i tre av de här åren. Fast jag inte kunde tänka. För att jag vuxit som människa. För att jag överlevde. För att jag är jag och rätt så jäkla enastående:)

Och för att det är gott med bubbel.

Kanske mest för att det är gott med bubbel förresten;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helen Greens

  Hej, här är en person jag vet att du faktiskt kan ha en privat session och få din civilstånd löst inom ett ögonblick, den personen är den ständigt medkännande doktorn Egwali, en trollformell som har använt sin magiska trollformel för att hjälpa till att förändra livet för så många jag känner idag. Du bara heter det, är det en kärleksformulering, yrkesverksamhet, sjukdomar av olika slag, vad som än är fallet, han har rätt i tid för att ta hand om dig och ge dig sinnesro precis som han gjorde för mitt. Du kan kontakta honom via WhatsApp / Viber + 2348122948392
  Mail: [email protected] Ha en privat session med honom och var glad. Lycka till!!

 2. Dr Jamia

  Hej.
  Jag är profeten Jeremiah, en profetisk spiritistläkare. Jag är här för att informera dig om att du kan få vad du vill så länge du tror. lägg alla dina problem i en kopp och låt mig veta. Min personliga e-postadress: ([email protected])
  Behöver du din Ex tillbaka?
  vill du ha en kärleksformulering
  Förlorade kärleksformer, skilsmässa,
  Äktenskap stavar,
  Bindande trollformel,
  Radera tidigare älskare,
  Du vill bli befordrad på ditt kontor
  Lotteri,
  Penisförstoring,
  Graviditetsproblem,
  eller vill du ha pengar?
  Behöver du ett jobb och de ger dig stress?
  Vill du resa och ha svårt?
  Vill du att din man eller din kvinna ska lyda dig?
  n Har du problem med ditt äktenskap?
  Är du sjuk och vill ha brådskande läkning?
  Är du fattig och vill att rikedom ska vara rik och berömd?
  Är du väldigt rik och vill du kontrollera rikedomen?
  Låt mig bara veta ditt problem och lösa alla dina problem bara om du tror.
  Tack.
  Profeten Jeremia
  Andlig läkare
  E-post: [email protected]
  Snabbt svar WhatsApp: +1405267 4572

 3. Vanessa Tobby

  Hej alla, det här är det mest underbara jag någonsin har upplevt och jag måste dela detta fantastiska vittnesbörd. Jag Vanessa Tobby och jag vill bara säga tack till DR ISIKOLO för att de tog sig tid att hjälpa mig att förtrollas som ger tillbaka min ex-älskare som plötsligt tappade intresset för mig efter sex månaders engagemang men idag är vi gift och gladare än aldrig tidigare . Jag blev verkligen uppslukad och chockad när han gjorde jobbet för mig och på 48 timmar efter återvände Kris till mitt hus och började tigga om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag saknar ord och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig DR ISIKOLO du är en Gud som skickas för att återställa bruten relation. Han tycker mycket om att hjälpa människor att uppnå sina önskningar, hitta sann kärlek, få tillbaka sina exälskare, stoppa kränkande relationer, hitta framgång, locka lycka, hitta själsfränder och mer. Kontakta honom idag och låt honom visa underverk och förvåning i hans Love Spell System. Han levererar resultat när han är som bäst i verkliga trollformler. Skicka ett mejl: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på: +1(725)240-4536

 4. TRACY

  Min man på sex år lämnade mig för en annan tjej eftersom jag anklagar honom för att ha sett en annan tjej och sedan dess har jag försökt få tillbaka honom men han vägrar att komma tillbaka till mig, han svarade inte på mitt samtal eller mejl och han till och med unfriend me on face-book and also unfollow me on IG och han berättade för mig att han var klar med mig och mina två barn, jag blev riktigt förvirrad, jag sökte på internet för hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur en stavning hjälp dem att få tillbaka sitt ex så jag bestämde mig för att prova, men jag var ännu mer förvirrad på grund av många vittnesbörd som jag såg, men mitt sinne ber mig att gå med DR SAGURU eftersom jag gjorde många undersökningar om honom och jag hittade inget dåligt med honom, det var så jag kontaktade honom och jag förklarade mina problem för honom och han kastade en kärleksförtrollning åt mig och garanterade mig i 7 dagar att mitt ex kommer tillbaka till mig och till min största förvåning den tredje dagen en stor mirakel föll på mig och mitt ex kom tillbaka till mig den tredje dagen och han bad mig om förlåtelse DR SAGURU du är bara de bästa, jag kommer att fortsätta att publicera hans namn för att han är min Frälsare, vi är nu en stor lycklig och enad familj. Om du behöver hans hjälp kan du mejla honom. Tappa inte hoppet för tidigt kontakta honom Om du behöver hans hjälp Du kan skicka e-post till honom @ [email protected]
  för enkel och snabb kommunikation kan du också ringa eller lägga till honom på whats-app med detta nummer +12098373537

 5. Anastasia Röös

  Jag bor och arbetar i Stockholm. Mitt liv är tillbaka !!! Efter två års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn, jag kände mig som att avsluta allt, jag begick nästan självmord eftersom han lämnade oss utan någonting, jag var känslomässigt nere hela tiden. Tack vare en stor trollformel vid namn Dr Igbinovia som jag träffade online som tog min man tillbaka till mig med bara tre dagar med sin kärlek Cham power. Under en trogen dag, när jag surfar på Internet, stötte jag på flera vittnesmål från Dr Igbinovia. Några vittnade om att han tog tillbaka sin ex-älskare, andra vittnade om att han återställde livmodern, botade cancer och annan sjukdom. tack så mycket Dr Igbinovia Du kan också kontakta [email protected] eller ringa / WhatsApp / Viber honom +2349071864129. Ge inte upp den person du verkligen älskar vet saken Vad ……

 6. TRACY

  Burri im prej gjashtë vjetësh më la për një vajzë tjetër sepse unë e akuzoj atë për të parë një vajzë tjetër dhe që atëherë unë jam duke u përpjekur për ta marrë atë përsëri, por ai nuk pranon të kthehet tek unë, ai nuk ishte duke iu përgjigjur thirrjes ose emailit tim dhe madje ai madje mos më shoqëro në facebook dhe gjithashtu më ndiq në IG dhe ai më tha se ai kishte mbaruar me mua dhe dy fëmijët e mi, unë u hutova vërtet, po kërkoja në internet për ndihmë dhe pashë një dëshmi se si një magjistar ndihmoji ata që të rikthejnë ish-in e tyre kështu që vendosa ta provoj, por isha edhe më i hutuar për shkak të shumë dëshmive që pashë, por mendja më tha të shkoja me DR SAGURU sepse bëra shumë kërkime mbi të dhe gjeta asgjë e keqe për të, kështu e kontaktova dhe i shpjegoja problemet e mia dhe ai më bëri një magji dashurie dhe më garantoi 7 ditë që ish-i im do të kthehet tek unë dhe për habinë time më të madhe ditën e tretë një i madh mrekullia ra mbi mua dhe ish-im u kthye tek unë në ditën e tretë dhe ai më kërkoi falje DR SAGURU ju janë thjesht më të mirët, unë do të vazhdoj të botoj emrin e tij sepse ai është Shpëtimtari im, ne tani jemi një familje e madhe e lumtur dhe e bashkuar, Nëse keni nevojë për ndihmën e tij mund ta dërgoni me email Mos e humb shpresën shumë shpejt kontaktoni me të Nëse keni nevojë për ndihmën e tij ju mund ta dërgoni me email me të @ [email protected] për komunikim të lehtë dhe të shpejtë gjithashtu mund ta telefononi ose ta shtoni në whats-app me këtë numër 12098373537

 7. Lawson henk

  Jag vill tacka ALASHIRA för din hjälp. Min fru lämnade mig för några månader tillbaka och jag behövde henne i mitt liv för att jag älskar henne så mycket. Jag kontaktade ALASHIRA när jag läste om honom på Google, hur han återvänder kärlek. Han gav mig försäkring och berättade för mig att han skulle behöva saker som jag levererade, och inom de närmaste två dagarna efter att ha kastat förtrollningen kom hans fru tillbaka till mig. Tack ALASHIRA Du kan kontakta honom med följande information. [email protected] eller Whatsapp + 23480115720823 han är en bra man kontakta honom idag ..

 8. Branovic mskiv

  MG !! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besökte ett forum här på internet den 17 SEPTEMBER 2019, och jag såg ett fantastiskt vittnesbörd om denna kraftfulla och stora läkare som heter dr allam på forumet … , för jag har aldrig hört eller lärt mig någonting om magi förut. Inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om vad som hände inte förrän dr allam gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap på 6 år tillbaka till mig och förde min vän tillbaka till mig i samma 48 timmar läs på internet … herregud jag är verkligen förvånad och chockad när min fru knäböjde och bad om förlåtelse och för att jag skulle ta emot henne tillbaka .. Jag har verkligen brist på uttryck, och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig DrALLAM du är en Gud skickad till mig och hela min familj .. Här är … är den bästa läkaren online och hans resultat är 100% garanti .. mejl [email protected] …. WhatsApp eller ring +2348115720823 … snälla kontakta honom idag han är jättebra ….

 9. Lora

  Jag heter Lora från Colorado. Jag vill att alla ska veta hur tacksam jag är efter återställningen av mitt äktenskap med hjälp av en trollformel som heter Dr.Excel. Han är fantastisk och unik, jag träffade honom i estes park och jag berättade för honom mina problem och han kastade en kärleksförtrollning som förde tillbaka min man till mig efter att han fuskat och ville ha skilsmässa. Dr.Excel är där för att svara på dina relationsproblem. nå honom på e-post [email protected] eller mobilnummer du kan också lägga till honom på WhatsApp +1 (859) 429 1007

 10. crystal

  Hej alla, som fortfarande bryr sig om sin ex-älskare eller har något annat problem, jag är MIA från Sverige, jag trodde aldrig att min ex kommer tillbaka till mig igen, jag är äntligen mycket glad att min ex-älskare nu min man är tillbaka till mig, som lämnade mig sex månader till vårt bröllop bara på grund av lite missförstånd, men idag är vi gifta och vi förväntar oss vår lilla bebis, jag vill uppriktigt tacka Dr ADODO för att han hjälpte mig att besegra honom tillbaka till mig, jag är tacksam och lyckligare än aldrig tidigare, tack doktor för att du hjälpte mig, och om du också har problem i något förhållande eller någon del av livet, kan du också kontakta honom och han kommer att svara på dig. maila [email protected]

 11. elizabeth james

  Tjena! Jag heter Elizabeth James kommer från slovenska. Jag förlorade min man till en annan kvinna efter 4 års äktenskap. Vi hade ett härligt äktenskap men han startade ett förhållande med en medarbetare som jagade honom. Han bor i närheten av sitt arbete och vägrade att prata med mig eller komma hem. Jag var så förstörd och hade svårt att klara. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på Internet en dag kom jag över en kommentar av Mary som föreslog att Dr JAJA hjälpte henne att lösa sina äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde prova honom. Jag kontaktade honom och han gjorde en förtrollning åt mig. 48 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj bor tillsammans lyckligt igen … Allt tack till Dr JAJA. Om du behöver en trollformel som kan ge en trollformel som verkligen fungerar, föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Hans e-postmeddelande [email protected] eller lägg till honom på whatsApp +79091598264 Tack Dr.JAJA.

 12. Veta

  Detta är ett vittnesbörd om en stor trollkarl ”Dr.Sango”, som hjälpte mig att återställa mitt kärleksliv. Den dagen min man lämnade mig blev det dyster och stämningen var full av osäkerhet. Allt verkade blekt för mig, så jag bestämde mig för att söka hjälp i skratt av trollformler, som har förmågan att föra min ex-man tillbaka till mig. Som förväntat gick jag på internet och som du såg i din sökning efter en tillförlitlig stava ruta såg jag många vittnesmål gjorda av stava rutor för att återhämta ex-makar och nära och kära. Driven av tro på Dr.Sango kontaktade jag honom och efter att ha förklarat saker för honom gick han med på att möta utmaningarna på marken. Han klarade sig bra. Min före detta make kom tillbaka till mig med mer omsorg och tillgivenhet. Därför vill jag ta tillfället i akt och hyra honom för hans osjälviska service till min situation. Berömvärt, han visade stort mod i att ta på sig den skrämmande uppgiften att hitta lösningar på praktiskt taget varje givet problem. Kontakta honom på, [email protected]

 13. Vlora

  HUR Dr.Sango returnerar min ex-älskare till mig
  Jag heter Maris, jag kommer från USA i Washington. Jag lovar alltid att rekommendera dig till personer som också kan behöva din hjälp, eftersom det var en givande sak att hitta din e-post. Dessutom, Dr.Sango, du är verkligen en underbar och kraftfull trollformell. Jag var så deprimerad efter nästan fem år utan kärlek. Jag bad om en kärleksförtrollning igen och undrade, det fungerade för mig utan kostnad eller biverkningar. Jag lever lyckligt med den snällaste mannen som lever och det är det jag ber om. Tack Dr.Sango med tanke på att det du gjorde för mig inte skulle räcka, så jag kommer att dela detta vittnesbörd om ditt manuella arbete med hela världen för att få veta om ditt goda arbete för mig. Du kan kontakta den här mannen för relationsrelaterade frågor och han kommer också att vara till hjälp för dig, kontakta honom via hans e-postadress: [email protected]

 14. Tirana

  Hej, jag heter Mark Steve, min pojkvän gick av med mig förra veckan. Jag var så ledsen, helt förändrad och pratade inte med någon, jag grät hela natten, jag var så deprimerad och stressad. Fram till igår hade jag i åtanke historien om Dr.Pellar som kastade trollformler på internet som en annan kvinna delade och kontaktade honom, jag älskar och bryr mig mycket om min pojkvän och jag vill bara att vi ska vara tillsammans igen som ett par och jag vill oss för att överleva för evigt förklarade jag allt för Dr.Pellar och han sa att jag skulle ha min pojkvän tillbaka om 24 timmar, han gjorde detsamma med många relationer som om jag såg ett vittnesbörd på internet trodde aldrig att min pojkvän skulle komma tillbaka när Dr.Pellar slutade med att besegra min pojkvän ringde mig i telefon och sa att hon ville att vi skulle komma tillbaka och leva lyckligt tillsammans för alltid efter 24 timmar. Jag är väldigt glad nu, jag vill att folk ska tacka honom för mig och om du behöver hjälp, kontakta honom på hans e-post. [email protected] han kan också hjälpa dig. Han är riktig och cool.

 15. Roze

  ÄLSKAR STAVNINGAR SOM FUNKERAR PERFEKT OCH BLIR FOREVER.
  Jag delar detta vittnesbörd med lidande partners i deras relationer eftersom det finns en permanent lösning. Min man lämnade mig och våra 2 barn för en annan kvinna i 2 år. Jag försökte bara vara stark för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta. Jag var sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag sökte på internet och kom över en sida där jag såg att spellcasting Dr.Pellar kan hjälpa till att få tillbaka älskarna. Jag kontaktade honom och han gjorde en speciell bön och trollformler åt mig. Till min förvåning återvände min man hem efter två dagar. På det här sättet återförenades vi och det fanns mycket kärlek, glädje och fred i familjen. Du kan också kontakta Dr.Pellar, en kraftfull stavningsförfattare, för lösningar på hans e-postadress: [email protected]

 16. Diana Hanganut

  När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume genom hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag gav vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän smsar igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: [email protected]. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässiga trollformler
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

 17. lilian nikky

  Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtrollande. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälpa till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min överraskning sa han att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: [email protected] eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
  1 ÄLSKA STAV
  2 VINNA EX TILLBAKA
  3 KVINNENS FRUIT
  4 FRÄMNINGSSTAV
  5 SKYDDSSTAV
  6 VERKSAMHETSSTAV
  7 GODE JOB STAV
  8 LOTTERI STAV OCH RÄTTSFALL

 18. Ellen Plotkowiak

  Min fru och jag är gift de senaste 15 åren och har en vacker 12-årig dotter. Under hela det har varit ett kärleksförhållande och jag älskar verkligen ingen mer i världen än jag älskar henne.

  Vi hade ett tufft liv i början med ekonomiska problem men vi har nu passerat dessa och lever faktiskt ett mycket bekvämt liv under de senaste 5 åren eller så. Vi tillbringar mycket tid tillsammans och hade verkligen nollproblem fram till för ett år sedan.

  I juli förra året åkte vi till ett hotell för en helg och när vi kom tillbaka, erkände min fru att jag grät att hon hade börjat röka. Jag reagerade väldigt dåligt (nu inser jag) och försökte driva henne att sluta, alltid för att jag bryr mig. Det senaste året hade vi 6 incidenter där stora slagsmål alltid av samma anledning. Eftersom hon inte skulle röka i huset röker hon på jobbet. Under helgerna besökte hon en flickvän som bor bredvid vårt hus där hon skulle åka i en halvtimme för att röka.

  Våra helger blev stressade på grund av hennes nya vana och för en månad sedan plockade hon upp sina saker, hyrde en lägenhet och flyttade dit. Jag var ute med min dotter när det hände och när jag kom hem och såg hennes saker saknas kollapsade jag i princip. I 2-3 veckor gjorde jag alla misstag med att tigga och gråta men hennes hjärta var så härdat att jag inte kunde tro hur hon behandlade mig.

  Förra veckan bestämde jag mig för att semestra med min dotter. Min fru har inte kontaktat mig alls under den senaste veckan, men kontaktar vår dotter morgon och natt genom att smssa henne, jag gjorde allt jag kunde för att få henne tillbaka men vet hur … just för 2 månader sedan var jag igenom en artikel online innan ooi såg en kvinna som delar några nyheter om en mäktig man som hjälper henne att få fred till sitt hem, jag var så imponerad av vittnesbörden och jag bestämde mig för att försöka .. Jag förklarar alla mina problem till läkaren ALAM .. han lovar att hjälpa jag och han gjorde som han lovade, se min fru är tillbaka och tigger, hon har till och med slutat röka..kanske hans namn beröm .. för mer information kan du kontakta honom för hjälp om du har problem i ditt hem .. e-post dralahalah @ gmail.com eller ring whatsap + 2348115720823. Tack för att du delar min historia med mig.

 19. Muna Skrilovski

  MG !! detta är säkert Ett chockerande och äkta vittnesbörd..Jag besökte ett forum här på internet den 17 OFSEPTEMBER 2019, och jag är ett fantastiskt vittnesbörd om en kraftfull och stor spellcaster kallad (DR ALLAM) på thforum .. Jag trodde aldrig det eftersom jag aldrig hört eller lärt något
  om magi innan … inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om magiska trollformler, inte förrän DR ALLAM gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap på 5 år tillbaka till mig och tog tillbaka min man till mig på 48 timmar precis som jag har läste på internet jag blev verkligen förvånad och chockad när min man knäböjde och började tigga om förlåtelse och för att jag skulle acceptera henne tillbaka … jag har verkligen kort uttryck, och jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig ( DR ALLAM) du är en GUD som skickas till mig och hela familjen … här är e-post om du har samma situation .. e-post [email protected] …. whatsapp +2348115720823 tack ..

 20. Muna Skrilovski

  (DR ALLAM) har fått makt och valts av GUD för att befria världen … när min man övergav mig och vårt enda barn förändrades allt … jag var livlös, människor använde min benägenhet som en möjlighet att fördjupa mig … jag var tömd av alla mina livsbesparingar och jag tappade nästan hopp tills jag träffade DR ALLAM under de sista minuterna av mitt liv var mitt möte med DR ALLAM ett mirakel och fram till idag välsignade jag den dagen eftersom jag nästan gav upp hoppet … min man som jag har tappat hopp om att min man som jag har gjort allt för att få tillbaka tillbaka plötsligt kom hem hemma tre dagar efter att jag träffade DR ALLAM ANVÄNDA DENNA POST TILL HANS FÖR HJÄLP OCH OCH DELAR HANS KONTAKTER SOM ANDRA KAN OCH FÖRDELA FRÅN HAN KONTAKTA Honom PÅ FÖLJANDE EMAIL.dralahalah @ gmail.com..whatsapp +2348115720823

 21. amelia

  Jag visste aldrig att jag kunde få bra och tillförlitliga stavhjul på nätet som verkligen kan hjälpa människor som jag som behövde hjälp med en relation. Jag skilde mig från min pojkvän när han gick upp med mig och gick tillbaka till sin ex-älskare, jag var så föröden och hjärtbruten. Jag var inte mig själv längre förrän en vän till mig hänvisade mig till en stor man som hette Great Baba Ogbogo att han kunde vara till hjälp för min situation. Först tvivlade jag och kontaktade senare honom och han sa att han kommer att få en kärleksförberedelse förberedd för mig att få min pojkvän tillbaka till mig. Efter att ha gjort det nödvändiga gjorde jag allt som han instruerade och till min största överraskning fick jag ett samtal från min pojkvän att han kommer hem och han var ledsen för allt han fick mig att gå igenom. Resultatet var framgångsrikt och idag lever vi lyckligt. Jag gav honom mitt ord att jag kommer att dela min erfarenhet med världen så att andra kan få hjälp av alla slag av honom. Du kan maila honom via: [email protected] eller för brådskande svar, skriv honom på hans WhatsApp-linje +234902018697

  ……………….

 22. Diana Hanganut

  När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: [email protected]. du kan kontakta honom för något av följande problem:
  1) Kärleksformer
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande stav.
  6) Uppdelningar

 23. Kate

  Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: [email protected] WhatSApp: +2348146708557

  o

 24. Kate

  Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: [email protected] WhatSApp: +2348146708557

 25. Garry

  Dr.Sango som hjälpte mig att rädda mitt förhållande.
  Jag vill vittna om en stor och kraftfull stavagare som min fru lämnade mig och barn i 2 år när jag ringde till henne, hon lämnade oss för en annan kvinna och när jag ringde till henne sa hon att hon ville ha en skilsmässa, jag var så ledsen att jag grät hela natten var jag så ensam och letade efter något på nätet när jag hittade en trollkarl som heter Dr.Sango, som hjälpte många människor att hantera sina problem, så jag kontaktade honom om hans problem, han sa att det skulle ta 24 timmar och min fru skulle komma tillbaka till mig. Jag gjorde allt han berättade för mig att göra. Nästa dag kom min fru tillbaka på knä och bad om att avbryta den skilsmässa som vi nu njuter av tillsammans. om du behöver hjälp kan du kontakta guiden som hjälper mig via hans e-post [email protected]

 26. Mark

  Läs hur jag kände ibland sedan
  Jag har läst alla kommentarer sedan 2015. och lite riktigt lättad när ingen runt upplever något liknande, ibland verkar det som om du kommer att uppleva en helt över hela världen, men här är de verkliga och verkliga mänskliga upplevelser som gör du inser att alla känslor, tårar, smärta och så vidare. – normal process efter separering, även om det tar lång tid. Det är väldigt svårt att ta itu med när hon lämnar dig utan någon allvarlig anledning, till och med separationen själv slutade med en enkel kyss på läpparna, så jag kan inte ens sluta tänka på honom efter 4 månader, sluta tänka varför hon behövde det . Hittills vaknar jag och går och sover och tänker bara på henne, naturligtvis finns det dagar då jag känner att jag kommer mig och jag är stark att släppa alla tankar, men sedan kommer nästa dag och det är över återigen kan jag inte sluta följa henne i det sociala utrymmet och där ser jag henne alltid resa efter iv. land, att ha det bra med vänner osv. och sedan gnaga på mig själv med tanken att hon kunde släppa mig och njuta av livet, och jag sitter fast och går inte framåt om jag agerar på något, jag verkligen inte t upplever det ögonblicket helt, mina tankar flyttar någon annanstans. Jag är uppriktigt glad över att hon klarar sig, jag önskar henne inte något dåligt och jag skulle aldrig önska henne något, men den ”självmedlemmaknappen” kommer fortfarande på, jag lever fortfarande i hopp om att hon en dag kommer att skriva till mig och frågar efter mig hur jag har det, men sådana hopp verkar tomma. , eftersom vi inte kommunicerar helt efter separationen. Någon vill prata, dela tankar eller till och med byta ut dem, men vänner som inte har upplevt något liknande vill inte ständigt börda familjemedlemmarna.
  slutligen kom min flickvän senare tillbaka till mig och älskar mig ännu bättre än tidigare men är bara en andlig man som hjälper mig och om du behöver någon hjälp tveka inte att kontakta Dr.Pellar och kontakta honom via detta e-postmeddelande,
  [email protected]

 27. Jehonna Bekteshi

  Sedan 1 mars 2019 var mitt kärleksförhållande stort kärleksfullt och förtroende, strax efter det att Covid-19 hade gått ut har min make varit så hemsk, det finns ingen öppenhet och sanning i äktenskapet från min kärlekspartner som lurar och ser några andra kvinnor där ute, jag älskade honom så kära och jag vill att han ska älska mig på samma sätt, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som mannen i hemmet, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så härliga barn, de frågar mig hela tiden när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat se sin far igen, jag försökte alla mina möjligt bäst att söka hjälp för att få honom hem, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig, jag kan inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärlek stava med ljus ljus och andra material kan b ring tillbaka min man hemma, tills min mycket goda vän introducerade mig för en stor man som heter Dr.Oduduwa kärlek stavkanal, jag kontaktade honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt som krävs och procedur att ta del i kärlek stavning framgångsrikt. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering är framgångsrik. detta kan hända med någon om du tror att prova idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom mycket nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlekstempel för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål.
  kommunicera e-postmeddelande till Dr.Oduduwa nu ( … [email protected] com)

 28. Lorena Andrea

  Jag vill bara dela min erfarenhet med hela världen om hur jag fick min man tillbaka och räddade mitt äktenskap … Jag var gift i 5 år med 2 barn och jag har levt lyckligt med min familj tills saker började bli ful med mig och min make som leder oss till slagsmål och argument nästan varje gång … det blev värre vid en punkt som min make ansökte om skilsmässa … Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra tanken och stanna hos mig eftersom jag älskade honom av hela mitt hjärta och gjorde det inte Jag vill tappa min man men allt fungerade bara inte … Han flyttade ut ur huset och fortsatte fortfarande för att ansöka om skilsmässa … Jag vädjade och försökte allt men fortfarande fungerade ingenting. Genombrottet kom när någon introducerade mig för den här underbara, stora stava caster som heter Dr Oniha, som så småningom hjälpte mig … Jag har aldrig varit en fan av saker som det här, men bestämde mig bara för att prova det eftersom jag var desperat och lämnade inget val … Han gjorde förtrollningen för mig och saker fungerar verkligen när han lovar och min man har en sinnesbyte och kommer hem igen för att stanna hos mig och barnen. Och lovar att aldrig skada mig igen. vi lever lyckligt som det var med hjälp av Dr Oniha. Om du behöver hjälp kan du kontakta Dr Oniha.
  E-post: [email protected]
  Samtal / Whatsapp: +1669223962

 29. nelson

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: [email protected] eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 …

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.

 30. Lisa Bass

  Jag är Lisa Bass. Jag delar gärna mitt vittnesbörd. Min man och jag har haft många problem att leva tillsammans, han ger mig aldrig uppmärksamhet eller gör mig glad eftersom han blev förälskad i en annan kvinna utanför vårt äktenskap. Jag försökte mitt bästa för att se till att min man lämnar den här kvinnan, men ju mer jag pratar med honom om det desto mer får han mig att känna sig ledsen och olycklig, mitt äktenskap började leda till skilsmässa eftersom han inte längre uppmärksammar mig. Jag älskar honom så mycket, förlorade integritet, allt mitt projekt stannade, jag var sjuk i 2 månader. Jag ville glömma honom men jag älskar honom och vill inte förlora honom, vi har gift i 5 år och han är allt jag kan kalla en riktig bästa vän och bäst i allt, mannen som hanterar mina problem perfekt, mannen som offer för min lycka. Jag ville ha honom tillbaka i mitt liv. Jag var så förvirrad. Mina vänner berättade för mig att köpa böcker om förhållanden, så jag gick online för förhållanden böcker medan jag stötte på en stavstång som heter ”DR AYOOLA”. Jag läste om honom, recensioner och vittnesmål så jag kontaktade honom omedelbart, förklarade mina problem för honom. Samma dag kastade han en förtrollning för mig och försäkrade mig i 48 timmar om att min man kommer tillbaka till mig och till min största överraskning efter 48 timmar kom min man som knackade på min dörr och bad om förlåtelse. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen, jag skulle inte sluta prata om honom. Kontakta honom idag om du behöver hans hjälp via: e-post [email protected] eller på WhatsApp: +31684065675.

  du kommer att se att ditt problem kommer att lösas utan dröjsmål

 31. Lisa Bass

  Jag är Lisa Bass. Jag delar gärna mitt vittnesbörd. Min man och jag har haft många problem att leva tillsammans, han ger mig aldrig uppmärksamhet eller gör mig glad eftersom han blev förälskad i en annan kvinna utanför vårt äktenskap. Jag försökte mitt bästa för att se till att min man lämnar den här kvinnan, men ju mer jag pratar med honom om det desto mer får han mig att känna sig ledsen och olycklig, mitt äktenskap började leda till skilsmässa eftersom han inte längre uppmärksammar mig. Jag älskar honom så mycket, förlorade integritet, allt mitt projekt stannade, jag var sjuk i 2 månader. Jag ville glömma honom men jag älskar honom och vill inte förlora honom, vi har gift i 5 år och han är allt jag kan kalla en riktig bästa vän och bäst i allt, mannen som hanterar mina problem perfekt, mannen som offer för min lycka. Jag ville ha honom tillbaka i mitt liv. Jag var så förvirrad. Mina vänner berättade för mig att köpa böcker om förhållanden, så jag gick online för förhållanden böcker medan jag stötte på en stavstång som heter ”DR AYOOLA”. Jag läste om honom, recensioner och vittnesmål så jag kontaktade honom omedelbart, förklarade mina problem för honom. Samma dag kastade han en förtrollning för mig och försäkrade mig i 48 timmar om att min man kommer tillbaka till mig och till min största överraskning efter 48 timmar kom min man som knackade på min dörr och bad om förlåtelse. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen, jag skulle inte sluta prata om honom. Kontakta honom idag om du behöver hans hjälp via: e-post [email protected] eller på WhatsApp: +31684065675.

  du kommer att se att ditt problem kommer att lösas utan dröjsmål

 32. VIJAL NOEL

  Min man har övergivit mig och barnen de senaste åtta månaderna nu och vägrar komma tillbaka för att han höll fast vid en kvinna som han just mötte på sin arbetsplats. Jag själv och barnen har lidit och det har varit en häl för en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att se till att min familj samlas som den brukade, sedan gick jag online där såg jag så många bra vittnesmål om den här stava caster Dr Kumar vars e-postadress är ([email protected]) så jag var tvungen att kontakta honom och på bara två dagar som han har lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till den man jag gifte mig med. Jag kan inte tacka stava caster tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam. Hans e-post igen är: [email protected] Eller så kan du ringa och WhatApp honom på +2347051705853 ,.

 33. VIJAL NOEL

  Min man har övergivit mig och barnen de senaste åtta månaderna nu och vägrar komma tillbaka för att han höll fast vid en kvinna som han just mötte på sin arbetsplats. Jag själv och barnen har lidit och det har varit en häl för en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att se till att min familj samlas som den brukade, sedan gick jag online där såg jag så många bra vittnesmål om den här stava caster Dr Kumar vars e-postadress är ([email protected]) så jag var tvungen att kontakta honom och på bara två dagar som han har lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till den man jag gifte mig med. Jag kan inte tacka stava caster tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam. Hans e-post igen är: [email protected] Eller så kan du ringa och WhatApp honom på +2347051705853

 34. Gunilla Lundvall-Hemdal

  OMG. Pappisen är oxå ihop med en Thailändska efter att ha varit gift med en kinesiska. Men JAG skulle ut för jag hade inte råd med lgh och ARVEN lurade han GM och barnen av mig så jag sitter hos pojkvännen och får betala för ngt som bara står!! Blev du mormor?! Jag blir om två veckor. Vad gäller med deras boende då?! På bröllopsnatten sa han Max tre barn och jag tjatade ju att det skulle genomföras. Jag skulle jobba heltid men de avskedade mig och mormor dör i stroke. Inga syskon. Ingen släkt som bryr sig. Svärfar död kan inte slåss gu vad hemskt!! Jag kommer ihåg dopklänningen!! Du ska en ny man!! Hur många barn hade i bestämt?! Varför har han nya barn. Vad tycker de om varandra och hon med barnbarnet?! Mina träffar inte in killes barn och de har två mammor komplicerat!! Och jag som har rätt till boendestödjare och daglig verksamhet också det blev ju jättefel!! Hör av dig!! Kram Bara trebsrnsmamman

 35. Drita

  ”Mitt liv är tillbaka !!! Efter 14 år av trasigt äktenskap lämnade min man mig och våra två tvillingar. Jag kände att mitt liv var över, jag begick nästan självmord, jag var känslomässigt deprimerad under mycket lång tid. Men tack till stavgjutningen Doctor Sango, som jag träffade på nätet en trogen dag när jag surfar på internet och letade efter en bra stavgjutning som kunde lösa mina problem, jag stött på många vittnesmål om just denna stavgjutning. Några vittnade om att han hade återställt sin älskare Ex, andra vittnade om att han återställd livmodern, botade Herpes och andra sjukdomar, andra vittnade om att han kunde kasta en förtrollning för att stoppa skilsmässan och så vidare. Jag kom också över ett särskilt vittnesbörd som rörde en kvinna som heter Sonia, vittnade om hur doktor Sango förde hennes älskare Ex på mindre än sju dagar och omvänt cancereffekterna av hennes små pojkar, och i slutet av vittnesbörden tappade jag doktor Sango e-postadress. Efter att ha läst dem alla bestämde jag mig för att prova doktor Sangon.och förklarade mitt problem för honom. På bara tre dagar kom min man tillbaka till mig och vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än tidigare. Doktor Sango är en riktigt begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar man … Om du har ett problem och du letar efter en riktig casting spell som skulle lösa alla dina problem. Prova när som helst doktor Sango, det kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt [email protected]

 36. Ajola

  Det är med stor glädje i mitt hjärta som jag vill berätta den här världen om doktorn Pellar, som hjälpte mig att återfå min älskare med min kraftfulla trollformulering, mitt ex och mig när jag hade missförstånd som ledde till vår separation trots att jag bad honom. flera gånger för att be om förlåtelse och ta mig tillbaka för att jag vet att jag har blivit förolämpad, men varje gång jag går känner jag alltid djupare smärta och lidande eftersom han alltid går över till mig och inte ville lyssna på vad jag har att säga men jag, när jag bläddrade, fick jag ett vittnesbörd om en kvinna vars problem inte bara var mitt utan också doktorn Pellars. Doktor Pellarr hjälpte henne med sin förtrollning att jag var lycklig och kontaktade också doktor Pellars hjälpmeddelande och berättade sedan för honom sin historia, men det enda han sa var att jag torkade bort dig med tårar att jag hade tur att ha dig okej som han lovade och nu har jag återhämtat min fästman och vi lever båda lyckligt hela tiden. det finns ingenting som doktor Pellar kan göra med hans trollformulär, och bara genom att lova mig själv fortsätter jag att bevittna på nätet hur doktor Pellar hjälpte mig. Oavsett om ditt problem är större än mitt eller mindre, ger jag dig 100% garanti för att Dr.Pellare kommer att göra det så småningom, kontakta läkare Pellar för att komma i kontakt med honom utan att behöva maila honom. E-post [email protected]

 37. martinmarisa

  Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsärenden, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post [email protected] ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

 38. Lydia

  Min man var en kärleksfull och omtänksam man tills han bytte utan någon anledning. Han slutade ta hand om mig och vår son. Senare fick jag reda på att han hade en relation med en dam på företaget där han arbetar. Jag blev ödelaktig eftersom saker gick från dåligt till värre eftersom han sa att han vill ha en skilsmässa. Jag tigger och grät men han insisterade på att hans sinne var sammansatt och att han inte älskar mig längre. Klipp av den långa historien som jag nästan gav upp tills jag öppnade upp för en kollega av mig om min äktenskapsproblem. Hon presenterade mig för en spirituell som heter drottning Zazi som hon sa hjälpte en vän till henne att rädda sitt trasiga äktenskap på grund av barnlöshet. Jag bestämde mig för att pröva henne och kontaktade henne via hennes e-post. Drottning Zazi berättade för mig att den andra damen använde en voodoo på min make. Men drottning Zazi kunde bryta Voodoo och frigöra min man inom tre dagar. Damen kom att bekänna och be om förlåtelse.

    Idag lever vi som en stor lycklig familj igen och min man blev till och med befordrad på sin arbetsplats. Jag har kommit att säga stort tack till dig drottning Zazi, jag hoppas att detta vittnesbörd får dig. Vänner snälla hjälp mig att dela detta eftersom du kan hjälpa en person nära dig.

  Hennes e-postadress är: [email protected]

  WhatsApp-nummer: +447405594942

 39. Emily Phelan

  Detta är mitt vittnesbörd om det fantastiska verk som Dr Oniha gjorde för mig. Min man överger mig och barnen och gick till en annan kvinna som han just mötte. Och kvinnan stavade på honom så att han aldrig kommer att ha något att göra med mig och mina barn för det, jag själv och barnen har lidit och det har varit ett helvete av en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att göra alla medel för att göra säker på att min familj samlas som den brukade, då gick jag online där såg jag så många bra prat om den här stavmästaren som heter Dr Oniha på hans webbplats. Så jag var tvungen att kontakta honom och förklara mitt problem för honom och på bara 48 timmar som han lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till mannen jag gifte mig med. Jag kan inte tacka det här stavhjulet tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam och jag kommer aldrig att sluta publicera sitt namn på internet för det bra arbete han har gjort för mig. Återigen är jag tacksam dr. Oniha för ditt fantastiska arbete ”. Du kan också lösa dina problem med hjälp av Dr Oniha. kontakta honom via e-post
  [email protected]
  Whatsapp-nummer +15056336879.
  Webbplats onihaspelltemple.com

 40. Emily Phelan

  Detta är mitt vittnesbörd om det fantastiska verk som Dr Oniha gjorde för mig. Min man överger mig och barnen och gick till en annan kvinna som han just mötte. Och kvinnan stavade på honom så att han aldrig kommer att ha något att göra med mig och mina barn för det, jag själv och barnen har lidit och det har varit ett helvete av en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att göra alla medel för att göra säker på att min familj samlas som den brukade, då gick jag online där såg jag så många bra prat om den här stavmästaren som heter Dr Oniha på hans webbplats. Så jag var tvungen att kontakta honom och förklara mitt problem för honom och på bara 48 timmar som han lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till mannen jag gifte mig med. Jag kan inte tacka det här stavhjulet tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam och jag kommer aldrig att sluta publicera sitt namn på internet för det bra arbete han har gjort för mig. Återigen är jag tacksam dr. Oniha för ditt fantastiska arbete ”. Du kan också lösa dina problem med hjälp av Dr Oniha. kontakta honom via e-post [email protected] eller whatsappnummer +15056336879. Tack alla för att du läste detta fantastiska vittnesbörd.

 41. Fatima

  Vänligen läs och kontakta även dr. Soligt om du behöver en stark kärleksförtrollning för att lösa ditt trasiga förhållande.
  När jag var sex månader gravid med mitt andra barn, skilde jag mig från min man. Sedan vårt första barn blev gravid hade vi kranglat och argumenterat direkt, hon älskade inte längre någon kärlek eller förtroende från honom, så han skilde sig från mig. Och alla dessa whiles, jag försökte alla olika sätt att få honom tillbaka, jag försökte också några olika magiska hjul i mitt hemland, men ingen av dem kunde föra Tom tillbaka till mig. Det var bara Dr. Sunny som garanterade ett brådskande kast med 48 timmars magi och försäkrade mig om att min man skulle vara med igen. Jag skriver för att tacka dig och tacka dig för att du håller dina löften och för att du använder din begåvade och stora styrka för att föra honom hem. Jag var glad att veta att du är specialiserad på att slå samman älskarna. Tack, herr, för att du hjälpte mig under de värsta tiderna i mitt liv att jag var en så stor magiker och att han gav mig magin av kärlek som gav mig så mycket glädje i mitt äktenskap. Min man är tillbaka och jag lovar att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans förmåga, tro mig. Du borde ha en chans. Det lönar sig på sätt som du inte ens kunde föreställa dig. Om du är starkare just nu och behöver en stark och brådskande kärleksförtryck för att få tillbaka din vänliga kontakt med Dr. Sunny är just nu det enda svaret för att återställa ditt trasiga förhållande eller äktenskap. [email protected] eller Whatsapp honom på +2349030731985. Tack.

 42. Rosa Oman

  Jag vill dela mitt underbara vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min man till mitt liv, jag vill berätta för människorna i världen att det finns ett riktigt stavspel online och är kraftfullt och äkta. Hans namn är Baba Wale Wiseman, han hjälpte mig nyligen för att återförena min relation med min man som dumpade mig, När jag kontaktade Wiseman kastade han en kärleksförtrollning för mig och min make som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började tigga mig. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp Wiseman kan också erbjuda alla typer av hjälp som återförening av äktenskap och förhållande, botning av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditet stavning, vi är nu mycket nöjda med oss ​​själv. Wiseman får honom att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är på riktigt och bra. Han kan också hjälpa dig att fixa ditt trasiga förhållande. Jag hade min man tillbaka! Det var som ett mirakel! Ingen äktenskapsrådgivning och vi klarar oss mycket bra i vårt kärleksliv.Kontakta den här fantastiska mannen om du har problem med en varaktig lösning
  via e-post: [email protected]
  WhatsApp: +2348136951551
  Viber: +2348136951551

 43. Laura Dalek

  Jag är Laura Dalek från (ALABAMA), När jag så småningom hittade vittnesmål om den här stavspelaren Dr Ilekhojie, hur han hjälpte många människor att få sina älskare och trasiga hem tillbaka, kontaktade jag honom också för att jag var absolut desperat efter att få min älskare tillbaka. Livet utan min älskare var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde att kärleksstava kunde vara lösningen. Efter att ha diskuterat resolutionen med Dr Ilekhojie gav han mig hopp om att han kommer att återställa min relation. Jag kände mig säker på att han faktiskt skulle få min älskare att återvända hem och det gjorde han! Det är fantastiskt vad den här stora stavmästaren har gjort för mig, hans hjälp är ovärderlig! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr Ilekhojie. Han gör sitt jobb så bra att han är organiserad och mycket funktionell. så glad att min älskare återvänder hem. Om du behöver hjälp, kontakta honom just nu genom dessa detaljer nedan: E-post: [email protected] WhatsApp +2348147400259

 44. Juan Alberto Navaz

  Min fru lämnade mig och åkte på semester med sin ex-älskare och de senaste fyra månaderna har jag inte hört eller sett henne. Jag visste aldrig att jag skulle uppleva ett sådant hjärtslag från min fru efter 12 års äktenskap med 3 barn. Min chef på jobbet märkte att jag inte kunde koncentrera mig längre på min arbetsstation som jag brukade tidigare. Han erbjöd mig en pratstund för att diskutera med honom och jag berättade för honom vad jag gick igenom. Efter att jag har förklarat för min chef, svarade han till Lord Zakuza, som är en stavsamling. Jag blev ansluten till Lord Zakuza på hans WhatsApp-linje på +17405739483 efter att jag talade med min chef och han sa till mig att min situation kommer att lösas inom 24 timmar med hans kraftfulla trollformulär. Jag följde alla hans instruktioner och jag trodde och hade tro på honom. Han förberedde en kärleksförtrollning för mig som fick min fru tillbaka inom 24 timmar och nu har vi båda levt bra mer än vi brukade. Jag vet inte om någon här ute behöver hjälp men här är Lord Zakuza WhatsApp-linje +17405739483 om du behöver hjälp i ditt kärleksliv.

 45. Barbara Hugo

  Jag är här för att dela ett vittnesbörd om hur DR ISIKOLO hjälpte mig. Efter 1/5 års förhållande till min pojkvän ändrade han plötsligt och slutade kontakta mig regelbundet, han skulle komma med ursäkter för att inte se mig hela tiden. Han slutade svara på mina samtal och mina sms och han slutade se mig regelbundet. Jag började sedan fånga honom med olika flickor flera gånger men varje gång sa han att han älskar mig och att han behövde lite tid att tänka på vår relation. Men kan inte sluta tänka på honom så jag bestämde mig för att gå online och jag såg så många bra prat om denna stavmästare som heter DR ISIKOLO och jag kontaktar honom och förklarar mina problem för honom. Han kastade en kärlek för mig som jag använder och efter 48 timmar kom min pojkvän tillbaka till mig och började kontakta mig regelbundet och vi flyttade in tillsammans efter några månader och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än hans vänner. Vi gifte oss så småningom och vi har nu varit gift lyckligt i 3 år med en son. Ända sedan DR ISIKOLO hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare.Du kan också kontakta denna stavmästare och få ditt förhållande fix E-post: [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

 46. Donald

  With the love binding spell Dr Kwale did for me I was able to get my wife and my two teenage kids back. I’m so happy today and I just want to share this online so you could get a reunion spell to get your love ones back. Contact Dr.Kwale via his email address [email protected] or Whats-App Dr Kwale on +2348056141089.

 47. LOVE SPELL

  Jag kunde få min exman tillbaka med den kärleksformulering som Kwale Temple gjorde för mig. Jag kom över Kwale Temple genom en dam som jag också läste hennes vittnesbörd om hur hon fick sin man tillbaka genom Dr Kwale kärlek bindande stava, så jag använde samma medium och efter trollformeln kom min ex tillbaka till mig efter 48 timmar. Om du behöver hjälp kan du kontakta Kwale Temple via hans e-postadress [email protected] eller Whats-App honom på +2348056141089

 48. Mariah

  Getting back together with your ex is a very tough challenge and I failed it many times after my fiance broke-up with me. but after i read about Kwale Temple love spell and decided to get in contact with him and when he replied my mail I discover it was so easy for me to get my fiance back within 48 hours. That’s how i got my fiance back at [email protected]  whats app him on +2348056141089.

 49. Petrovn

  ​För vem det kan beröra, delar jag detta vittnesbörd om världen om möjligt är jag så upphetsad eftersom mitt trasiga äktenskap har återställts och min make har återvänt tillbaka till mig och gör det genom detta medelvärde och idag med all respekt jag vill tacka DR Fayosa för att ha gett glädje glädje och återställning till min fackförening och min familj, jag vill informera er alla om att det finns en trollstav som är verklig och äkta, jag trodde aldrig på någon av dessa saker förrän jag lossade min man för några år sedan till en annan kvinna, jag krävde hjälp tills jag hittade DR Fayosa en manlig stavbeslag Och han kastade en Dove-kärlek till mig och han försäkrade mig att jag kommer att få tillbaka mitt HUSBAND inom tre dagar efter att trollformeln har gjorts, tre dagar senare, min telefon ringde och chockerande var det min man som inte har ringt mig länge och ber om ursäkt för hjärtsvängningen och berättade för mig att han är redo att ägna resten av sitt liv med mig, ovärderligt släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom och öppnade ögonen för pictu hur mycket vi måste dela tillsammans, när jag skriver detta testament just nu är jag den gladaste och lyckligaste kvinnan på jorden och jag och min man och min dotter vi lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur Det var till och med innan vårt uppbrott, så det var därför jag lovade att dela mitt vittnesbörd över hela universum. Allt tack till DR Fayosa för det underbara arbete som han har gjort för mig. Nedan finns hans e-postadress: ([email protected]) eller Whatsap-nummer: +2348151918774 om du genomgår en hjärtavbrott och jag försäkrar dig att när han har gjort mitt för mig, kommer han definitivt att hjälpa dig också, andra slags stavarbete för att kontakta honom.​

 50. Bridget Helen

  Kärlek är vacker när du har någon att dela den med. 💝💝 Dr Ekpen ogiogun är en mycket äkta spellcaster och en mycket unik och kraftfull man av visdom. Jag kunde inte bli gravid eftersom jag hade fertilitetsproblem. Min man skilde mig från det för det. Jag var så orolig och grät alltid och jag tänkte till och med på att döda mig själv, men en vän till mig introducerade mig för en stor man vid namn Dr. Ekpen ogiogun som också hjälpte henne med hennes problem. Hon gav mig sin e-post och jag kontaktade henne och förklarade allt. Han försäkrade mig att han skulle hjälpa mig och jag borde inte oroa mig. Dr. Ekpen ogiogun väckte glädje i mitt liv och min familj igen genom att föra min man med hans andliga krafter, genom att göra mig gravid, genom att bota min systers cancersjukdom, genom att även bota min kusins ​​HIV-virus med sina speciella krafter, och han gjorde också min styvbror vinner ett lotteri på 2 miljoner dollar. Dr. Ekpen ogiogu är verkligen en begåvad, fantastisk och mycket bra man som verkligen vet hur man gör sitt jobb bättre och, om inte för honom, hur skulle mitt liv vara? Dr. Ekpen ogiogun, tack så mycket och jag kommer aldrig att sluta prata om hans fantastiska verk. Ord kan inte uttrycka hur mycket bra de har gjort för mig och min familj och jag tror att till och med tusen ord inte räcker för att beskriva deras goda gärningar. Om du behöver andlig hjälp, varför springer du inte till Dr. Ekpen ogiogun? Kontakta bara Dr Ekpen ogiogun i sin e-post: (
   [email protected]) Och han hjälper dig. Dr Ekpen ogiogun är ofarlig, säker och pålitlig, så kontakta honom nu och få hans lösning. Tack Dr. Ekpen ogiogun, jag är mycket tacksam att kontakta dig nu, [email protected] eller ditt WhatsApp-nummer +2348108933275 ..

  Vittnat av Bridget Helen

 51. Theresa Williams.

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade upp mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {[email protected]} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Bindande trollformler
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  genom {[email protected]}

 52. Alejandae

  Jag delar gärna mitt vittnesmål här. Jag heter Alejandraė. Jag kommer från Kosovo. Jag gifte mig med min man för sju år sedan, när han har problem hemma när han slutar sova på samma säng, kämpar med små saker, han kommer alltid hem sent på kvällen, berusar för mycket och sover med andra kvinnor, utom för honom. han är far till mitt barn och jag vill inte tappa honom eftersom vi arbetade så hårt tillsammans för att bli det vi är idag. För några veckor sedan beslutade han nu att lämna mig och mina barn ensamma och vara med en singel och vara en kvinna är svårt. ibland och så har jag ingen att vända mig till och jag fick en hjärtryck. Jag ringde min bästa vän och förklarade henne allt, och min vän berättade för mig om Dr.Sango, hur han hjälpte henne att lösa problemet mellan henne och hennes man. de var med varandra alla dessa år och det var som ett mirakel hur de kom till varandra. Jag blev riktad till Dr.Sango och jag förklarade allt för honom via hans e-post, så han lovar mig att inte oroa mig för att han kommer att göra en trollformel och få allt att gå tillbaka till hur vi blev kär igen och att min man styrdes av en annan kvinnlig anda, han sa till mig att mitt problem kommer att lösas inom två dagar om jag tror att jag sa ok så han talade mig in i det och två dagar senare kom min kärlek tillbaka och bad om förlåtelse att jag är så glad nu. så jag bestämde mig för att dela min erfarenhet med alla institutioner som har detta problem, att kontakta den stora författaren Dr.Sango i sin e-post. [email protected]

 53. margarita

  Jag heter Margarita, jag kommer från Albanien
  Min man och jag har varit gift nu i cirka 15 år. Vi gift lyckligt med fyra barn, två pojkar och två flickor. För 12 månader sedan började jag märka hans konstiga beteende och några veckor senare fick jag reda på att min man såg något. Han började komma hem sent från jobbet, knappast mer bekymrad över mig eller barnen. Ibland lämnar han och kommer inte ens hem i cirka 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till det här problemet, men allt onödigt. Jag var verkligen upphetsad och behövde hjälp. En dag när jag surfar på internet, stötte jag på en webbplats som föreslog att Dr. Sango kunde hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa trasiga relationer och liknande. Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han gjorde en förtrollning för mig. Två dagar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de misstag han gjort och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala. vi lever lyckligt tillsammans igen. Om du behöver en stavväxlare som kan uttala en stava som verkligen fungerar föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Det här är hans e-post. [email protected]

 54. veronica

  Jag skulle vilja dela min erfarenhet med dig. då kan du lära dig och använda det för att lösa ditt problem, om något. Jag heter Veronica de Los Angelia.
  Mitt hjärta var ömt och mitt hjärta bröt när ett stort problem dök upp i mitt äktenskap med min make för sju månader sedan. så fruktansvärt att han blev prövad för en skilsmässa. han sa att han aldrig ville stanna hos mig längre och att han inte ville ha mig längre. Så han lämnade huset och fick mina barn och jag lider smärtsamt. Jag har försökt alla möjliga medel för att återhämta det efter många böner, men allt onödigt. Han bekräftade att han hade fattat sitt beslut och att han aldrig ville träffa mig igen. En kväll kom jag hem från jobbet och träffade en gammal vän som frågade min man. Så jag förklarade allt för honom och han berättade för mig att det enda sättet att få min man tillbaka är att besöka en spell som heter Dr.Pellar eftersom det verkligen fungerade för honom också. Även om jag aldrig har trott på stavning har jag inget annat val än att följa hans råd. Han gav mig sedan den besökande författarens e-post. E-postadress. Så nästa morgon skickade jag ett brev till adressen de gav mig och författaren försäkrade mig att jag skulle återlämna min man inom de kommande 48 timmarna så snart jag skulle göra det. Vilket underbart uttalande !! Jag trodde det aldrig. Så han pratade med mig och berättade för mig allt jag behövde göra. Sedan arbetade jag och 48 timmar senare, min man, som inte hade ringt mig på sju månader, ringde mig för att berätta att han skulle komma tillbaka. Så underbart !! Så han återvände den dagen med kärlek och glädje och ber om ursäkt för sitt misstag och smärtan som han och mina barn hade orsakat. Sedan den dagen var vårt förhållande starkare än med Dr.Pellars hjälp. Jag råder dig, i händelse av problem, att ta kontakt och garantera dig 100% att det kommer att hjälpa dig.
  om du behöver hjälp kan du kontakta honom på hans e-post [email protected]

 55. juana

  Jag heter Juana, jag kommer från Mexiko
  Jag är mycket tacksam för Dr.Pellar för det utmärkta arbete han har gjort för mig och min familj. Jag var gift i 19 år innan en kvinna kom och förstörde mitt äktenskap och min familj. De senaste åren har varit tråkigt för mig utan make. Jag är mycket tacksam och tacksam för Dr.Pellar eftersom han gjorde jobbet för mig, min man vände sig till mig och våra barn bad oss ​​förlåta honom. Tills Dr.Pellars arbete hatade min man mig. Jag var väldigt upprörd, frustrerad och ensam innan jag återvände till min man. Det fanns alltid hinder för en annan kvinna. Dr.Pellar avslöjade för mig att den här kvinnan inte släppte min man och att hon till och med gjorde mig sjuk. Jag hittade en läkare på rekommendation av en vän för Dr.Pellar. till en början var jag inte säker eftersom jag misstänkte att jag kastade trollformler. Den damen för min man skyddade mig bara för mig själv. 2 dagar efter att Dr.Pellar dömde domen var min make med mig. Min man berättar för mig och berättar hur mycket han älskar mig och jag tackar Dr.Pellar. Jag trodde att mitt liv är nu, nu ett lyckligt liv med min man och våra barn. Kontakta Dr.Pellar omedelbart om du har stora problem som mig eller till och med skilsmässa. Han kommer att förändra ditt liv för alltid, och viktigast av allt är att hans gärningar inte skadar någon. Kontakta oss omedelbart via e-post. E-post: [email protected]

 56. Helena Leo

  Mitt namn är Helena Leo, jag vill säga ett stort tack till mannen som står bakom mina leenden idag genom att återförena mig och min man efter att han skilde mig, efter att han lämnat fick jag allvarliga hälsoproblem på grund av övertänkande och depression tills jag kontaktade stavbeslagen som berättade för mig vad jag skulle göra och jag följde och han gav honom tillbaka till mig inom 48 timmar. Doktor Isikolo som är en väldigt kraftfull stavagare och han förde min man tillbaka till mig och fick honom att be mig förlåta honom för allt han gjorde mot mig, jag saknade honom verkligen så mycket och älskade alltid honom. Jag är glad över att ha honom tillbaka i mitt liv och alla mina uppskattningar går till doktor Isikolo för att ha hjälpt mig och återfört min man till mitt liv med sina stora krafter. Mina vänner där ute som går igenom äktenskapsproblem och skilsmässor kan jag försäkra dig om att du kan få din älskare tillbaka till ditt liv med hjälp av doktor Isikolo. Du kan nå honom på: ([email protected]) Jag kommer att fortsätta att publicera hans namn på internet på grund av det bra arbete han gjorde för mig .. Hans e-post igen är [email protected] eller hans WhatsApp/Viber honom på : +2348133261196.

 57. Kelly Van Walter

  Min fru och jag gifte oss i över tio år och sedan dess letade vi efter livmodern, trycket från familjer och vänner fick min fru att packa ut och det var mycket frustrerande för mig. Jag försökte leta efter en lösning på internet när jag såg vittnesmål om människor Lord Bubuza har hjälp så jag kontaktade honom på Whatsapp: +1 505 569 0396 och berättade för honom mitt problem. Han svarade och lovade att hjälpa min fru med sina krafter att bli gravid efter sex med mina män. Jag gjorde exakt vad han berättade för mig och han försäkrade mig att allt skulle gå bra på mycket kort tid, jag trodde på honom, jag bad min fru och hon kom hem igen. några månader senare var min fru gravid och hon födde tvillingar, en pojke och en flicka. Jag vill bara att världen ska hjälpa mig tacka Gud (Allah) för att han använder Lord Bubuza för att hjälpa mig. Behöver du hjälp för att få tillbaka ditt ex? Behöver du ett barn eller någon form av hjälp? Kontakta Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396 eller via e-post: [email protected]

 58. Kelly Van Walter

  Min fru och jag gifte oss i över tio år och sedan dess letade vi efter livmodern, trycket från familjer och vänner fick min fru att packa ut och det var mycket frustrerande för mig. Jag försökte leta efter en lösning på internet när jag såg vittnesmål om människor Lord Bubuza har hjälp så jag kontaktade honom på Whatsapp: +1 505 569 0396 och berättade för honom mitt problem. Han svarade och lovade att hjälpa min fru med sina krafter att bli gravid efter sex med mina män. Jag gjorde exakt vad han berättade för mig och han försäkrade mig att allt skulle gå bra på mycket kort tid, jag trodde på honom, jag bad min fru och hon kom hem igen. några månader senare var min fru gravid och hon födde tvillingar, en pojke och en flicka. Jag vill bara att världen ska hjälpa mig tacka Gud (Allah) för att han använder Lord Bubuza för att hjälpa mig. Behöver du hjälp för att få tillbaka ditt ex? Behöver du ett barn eller någon form av hjälp? Kontakta Lord Bubuza via WhatsApp: +1 505 569 0396 eller via e-post: [email protected]

 59. merly

  är här för att vittna om vad den här stora stavspelaren har gjort för mig. Jag tror aldrig på trollspel, förrän när jag frestades att prova det. Jag och min man har haft många problem att leva tillsammans, han kommer inte alltid att göra mig lycklig eftersom han har förälskats en annan dam utanför vårt äktenskap. Jag försökte mitt bästa för att se till att min man lämnar den här kvinnan, men ju mer jag pratar med honom desto mer gör han mig ledsen, så mitt äktenskap föll i skilsmässa eftersom han inte uppmärksammar mig. Så med all denna smärta och ångest, bestämde jag mig för att kontakta denna stavhjul för att se om saker och ting kan träna mellan mig och min man igen. den här trollformaten DR PEACE berättade för mig att min make verkligen är i en stor röra, att han har varit en charmig magi, så han sa till mig att han skulle göra allt som vanligt igen. han fortsatte och kastade trollformeln för mig, efter 3 dagar han kastade trollben på min man han ändrade helt han kom ber om ursäkt till mig och sa hur han behandlade mig att han inte visste vad han gjorde, jag och min man är tillbaka toghter Jag tackar verkligen DR PEACE för att ha fått min man tillbaka till mig. Jag vill att alla ska kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskap och problem med relationen, han kommer att lösa det åt dig. Dess e-postadress är här: [email protected]
  WhatsApp: +2348059073851
  Viber: +2348059073851

 60. Emilia Filip

  Är du hjärtbruten? Var inte upprörd, låt DR EDO hjälpa dig att få din ex tillbaka ”Jag var gift i 5 år med 2 barn och jag har levt lyckligt med min familj tills saker började bli ful med mig och min man som leder oss till slagsmål och argumenterar nästan varje gång … det blev värre vid en tidpunkt som min man ansökte om skilsmässa. Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra tanken och stanna hos mig eftersom jag älskade honom av hela mitt hjärta och ville inte förlora min man men allt fungerade bara inte … Han flyttade ut ur huset och fortsatte fortfarande för att ansöka om skilsmässa. Jag vädjade och försökte allt men ingenting fungerade. Genombrottet kom när någon introducerade mig för den här underbara, storspelare som heter DR EDO , Som så småningom hjälpte mig … Jag har aldrig varit en fan av saker som det här men bestämde mig bara för att prova det eftersom jag var desperat och lämnade inget val … Han gjorde trollkarlen för mig och saker fungerar verkligen som han lovade och min man har ett sinnesbyte och kom hem igen för att stanna hos mig och barnen. Och lovar att aldrig skada mig igen. vi lever lyckligt som det var med hjälp av DR EDO. Om du behöver hjälp kan du kontakta DR EDO via e-post [email protected], du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp: +2348159452497.

 61. Jasmina Leon

  Jag och min pojkvän var tillsammans i 8 månader och det har gått 6 månader sedan vi separerade. Jag älskar fortfarande honom, men vissa känner att det är orättvist. Varför älskar någon som ovb inte älskar dig tillbaka? Jag har bett och bad för dessa månader och ingenting. Han är fortfarande med sin nya flickvän (som han bor med) men det betyder inte att jag måste leta efter hjälp De första veckorna efter uppbrytningen var jag i knäna och bad om hjälp, dem jag böter en kommentar på nätet hur en stava caster Hjälp till att återställa relationen få ex-älskare tillbaka, ”så jag bestämde mig för att prova, för jag älskar min pojkvän så mycket. så jag kontaktade Dr Isikolo och berättade för honom allt mitt problem och han gav mig 100% garanti för att jag kommer att få min pojkvän tillbaka efter trollformuläret så jag var begåvad och tur att ha kontaktat honom jag gjorde allt han bad om mig och till min största överraskning 2 dagar efter stavningen ringde min pojkvän till mig och bad om ursäkt för vad han gjorde mot mig och bad om min förlåtelse för att komma hem igen för mig, jag blev riktigt skadad och gå igenom de stunder där han lämnade mig, trots allt dr Isikolo gjorde för mig, jag förlåtit honom och han kom hem igen med mer kärlek och lycka allt tack vare Dr Isikolo, den riktiga Afrikanska stavmästaren hittills google rekommenderade i år .. Så plz, om du behöver hjälp kontakta honom också om detta. Avslutningsvis ser du att du bara måste lita på processen, Dr Isikolo är en bra riktig stavagare så ring honom eller lägg till honom på Whats-app: +2348133261196 eller e-post honom på hans e-postadress: [email protected].

 62. Milena Carlos

  Äkta stavhjul som heter DR ISIKOLO
  Jag var så deprimerad när min älskare lämnade mig till en annan kille efter att vi har daterat i 5 år, jag försökte be henne att komma tillbaka till mig att hon vägrade och sa att hon inte längre har känslor för mig. Jag blev en sorglig man trots allt vi varit genom tillsammans, efter all den kärlek vi har delat i det förflutna kunde jag inte föreställa mig mitt liv utan henne eftersom min kärlek till henne var ovärderlig att handla av någon anledning en dag när jag gick via internet såg jag en kommentar om att han har makt att föra tillbaka exälskare och jag bestämde mig för att försöka se mig själv genom att kontakta honom och omedelbart svarade jag och jag förklarar vad som går igenom och han berättade att den andra killen använde voodoo-stava på henne var det därför hon lämnade mig för honom trots min omsorg för henne och lovar att hjälpa mig att återfå min älskare och kommer också att hjälpa mig att sätta en död förtrollning på honom så att han inte kan slå tillbaka mig i framtiden, på mindre än tre dagar blev killen skjuten av okänd kille män i Florida och inom fem dagar var min flickvän på mitt hus väntar på att jag skulle återvända från jobbet och när jag gjorde började hon tigga och sa att hon var ledsen att hon aldrig visste vad som kom över henne. tack DR ISIKOLO nu är jag nöjd med min flickvän och allt går nu smidigt. kontakta Peter för eventuell hämndstavning och ex back spell via [email protected] Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

 63. Karin Wandås-Lilja

  Goddagskamrater, jag heter Karin Wandås-Lilja från Stockholm, jag är läkare av yrke, 47 år. Läs mitt sanna livsvittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon som läser den här artikeln just nu att återställa bruten äktenskap och återställa förlorade kärleksförhållanden inom två dagar. Efter att ha varit i förhållande med Grønseth i flera år, han gick upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka att älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag frågade honom med allt jag har, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min kollega på jobbet och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en kärlek spellcaster som kan hjälpa mig att stava det tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärlek stavdelning fanns eller fungerade, jag hade inget val men för att pröva det, mailade jag spellcaster-kanalen och han sa till mig att det inte fanns något problem att allt skulle gå bra innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade Love spell-delen i luften och överraskande andra dagen var klockan 3.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad över att jag svarade på telefonsamtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket . Jag var så glad och det var så vi började leva tillsammans lyckligt. så här kan du nå honom om du behöver hjälp [email protected] eller whatsapp på +2348144480786 eller så kan du också kontakta honom på viber på +2348144480786 ta saker för givet och det kommer att ta från dig ….. .

 64. Malin Antonio

  KRAFTIGA KÄRLIGHETSSTAVER OCH TAPA KÄRLIGHETSSTAVER FÖR ATT TILLBAKA TILLBAKA KÄRLIGHET, KONTAKT DR ISIKOLOL VIA WHATSAPP +2348133261196

  Jag har kommit tillbaka med min ex pojkvän med hjälp av DR ISIKOLO den bästa stavcaster online och jag rekommenderar starkt DR ISIKOLO till alla som behöver hjälp! .. Jag vill vittna om hur jag fick tillbaka min pojkvän efter att han gick upp med mig, vi har varit tillsammans i 3 år, nyligen fick jag reda på att min pojkvän hade ett förhållande med en annan tjej, när jag konfronterade honom, ledde det till gräl och han slutligen slutade med mig, jag försökte allt jag kunde för att få honom tillbaka men helt till ingen nytta förrän jag såg ett inlägg i ett förhållande forum om en stava caster som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade kärlek genom Love spell, först tvivlade jag på det men bestämde mig för att prova det, när jag kontaktade den här spellasteren via hans e-postmeddelande, och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det. Sedan gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min pojkvän verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig. Sedan från och med den dagen var vårt förhållande nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare DR ISIKOLO. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på Internet att DR ISIKOLO verkliga och kraftfulla stavsläpare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: [email protected] eller hans WhatsApp på: +2348133261196 TACK TILL DR ISIKOLO.

 65. AMANDA

  Min man lämnade mig för en yngre kvinna och jag blev ödelägen. Det var som om hon hade honom under en ond trollform, Paul vände sig mot mig över natten utan någon varning. Det hände förra året, jag var desperat så jag använde varje webbplats för stavning som jag kunde hitta utan resultat. En vän skickade länken till Dr. Ilekhojie-webbplatsen och jag kontaktade honom. Han började arbeta med mig i juni. Som ett resultat av allt hans underbara arbete är min man och jag tillbaka tillsammans. Jag är så glad och privilegierad att ha en så bra person som du på min sida. Tack! Dr Ilekhojies kontakt [email protected] eller Ring / WhatsApp honom +2348147400259

 66. Diana Luis

  Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min make är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: [email protected], du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

 67. Melissa Patrick

  Hej vänner, jag betraktar mig själv som en dam med ett bra och omtänksamt hjärta genom att vara en revisor. Jag har varit gift i mer än 8 år med två barn. Mitt förhållande till Peter, min man till en början, var söt, romantisk och senare blev hon en mardröm, för min man verkligen lurade på mig och letade efter ett sätt att få en snabb skilsmässa. Vi bröt upp för tre månader sedan och kom tillbaka efter att ha tiggerat så mycket med vackra gåvor av kärlek. Jag älskade min man så mycket. Jag vill inte förlora det till en annan dam, jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa med mig längre … Jag ville bara att han skulle åka hem för att älska mig för alltid. Jag förklarade min situation för en vän på jobbet. Min vän LUISA rådde mig att istället kontakta hjälp av en kärlekstjänstgivare som heter Dr.AJAYI från afrikana-nationen med en magisk stav som tjänar till att be för att återvända ex-kärlek, att han har kraftfulla gåva-charm för att få tillbaka kärlek och förtroende för alla trasiga äktenskap eller trasig kärleksförhållande, jag trodde och jag försökte och det fungerade för mig, jag skickar ett e-postmeddelande till Dr.AJAYI via hans personliga e-postkontakt ([email protected]) eller du whatsapp honom på +2347084887094 .. Efter några kommuner hade svarat på min e-post, Dr.Ajayi berättade för mig att han kunde hjälpa mig att få tillbaka min ex-kärlek med en del av min omedelbara kärlek, jag var mycket glad att hitta den här mannen för att hjälpa mig, jag följde alla hans instruktioner noggrant, steg för steg. böner och besvär som jag gjorde mig hemma med ljus tänd på natten. DR AJAYI sa till mig att göra allt hemma under natten. Jag gjorde allt som anges. det började fungera för mig för att några timmar senare fick jag ett samtal från min man. Jag blev så förvånad och chockad att han slutade ringa eller skicka SMS till mig i 3 månader. Nu håller jag genast en kärleksbön med min man. Andrea kom hem för att be om ursäkt för mig. Jag är så glad att kärleksförhållandet fungerar positivt på min man om två dagar efter hemkomsten. Just nu är min man och jag lyckligare än någonsin tidigare. Jag vill tacka Dr.AJAYI, bra man, för hans exceptionella talanger. Först var jag rädd för tvivel, men jag försöker det och det fungerar till mitt bästa. Jag rekommenderar uppriktigt Dr.AJAYI till alla som vill återupprätta ett förlorat kärleksförhållande eller kärleksstava på jakt efter den verkliga kärleksfulla partner.

 68. Condilla Vincent

  Jag är fru CONDILLA VINCENT från Förenta staterna, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv till var och en. Jag var gift med min man VINCENT, jag älskar honom så mycket att vi har varit gift i sju år med två barn. När han åkte på semester till Frankrike, hänvisade han till en kvinna som heter Ashley, han sa till mig att han inte längre är intresserad av vårt äktenskap. Jag var så förvirrad och letade efter hjälp, jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän Maria, och jag berättade för henne mitt problem. Hon berättade för mig att inte oroa mig för att hon hade ett liknande problem förut och presenterade mig för en man som heter Dr. OMON som kastade en förtrollning på sin ex-pojkvän och förde honom tillbaka till henne efter tre dagar. Maria ber mig att kommunicera med Dr. OMON. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig få min man tillbaka och han ber mig att inte oroa mig för att hans förfäder gudar slåss för mig. Han berättade för mig att han efter tre dagar skulle gå med mig och min man tillsammans. Efter tre dagar ringde min man till mig och berättade för mig att han letade efter saker med mig igen, han förvånade mig när jag såg honom och han började gråta förlåtelse. För närvarande är jag den lyckligaste kvinnan i världen av vad den här stora profeten gjorde för mig och min man, du kan kontakta hans e-post: ([email protected]) .eller whatsapp .. honom i detta nummer. (+ 2348134046638) . Kontakta honom om alla problem, till exempel: (1) Om du vill att ditt ex ska komma tillbaka (2) om du alltid har dåliga drömmar. (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor. (4) Om du vill ha ett barn. (5) växtbaserade läkemedel (6) Du vill bli rik. (7) Du vill binda din man / hustru för att vara hans för alltid. (8) Om du behöver ekonomisk hjälp. (9) Låt människor lyda dina ord och göra vad de vill (10) ETC-fall-lösning Kontakta honom igen på ([email protected]) eller whatsApp .. honom på detta nummer. (+ 2348134046638). och välsigna

 69. julio na

  Det har varit två gånger att jag är i sagan om förhållanden med min man, han lurar på mig med en annan kvinna som vill se till att mitt hus går sönder och att vi till och med håller på att skiljas och han bestämde sig för att lämna mig för den andra kvinnan, Jag berättade för min vän om skilsmässan på torsdagen och hon rekommenderade mig Dr.AJAYI som räddade mitt äktenskap och tog tillbaka min man. Han knälade ner igår och bad om ursäkt för allt. Jag går aldrig i juryn för skilsmässan igen. Jag är glad att min familj är tillbaka och mina barn är glada att. Om du har liknande relationsproblem. Kontakta den stora stavspelaren Dr AJaYI på hans e-post: [email protected] eller WhatsApp: +2347084887094. Min familj är tillbaka och jag vill att alla par ska förstå att skilsmässa aldrig är lösningen.

 70. mercy lynch

  mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit frånskild i 2 månader efter att jag var gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. Hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tänkte att min make skulle komma till sinnet … men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bodde i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter 1 (505) 900-0853 eller emil [email protected] denna stavmästare gjorde en trollformel för mig som fungerade på 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrade att lämna tills jag förlåt honom. Jag ringde polisen på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att han försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. Det har gått fyra dagar nu och han vill ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. Han sa att han skulle dö och om jag inte skulle ta tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

 71. Laura

  Jag är gift i mer än 6 år, mitt förhållande till min man var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter ett sätt att snabbt skilsmässa, vi bröt upp innan 3 månader tillbaka och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek. Jag älskar min man så mycket. Jag vill inte förlora honom till en annan dam. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa mot mig längre … Jag ville bara att han skulle vara hemma för att älska mig för alltid. Jag förklarade detta mitt förhållande kris till min vän och hon rådde mig att snarare kontakta hjälp av kärlek stavare kallas Dr.Oduduwa från afrikana nation, att han har en kraftfull begåvad charm för att få tillbaka kärlek och förtroende i alla äktenskapförhållanden, trodde jag och provade, jag skickar ett meddelande till Oduduwa e-postadress som jag har gett mig av min vän som ([email protected] com), han svarade min e-post och sa att han kan hjälpa mig att föra tillbaka min man hem för att älska mig mer än någonsin Tidigare var jag väldigt glad över att hitta den här mannen som hjälpte mig, jag följde alla hans instruktioner och han berättade för mig vad jag skulle göra hemma under nattbönerna. Jag älskade stavförtrollningsförfarandet noggrant och det fungerade för mig. Min make kom hem hem för att be om ursäkt för mig, han sa att han var så ledsen för att jag fuskade och skadade mina känslor, jag blev så förvånad över hur kärleksfull magi-del fungerar positivt på min man, idag lever vi båda lyckligt tillsammans.Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att jag är glädjande och tacksam för den här stora mannen Dr.Oduduwa. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att detta kommer att fungera för dig så mycket bättre om du kan försöka kommunicera med Dr.Oduduwa idag, 100% garanterar omedelbart resultat i förändring av kärlek och omsorg från din kärlekspartner.
  kontakta honom genom hans personliga amail {dr. @ gmail. com}
  Dr.Oduduwa är som en far och mentor för mig, han sa till mig att han också kan återställa följande relationsfrågor; –
  * Love Spells Win-Back Ex älskare partner inom två dagar
  * magisk charm (Talisman ring för framgång och marknadsföring)
  * Kärleksdel för att upptäcka True-Love
  * fertilitetsmagi – FRUITS OF WOMEN
  * dekret magi, Lotto, LOTTERI & VIN-SPEL STAV
  Information är makt, vänligen dela denna information på sociala medier, du hjälper någon att återställa tillbaka kärlek och förtroende till äktenskap / förhållandekris är över med en omedelbar charmig kärlek stav del. det fungerar för mig, jag tror att det kommer att fungera för dig idag om du försöker.
  Dr.ejakhianghe personliga e-post: {[email protected] com}

 72. mitchelle williams

  Jag heter mitchelle williams. Jag vill tacka Dr okama för att hjälpa mig få tillbaka min man
  Jag har varit gift i tolv år och jag var lycklig i mitt äktenskap tills en annan dam stal
  min man från mig.Jag stötte på Dr okama på internet om hur han har återförenat par igen,
  till en början var jag inte intresserad förrän jag försökte det. Till min största överraskning efter att ha kontaktat Dr
  okama, min man kom tillbaka till mig och tigger. Min man är nu en bättre person och han har förändrats
  totalt. Dr okama är en bra spellcaster. Jag kommer att fortsätta att sjunga hans beröm för alla att se.
  om du behöver hans hjälp, kontakta på … [email protected] eller whatsapp … + 2349034535620.
  1. magisk stava
  2.lottery miljoner
  3. Älskar charm
  4.rättsfall
  5.favour
  6.wealth

 73. Alejandro Martinez

  Vilket underligt verk av Lord Zakuza. Jag läste en artikel om hans arbete och det var så fantastiskt för de saker han gör är underbart och utmärkt. Jag behövde hjälp för att få min ex fru tillbaka och jag såg underbara recensioner om Lord Zakuza och jag kom i kontakt med honom oavsett det faktum att vi aldrig har tänkt på att jag trodde på honom och han sa till mig att hjälpa människor gör honom lycklig. Kan du tro det? Jag var så lättad över mitt känslomässiga trauma efter att ha pratat med honom och han sa att han kommer att förbereda en kärleksförtrollning för mig som kommer att föra tillbaka min ex fru inom 24 timmar. Jag kunde inte förstå hur han gör det men han försäkrade mig att min ex fru kommer tillbaka till mig och som efter att ha följt hans instruktioner förberedde han kärleksförtrycket och min ex fru kom tillbaka till mig inom 24 timmar. Jag var så glad och idag har min ex fru och jag haft den bästa tiden någonsin. Jag vet inte vad du går igenom idag men jag kan också försäkra er att Lord Zakuza kan hjälpa dig. Meddela honom på sin WhatsApp-linje via +17405739483 för omedelbart svar eller skicka honom e-post via: [email protected]

 74. Madeleine Rehnström

  Hej!
  Du kanske inte ens har eller är kvar på din blogg men vill bara säga att dina ord om Martina Haag och din igenkänning med henne är det jag känner när jag läser din historia.
  Det kunde varit jag som skrev. Skillnaden är att vi bara har 4 barn och att min exman aldrig älskade mig. Han var bara bekväm och behövde någon som tog hand om honom. Att det alls blev 3 barn till efter första får ses som ett under eftersom han helst inte rörde mig alls.
  Nu har han det som han vill ha det, en ny i Thailand som tar hand om honom, sköter allt och ett nytt barn där. Våra 4 har han inte träffat på ett år nu, inte alls. Det är så långt att åka till oss, han valde att flytta ”hem” igen, 50 mil bort (vi flyttade hit tillsammans). Men att åka till Thailand 3 mån ett par ggr om året funkar SKITBRA! Dessutom har han ingenstans att bo om han åker hit för hos mig får han inte bo.

  Det är bättre att vara ensam som ensam än ensam fast man är två. Men det har gjort ont länge och det där med varför, att få ett svar, det kommer troligen aldrig hända.

  Historien är lång, bra mycket än såhär, mycket har hänt, både före och efter separation och skilsmässa. Mycket jag ångrar att jag inte gjorde men jag vågade ungefär ville inte bli en i statistiken över mördade fruar.

  Har nog inte kommit så långt som du men jag är en bra bit på väg iaf.
  Må väl!
  Vänligen Madeleine

 75. melissa barbara

  Jag är här för att kommentera mitt personliga möte med en stavspelare som har hjälpt mig att återställa harmonin i mitt äktenskap och han har också gett mitt liv en ny mening. Jag vill att ni alla ska veta att prästmanuka hjälpte mig att återställa freden i mitt äktenskap som förstördes återställdes tillbaka och min man är tillbaka till huset och har tagit fullt ansvar för familjen och även han har blivit befordrad på kontoret med hjälp av präst manuka ord är helt enkelt inte tillräckligt för att säga tack. Du är verkligen en välsignelse för människovänlig prästmanuka. om du vill träffa den här mannen och få ditt problem att lösa hans e-postadress är [email protected] Mrs.barbara

 76. Dickson Stella

  Mitt namn är Dickson Stella från ZAMBIA, jag är här för att ge mitt vittnesbörd om en läkare som hjälper mig i mitt liv. Jag var infekterad med HIV-virus under 2012, jag gick till många sjukhus, kyrkor för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att jag inte kan förlora mitt liv, jag förlorade allt jag har min man flyr från mig och tog också mina barn på grund av min sjukdom. En dag var jag i flodsidan och tänkte nästa steg att ta om det skulle hoppa in i floden så att jag helt kan lösa mitt liv eller bara tänka var jag kan gå för att få en lösning. så en kvinna går till mig och berättar för mig varför jag är så ledsen och jag öppnar allt för att berätta för henne mina historier, hon berättade för mig att hon kan hjälpa mig, det är anledningen till att hon normalt kommer hit för att hjälpa människor så att du kan botas för att hon var med i det här problemet innan, presenterade hon mig för en läkare som kastade stavar på människor och gav mig han nummer och e-post så jag ringde honom och mailade honom också. Han berättade för mig allt jag behöver ge och ger mig instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som hände kallade han mig och berättade att jag skulle gå till medicinsk kontroll, kallad Priest Salami för dina lösningar nu vid
  [email protected] lägg till honom på watsapp +2348105150446

 77. shole kakhaz

  Äntligen har min lycka återställts av en man som heter Dr Akobe ,, Jag är Shole Kakhaz, jag vill att alla på den här webbplatsen / forumet för att gå med mig tacka det här DR Akobe för vad han just gjorde för mig och min familj, jag hade varit gift till min man i 5 år bodde vi lyckligt tillsammans i år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som heksade honom att hata mig och barnen och älska henne bara så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ur huset och han skulle nu till Italien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandlande bra för att min mamma blev gift med en annan man när min pappa död så mannen som hon blev gift med behandlade inte jag och min barn bra så jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka till mig och mina barn så en dag som jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta MAN DR Dr.Akobe (akobemagicspell @ gmail. com) delas på internet av en dam och det imponerar på mig också så jag tycker också om att prova först var en rädd när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så jag kontaktar honom och han berättade för mig att var lugn i bara två dagar att min man ska återställas till mig och till min bästa förvåning fick jag ett samtal från min man på den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde Dr OAkobe och han sa att dina problem har löst mitt barn så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress att bromsa upp av en ond dam så med all denna hjälp från DR Akobe av ([email protected]) Jag vill att alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack till DR.Akobe och jag kommer också att rådgöra för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom för hjälp via hans personliga email ([email protected]) eller hans whatsapp nummer +19725819702

  Det här är en del av lösningen som han kan

  1. Stava för förtroende (människor kommer att lita på och tro dig alltid)

  2. Återställ hälsa för de sjuka

  2. Ta tillbaka ex kärlek

  3. Stoppa någon från att störa din relation.

  4. Ge medicin för stark och långvarig erektion

  5. Snabbt äktenskapsförslag

  6. Rengör all luck och återställ din lycka till

  7. Du vill bli älskad av alla i din familj.

  8. Behöver ett bra betalande jobb inom ditt område av specialisering.

  9. Rengör dig själv från varje ond spell

  10. du vill ha snabba pengar, rikedom, rikedom och berömmelse.

  kontakta honom nu via ([email protected]) eller hans whatsapp nummer +19725819702

  snälla kan du kopiera och skicka detta fantastiska vittnesbörd på andra forum / sajt så folk kommer att veta att det finns en bra lösning för alla slags familjeuppsägelse eller skilsmässa.

 78. Åsa Afonso

  Jag heter Åsa Afonso, jag kommer från Oslo, men jag flyttar till Skottland med min man. Jag vill dela med mig av de här goda nyheterna om mitt liv med alla och med dem som behöver hjälp i torsäktenskap / förhållande. Jag led i sex år, min man lämnade mig och fortsatte att ha en annan kvinna bara för att hans familj inte älskade mig, och eftersom jag inte kunde ge honom en baby, grät jag i sju år eftersom min man skilde mig. Jag letade efter stavningen som molnet hjälpte mig på nätet. Jag träffade så många trollkarlar. De samlade alla pengar utan att hjälpa mig, men den 3 juni 2019 såg jag ett online bidrag av en bra trollkarl med namnet Drigbinovia. Jag bestämde mig för att komma i kontakt med honom när jag kom i kontakt med honom, han berättade för mig att mitt problem hade lösts för att jag hade kontaktat honom, jag berättade för honom hela mitt problem och han lovade att hjälpa mig att återvända till min man tillbaka. Drigbinovia instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra så jag följer alla instruktioner och gör vad han bad mig göra efter tre dagar han berättade för mig att min man kommer att ringa mig innan jag sover den dagen och ber om ursäkt. Så snart han berättade allt för mig, ringde min man mig och bad mig att ta tillbaka honom efter sex års skilsmässa. idag delar jag det här meddelandet eftersom jag vill att världen ska veta och det är ett bra jobb, och jag är också väldigt glad över att vara gravid och för er som behöver hjälp, problem med jobb eller kampanj kontakta Drigbinovia idag och lösa ditt problem här är e-post: [email protected] eller whatsapp honom på jag +2348144480768 Jag lovar dig att ditt problem kommer att lösas

 79. Jenna

  Hej jag heter Jenna Jag vill dela med mig av min fantastiska upplevelse med den största stavningskretsen Dr Ilekhojie min man fuskade på mig och när jag fick reda på att vi hade en kamp som ledde till att han fyllde på skilsmässa grät jag och blev sjuk när jag var söker om kärlekscitationstecken på nätet såg jag att folk pratade om honom och hans stora arbete vars fall liknade mina som de lämnade sin kontaktinformation, kontaktade jag honom och han berättade att jag inte skulle oroa mig för att efter 24 timmar kommer han att avbryta skilsmässan och vara tillbaka till mig efter jag gjorde allt han bad mig göra till min största överraskning nästa dag kväll var det min man som han knäböjde och bad mig att acceptera honom tillbaka, tack än en gång Dr Ilekhojie du är verkligen en välsignelse för mig, han kan också hjälpa dig Tack ! Ilekhojies kontakta [email protected] eller ring +2348147400259

 80. Faith Anderson

  Dr Oje den bästa spellcaster online återställer mitt brutna förhållande och jag rekommenderar starkt Dr Oje till alla som behöver hjälp!
  Min man lämnade mig för en annan kvinna för 3 månader sedan och sedan dess har mitt liv varit fyllt av smärtorsorg och hjärtbrist, för att han var min första kärlek som jag har spenderat hela mitt liv med. En av mina vänner berättade att han såg några vittnesmål om en stavningskastare som heter Dr Oje, att han kan ta tillbaka älskaren inom några dagar, jag skrattar ut och sa att jag inte är intresserad, men på grund av den kärlek som min vän hade för mig, gjorde hon rådfrågade den stora prästen på min vägnar och till min största överraskning efter 2 dagar ringde min man för första gången efter tre månader att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han gjorde att jag gick igenom. Han kom tillbaka för mig och nu är vi lyckliga tillsammans. Jag kan fortfarande inte tro det, för det är mycket otroligt. Tack Dr Oje för att få tillbaka min älskare och också till min underbara vän som interceded på min vägnar, för den som kanske behöver hjälp av denna stora präst här är e-postadressen: [email protected], du kan också ringa honom eller lägg till honom på Whats-app: +2347035302579

 81. maria

  TACK TO GREAT DR Sunny för att lösa mina problem är hans e-postadress ([email protected]
  jag heter fröken maria jag var gift med min man i 5 år vi bodde lyckligt tillsammans i år och inte förrän han reste till australien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och älskar hennes enda. så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill träffa mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han skulle nu till Australien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara hos min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter min fars död så mannen som hon blev gift med behandlade inte henne bra, jag och mina barn var så förvirrade och jag letade efter ett sätt att få min make hemma eftersom jag älskar och vårdar honom så mycket, så en dag som jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om denna stavningskrock DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponerar på mig så mycket jag tycker också om att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så kontaktade jag honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa förvåning fick jag ett samtal från min man på den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde DR Sunny och han sa att dina problem har löst mitt barn. så här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress att bromsa upp av en ond dam så med all denna hjälp från DR Sunny, jag vill att alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack till DR Sunny och jag kommer även råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom, hans email är) ([email protected]) han är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Ännu är hans e-postadress ([email protected])

  Han är specialiserad i den följande spellen.

  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.

  (2) om du alltid har dåliga drömmar

  (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.

  (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill vara rik.

  (7) Om du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.

  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

  (9) Hur du har blivit scammed och du vill återställa du förlorade pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja din man

  (12) om du vill ha dina önskemål.

  (13) Graviditet stava för att bli gravid baby

  (14) Garantera att du vinner de oroliga domstolsförhållandena och skilsmässa oavsett hur vilket stadium

  (15) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

  (16) om du har någon sjukdom (H I V), (CANCER) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner för befrielse för ditt barn eller dig själv.

  (18) du vill bota Diabetes botemedel, Herpes botemedel, Hiv och Aids botemedel, Bröstcancer botemedel och Cancer botemedel,

  återigen se till att du kontaktar honom om du har något problem han hjälper dig. hans email adress är ([email protected]) kontakta honom omedelbart …. ring eller whatsapp honom nummer på +2349030731985

 82. Raymond Chandler

  Jag heter Raymond Chandler från Lund-sverige. För två år sedan slutar min fru att ringa och sluta samla telefonsamtal, jag förstår att jag skadade henne. Jag älskade min fru så mycket, jag vill ha henne hemma om inte för min skull, men för barnens kärlek blev jag mycket ledsen, jag ber om ursäkt för henne och jag har lärt mig min lektion. Jag var så orolig och förvirrad varje ögonblick om hur jag kan kontakta min fru och fokusera hennes kärlek till mig igen. Fram till förra veckan såg jag en blogg på sättet att få din man tillbaka efter att ha lurat på honom av en kvinna från Kanada som fick samma hjälp från Drigbinovia för att återställa äktenskapsförälskelse. Jag känner mig känd och ångrar att jag skadade min fru, jag vill ha henne tillbaka för att älska mig som vi brukade älska varandra innan så jag snabbt kontaktar en kärleksspelares e-postadress har jag hört så mycket om Drigbinovias begåvade krafter för att återställa kärlek och familjeenhet och han är en äldre andlig healer från hela världen världen får hjälp, jag läser bra vittnesbörd om den här mannen, han återställer äktenskapet, hjälper människor att återvända till kärlek, sluta skilja sig och bota blodsjukdomar och få promtion i ditt jobb. Jag läser alla dessa goda vittnesbörd och bekräftar från en Lady Mary Michael är en av de kvinnor som fick hjälp från Drigbinovia år sedan, kallade jag den här damen på telefonen och hon vittnar om att det var sant Drigbinovia hjälper till att rädda sitt äktenskap för två år sedan Och han gör fortfarande samma sak idag. Jag trodde att hennes vittnesbörd var riktigt, på grund av min personliga erfarenhet från andra stavhjul, kontaktar jag så många andra kärleksspelhjul innan, men ingen kunde hjälpa mig att ta tillbaka min ex-fru, de hjälpte inte situationen jag befann mig . Men jag ger Drigbinovia det sista försöket, jag älskar min kloka, vi hade två barn tillsammans och jag behövde hustru att vara där för mig och mina barn att växa upp som en lycklig familj. Jag skickar ett meddelande till [[email protected] ] e-postadress, omedelbart några minuter, jag får ett svarmeddelande från honom, jag var så glad att inlägget var giltigt och fortfarande fungerar, jag förklarar mina relationsproblem till Drigbinovia, jag ber om hjälp att ta tillbaka min fru Sarah älskade mig mer än någonsin förut. Drigbinovia lovar mig med försäkran 100% garanti framgång, han berättade att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla kärleksspel processer och förfaranden till mig och han berättade för mig materialet att köpa för lunchning av stava framgång, gjorde jag som han sa. Så tidigt på torsdag morgon är det två dagar efter Drigbinovia lunch Love-spell på min vägnar, för första gången min fru min mobiltelefon mig med ett okänt nummer, även om jag var så glad i över sex år har jag inte fått telefonsamtal från henne, ingen textmeddelanden och hon vägrar att pissa på mina samtal. Wow Jag var väldigt glad att få sitt telefonsamtal så plötsligt precis som Drigbinovia lovade mig att hon kommer att kontakta mig när kärleksspel lunchas i luften. Detta är ett underbart mirakel för mig, jag trodde vad Drigbinovia Love-Spell arbetar för att återvända till min fru hemma. Jag är overwelmed med glädje och glädje i mitt hjärta för att dela detta vittnesbörd, jag ringde Drigbinovia för att informera honom. Drigbinovia sa att jag inte skulle oroa mig. Sara min fru är redan på väg hem för att träffa mig, Drigbinovia försäkrar mig att min fru kommer återvända hem om tre dagar. Precis som Drigbinovia sa, kom min fru sarry hem för att se mig med många stora gåvor. När jag först satte mina ögon på min vackra fru Sarah såg jag tårar rullade ner på mina kontroller när jag omfamnade henne med ursäkter. Jag var fylld av glada tårar. Precis som Drigbinovia sa, kom min fru Sara hem för att se mig med många stora gåvor. När jag först satte mina ögon på min vackra fru Sarah såg jag tårar rullade ner på mina kontroller när jag omfamnade henne med ursäkter. Jag var fylld av glada tårar. Precis som Drigbinovia sa, kom min fru Sara tillbaka hem för att se mig och våra barn med många gåvor jag var fylld av glada tårar. Jag vill använda detta medium för att säga ett stort tack till den stora Drigbinovia utan honom det skulle inte ha varit möjligt, vem som helst som läser denna kommentar bör veta att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vårt liv och äktenskap, oavsett vad som händer i vårt äktenskap, bör vi alltid försöka göra rättvisa och uppskatta vad vi har. Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesbörd här det kommer att motivera för att hjälpa så många unga eller gamla par lösa sina problem med äktenskapsrelationer. När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur svårt det är.

 83. Ahmad

  Jag råkade komma in på detta inlägg. Googlade efter en SVT dokumentär om familjer som flyttat utomlands.
  Nu har jag läst hela inlägget och jag måste säga ALL RESPEKT till dig! Fyfan vad grym du är. Efter allt du har fått gå igenom.. så står du där idag, starkare än någonsin! Jag önskar dig all lycka och glädje i ditt fortsatta liv.

 84. Anna

  Tårarna sprutar när man läser detta. Känner igen många av känslorna du beskriver. Jag lever i tron att livet någon gång kommer i kapp de som gör på det där viset, Det måste finnas någon form av rättvisa i världen. Du verkar ha det bra idag, jag har det bra idag. Du är beundransvärd

 85. Sarah

  WOW vilken läsning!! Jag vet att inlägget är gammal men jag hittade dig via Mirkas blogg och blev nyfiken. Herregud kvinna vad grym du är. Det är helt galet hur du blivit behandlad, Jag blir mörkrädd över människors baksidor. Att bara lämna någon på det där sättet. Jag tror jag hade dött faktiskt. Tycker du ska fundera på att skriva en bok, det skulle nog stärka väldigt många. Till skillnad från Martina Haag så har du 9! barn själv. Och din historia gör ondare än hennes att läsa. Jag tror många där ute som inte läser bloggar skulle bli stärkta. Vill ge dig en stoooor kram och jag önskar dig all lycka i fortsättningen på livet!

 86. Jenny

  Kan verkligen känna sin förtvivlan och ångest i din text! Jag hatar hur folk kan ta sig friheten att totalt krossa andra människor. På fulaste sätt! Har sett detta flera gånger i min närhet, Även pappan vill mina barn har gjort så stor skada sedan vi separerade för snart 6 år sedan. Jag kan inte förstå varför. Av alla människor man kan skada, varför den andra föräldern??

 87. Anna K

  Måste bara skriva att du är så snygg och stark! Önskar dig all lycka till! (Och den där muppen du hade otur att ha och göra med hoppas jag en dag inser vilket as han är och att det då är försent)

 88. Allison Howarts

  Hej jag är ute för att sprida denna goda nyheter till hela världen om hur jag fick min man tillbaka. Jag blev galen när min man lämnade mig för en annan kvinna förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för profeten Okona stor budbärare till det orakel som han tjänar, berättade jag mitt problem för profeten Okona om hur min man lämnade mig. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe var jag kommer att få mitt hjärta längtan utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter det hade gjorts. Under de närmaste 2 dagarna ringde min man jag på telefonen och sa förlåt för att bo mig förut. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta för hela världen hur profeten Okona hjälper mig att ge mitt hjärta begär. Om du behöver någon form av hjälp kontakta profeten Okona på följande e-postadress: [email protected] eller WhatsApp på +2348069032895 Han kastade också så många stava som,
  (1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) du behöver inte skilsmässa i ditt äktenskap.
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Du vill ha botemedel mot dödliga sjukdomar
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik.
  (7) Du vill knyta din man och hustru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) du vill ha en fru / make

 89. Lina

  Fantastiskt bra skrivet inlägg, jag håller med dej till punkt och pricka! Han (dina barns pappa) bröt mot 10 budordet…Själv ”jobbar” jag med alla de 10 guds budord, två är värst just nu: att INTE falla i frestelse och DRÄPA mina barns pappa, men det kliar som satan i fingrarna…

 90. Mamma

  Du är en kämpe! 💪🏼
  Själv har jag gemensam vårdnad med exet, men inget umgänge mellan honom och barnet?! Barnet vill inte (läs vågar inte) träffa sin pappa och har inte gjort på drygt 5 år.
  Gemensam vårdnad har inneburit att han jävlas med mig (han fattar inte att det är barnet han straffar), vägrar skriva på papper om att öppna ett konto, godkänna om pass osv. Helt sjukt att det får gå till så! Ansökte om ensam vårdnad, vilket även socialens utredning hade rekommenderat i sin utredning, men icke! Att exet gett sig på både mig och barnet både fysiskt och psykiskt spelar ingen roll.
  Näe, rättsväsendet i Sverige är helt åt helvete!

 91. :-) viviann

  Marie! Det finns gott om svärdotter som heller inte är roliga:-)
  Något jag funderat över är om tjejernas mammor gått en annan skola än killarnas?! Det gnälls alltid över hur hemsk killens mor är!!!! I detta fall har vi kunnat själva märka hur illa farmor skött sin roll men det stämmer inte alltid!!! Det finns många fina bra förmödrar och alltför många som lider och mot sin vilja nekas kontakt med sina barnbarn dem älskar!!! Lagen borde ändras och tänk på barnen som får känna skuld och svek /kram

 92. Viviann

  Wow Carola! känner mig matt efter att läst en historia som är sorglig men även fin för att du rodda hem allt!!!
  Ditt ex sitter åter med fru och ungar medan du i sommar ska parta i gtb:-) ditt ex lever för han måste efter att ha gjort bort sig!!!
  Det blir även garanterat en dyr historia då andra familje regler gäller med att försörja Det familj! Huva!
  Jag är farmor och kan inte på några villkor förstå hur dina barnbarns farmor kan bete sig så illa och mina funderingar blir! Hur, f-n stod du ut med hen alla år?!
  Jag är glad att du idag känner annat och gått vidare. Du har kul med din vän Mirka och har din fina syster och nio underbara barn!! Kanske missade jag! När träffa barnen sin far? Har de träffat sitt syskon? Kram härliga du och fortsätt i samma tänkande…

 93. Marie

  Stor eloge till dej Carola.Tycker du är helt otrolig . Och jag säger bara det dessa svärmödrar som inte kan släppa sina söner att få leva sina liv utan inblandning av dom, jag vet av egen erfarenhet hur illa dom kan göra en. Kram

 94. Susanne berglind

  Du skriver väldigt bra Carola och det märks att kommer från hjärtat. Du är en riktig kämpe som hållit ihop familjen och gått vidare trots allt. Efter 26 år ihop så tycker jag att man ska vara rak och ärlig, även om det sårar och gör en ledsen. Så är lögn och svek värre än att ärligt berätta för sin partner att man träffat en annan. Det är så ruttet att gå bakom ryggen och ljuga och efter så lång tid ihop så hade du förtjänat en förklaring. Jag har själv varit med om många tuffa saker i mitt liv och det har gjort en tuff o stark. Men bakom detta ligger en massa tårar. Stå på dig Carola annars gör någon annan det !

 95. Sofia

  Jag tycker du är stark, du är en bra mamma och har fått så fina barn utan att de behöver vara beroende av en gris till pappa.
  Du är en riktig hjältinna!

 96. Norrlandstjej

  Jag tycker inte ens att man behöver höra hans sida av saken. Lämnar man sin familj helt utan förklaring så finns det ändå ingenting han någonsin kommer kunna säga som kan vara en accepterande orsak till de beslutet han fattade.

  Jag har en ”ful” separation bakom mig. Mannen jag levde tillsammans med lämnade mig medan jag jobbade natt. Ett sms med texten att han vill göra slut och sedan när jag kom hem på morgonen hade han packat sina saker och stuckit. Det har idag gått 8 år och ärren lyser trots att såren läkt.

 97. Helena

  Vilken historia😯 när jag läser är det som om det är in skilsmässa jag går igenom igen. Det värsta är att det är BARNEN SOM mår sämst i det hela. Men du är stark💪.

 98. Harriet Bouvin

  Du ska få ett ytterligare tips, vännen.

  När Emma Jangestig fick frågan om hon hatade Christine Schürrer, som dömdes till livstid för att ha dödat hennes båda barn, då svarade Emma såhär;

  ”Nej, nej, det är hon inte värd. Då glömmer jag att älska dem jag har omkring mig och då blir jag som hon.”

  Jag tror att hennes ord kan vara både en tröst och ett uppvaknande för flertalet av oss, oavsett det nu rör stora eller små elakheter som vi drabbas av.

 99. Harriet Bouvin

  Visserligen har vi inte hans version men är det så vidrigt som du beskriver här, så tacka i så fall Gud för att det inte blev 26 år till!

  Skicka honom i så fall dit där han befann sig före det att ni träffades. Då kände ni ännu inte varandra, så att någon ilska över honom fanns inte då..

  Förlåta honom gör du för DIN skull och för BARNENS skull – inte för hans skull – för att du ska gå vidare och inte fastna i honom.

 100. heipo

  Tog du på dig träningskläderna efter duschen? Du ser rätt högröd-nytänad ut- med träningskläderna fortfarande på. Passa dig för att hamba i alkisträsket när du nu faktiskt klarat dig SÅ HIMLA BRA! Du är bäst. För min del får du gärna fortsätta vara det : bäst! Passa dig för alkoholen!

  1. familjenannorlunda

   Öhhhh? Va? Jag skrev ju Illröd efter träning och het dusch? Jag har träningsjacka på ja, men det är inte samma som jag har till och från träningen . Det här är min snygga :) och används mer som vanlig jacka/ tröja . Jag duschade alltså, skållhett som alltid, och tog på pyjamas och jacka.. sen drack jag champagne, ett helt glas😂
   Nåt alkisträsk lär jag inte hamna i, det kan jag lova dig!

  1. familjenannorlunda

   Lägg av. Ja. Jag hade druckit exakt ett glas champagne säkert fyra timmar innan jag skrev inlägget. Och jo.. jag skriver sådär utan att vara på lyset. Skärp dig för fan.

 101. Linda R

  Fina fina Carola! Jag blir så berörd av allt du skriver, shit va bra du skriver också! Du är verkligen en superkvinna och jag som själv vill ha många barn ser upp till dig <3
  Du kommer klara allt du tar dig för.
  Massa kärlek till dig!

 102. Linea

  Fan va du skriver bra! Du är så fantastiskt fängslande. Hade gärna haft dej som vän. Skriv en bok, det skulle bli succé!

 103. Oändligt med fritid och cash

  Du är inte så het på marknaden med den armada av ungar du producerat va ? Att själv vilja befolka världen själv är väll i och för sig inte något märkvärdigt, men som sagt det blir nog svårt att få någon arm man att vilja ha något stadigt… Får rysningar av tanken….

  1. familjenannorlunda

   Öhhhh??? Om du bara visste ;) Ville jag så hade jag haft både ett och två och tre fasta förhållanden redan.. Lite märkligt kanske men ungarnas antal avskräcker inte riktiga män. Men du kommer aldrig att ha någon chans ;)

   1. Oändligt med fritid och cash

    Haha, bra där ! :P Jodå, det skal väll erkännas… Det finns faktiskt gott om velourtomtar som är beredda till enorma uppoffringar för att få en regering att blidka. ;) Glad Midsommar…

    1. familjenannorlunda

     Nja, velourtomte kan du vara själv. Jag pratar om Riktiga Män. Förstår om du inte förstår riktigt, det kan vara svårt när man själv är så långt ifrån det som det går;)
     Glad midsommar själv…

     (Och det stavas med ett L… Väl. )

 104. Linn

  Alltså wow. Vilket stolpskott han är din Exman. Försöker tänka mig in i om min man, pappa till våra 3 barn skulle komma i ngn kris, och göra så mot oss. Jag hade väl kunnat köpa sveket mot mig, men aldrig mot barnen. Fattar att de är skönt att slippe varannan vecka kaoset men känner du inte att du för barnens skull att du vill kräva ett svar om hur i helvete han kan svika Sina barn? Kan du inte kräva mer umgänge? Ni har ju gemensam vårdnad? Antar han betalar umgänge? Snor dyrt med ungar ju, alltså jag fattar att livet blir tufft ibland. men att svika sina barn så? Och den nya som du kallar det. Att hon inte tycker de ör avtändande med en man som kan göra så här mot sina barn. Jag hade lämnat direkt. All heder och respekt till dig.

  1. familjenannorlunda

   Jag har krävt svar. Men får inga. Jag har även krävt mer umgänge men när domstolen bara håller med honom och förstår att han inte kan träffa dem mer pga sitt jobb… och liksom ger honom rätt.
   Då är det mer givande att slå huvudet i en vägg.

   1. :-) viviann

    Hej Carola! Varför ger farmor pojken lång semester nu men inte tidigare?! Den kvinnan borde inte klara av att sova gott på nätterna!!!
    Blir inga sylt burkar köpta i Stockholm :-)

   2. :-) viviann

    Hej Carola! Varför ger farmor pojken lång semester nu men inte tidigare?! Den kvinnan borde inte klara av att sova gott på nätterna!!!
    Blir inga sylt burkar köpta i Stockholm :-)

 105. Linus

  Vilken ynkrygg och fegis din fd karl blev.
  Ni verkade ju ha det så bra i familjen annorlunda serien på tv4.
  Han verkar mycket tragisk och sorglig, ingen egen vilja styrs av sin mamma och ville ha något nytt ioch med den andra kvinnan som han bedrog dig med :-(
  Stå på dig Carola , du är vinnare i detta!
  Vad tyckte dina äldsta flickor om detta?
  Styrkekramar till dig och karma Åt din fd man.

  1. familjenannorlunda

   De äldsta tjejerna … ja, hm Janelle har inte träffat eller pratat med honom sen dess…

 106. Lina S

  Du är inte bara bra! Du är för sjutton BÄST!! Du har roddat något många inte skulle klara av, du har inte svikit dina barn utan funnits där när den andre föräldern valde att svika sina barn på det grövsta och värsta sätt man överhuvudtaget kan svika sina barn på?!! Du fanns kvar där för dom och visade att dom visst är det finaste och viktigaste i livet och räddade dem från att få något annat inhamrat i sig. Och du visade dina barn att ingen annan har rätt att sänka en annan människa och att vi var och en är starka i oss själva! Tack för att du delade med dig av din berättelse. All styrka och kärlek till dig och dina fina barn! Tänk vilket lyckligt lottat gäng som har en mamma som du!

 107. Hanna

  Förstår inte varför du INTE skulle få snacka skit om honom? Finns väl ingen mer värdig person än din ex-man att snacka skit om? Snacka hur mycket skit du vill!!!! Jag mår nästan illa när jag läser det här. Hur kan det finnas så känslokalla vidriga människor. Du är nog en av de starkaste jag har hört talat om. Wow. Drick bubbel åt mig med!!!

 108. Lilian

  Tycker du är fantastisk som bloggare, som skriver ”svar” till så många. OCH fantastisk som mamma som roddat allt ensam efter att blivit så illa behandlad. Att kärlek kan ta slut och att man vill lämna är inget konstigt. sånt händer . men man får banne mig inte göra det på det vis som ”sylt-kräket” gjort. Att inte berätta, inte svara på frågor, inte gemensamt planera för framtiden för alla. Särskilt barnens. Med så många barn borde ansvarskänslan vara större. Du har ändå vunnit. Det är dig barnen kommer att tacka en dag. Det är du som kommer att få barn och barnbarnsbesök när du blir gammal. Och rätt som det är dyker en snäll snygging upp…Kram

 109. Kristian

  Mm, nu är jag tyvärr kille men har gjort ungefär samma resa som du. Mig tog det över 20 år att sluta känna mig som världens största sopa. Det gör mig så jävla glad när du får mig inse att det fortfarande existerar, du förtjänar ditt bubbel madame!

  1. Kristian

   Mm, nu är jag tyvärr kille men har gjort ungefär samma resa som du. Mig tog det över 20 år att sluta känna mig som världens största sopa. Det gör mig så jävla glad när du får mig inse att det fortfarande existerar, du förtjänar ditt bubbel madame!

   Carola: Jag fattade:)
   Tråkigt att höra och jag hoppas att du inser nu att det inte är du som är sopan:) Men nog känner man sig som en soppåse allt.
   Kram:)

   1. Kristian

    Känslan av att inte duga kan sänka vem som helst, som du säkert vet. Men det sitter ju kvar som en jävla tagg, och då blev jag glad att det fanns någon som tordes kliva över den smärtan och återgå till att bli sin egen :-)

    1. familjenannorlunda

     Jag förstår exakt hur du menar. Jag försöker iaf, men vissa dagar är värdelöshetskänslan stark och allt suger. De bra dagarna är tack och lov i majoritet :)

 110. Katie

  Nu börjar jag att bli lite orolig, hur mår du? Det har gått några dagar sedan du uppdaterade. Tänker på dig! Hoppas att du och barnen mår bra ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 💙💙💙

  Carola: Tack:) bara lite migrän, basket och att jag blev så berörd av era kommentarer <3 Nu är jag på banan igen!

 111. Ida

  Du är helt amazing! Ett starkt och äkta inlägg! Det gör så otroligt ont när man blir huggen i ryggen av ens livspartner!
  Fortsätt som du gör, du är stark och otrolig ❤️

  Carola: Exakt så – huggen i ryggen, och man såg det inte komma. Brrrr.
  Tack:)

 112. Johanna

  Vilken j*vla gris rent ut sagt! Grät mig igenom hela inlägget, du är SÅ grym! Dina barn är ju, trots allt de har fått gå igenom, lyckligt lottade som har dig!

  Carola: Jag håller med:) Tack<3 Jag hoppas att jag kan ge ungarna det de behöver!

 113. Ida

  Du är absolut helt jäkla enastående!! Heja dig och starkt av dig att berätta. En stark kvinna är du med underbara barn! Hoppas han ångrar sig så det gör riktigt jäkla ont! Läskigt hur nån man känner, förändras totalt. Mitt ex förändrades oxå, fast på annat vis.
  Du är en riktigt bra förebild❤💪
  Kram på er

  Carola: Åh tack, blir så stolt när ordet förebild nämns i samma mening som jag <3
  Jag hoppas med att han ångrar sig, så han går i bitar, men tror inte det, Jag känner honom allt för väl och han funkar inte så. Han kommer aldrig att bryta ihop eller ångra sig. Han kommer intala sig att detta är exakt vad han ville och att det blev bra. Det var ju dessutom bara mitt fel alltihop så han är helt utan skuld….gosh

 114. Emmeli

  Du är så jäkla grym! Heja dig💪förtjänar all bubbel i världen! Stark och modig som delar med dig!

  Har en pappa som gjorde liknande som din exman mot min mamma och oss barn, idag är han den Stora förloraren… karma karma!!

  Kram till dig supermam 🌸

  Tack, ska bubbla järnet i helgen:) Tråkigt att höra om din pappa:/ Kram!

 115. Johanna

  Åh. Tack för att du delade med dig. Jag befinner mig på år två. Ensam, förvisso med bara ett barn, men lämnad av min äkta make på liknande sätt. Med samma typ av upplevelser och med samma typ av resonemang från honom. Med samma DET som valde en gift man och nybliven far. Utan att känna eget ansvar eller systerskap.
  Framförallt med samma förhållningssätt till vår dotter, som var tre månader när han stack och lämnade mig med roddandet av husförsäljning och all byråkrati medan knäna vek sig.
  Jag kommer heller aldrig förlåta. Varför skulle jag?
  Det är inte den uteblivna förlåtelsen till honom som tär på mig. Det är den uteblivna stoltheten över mig själv som är förgörande.
  Jag kan gå hela mitt liv och förlåta honom utan att bli lycklig själv, för glömmer jag mitt eget värde och min egen hjälteinsats i mitt eget liv så är den där förlåtelsen gentemot honom inte vatten värd.
  Det är mig själv jag ska förlåta och gottgöra. Ta tillbaka rätten till att kunna njuta av mitt eget liv.
  Så tack för att du delade med mig.

  Carola: Stor kram till dig! Ja så tycker jag med, skiter väl i om han mår bättre, det är inte mitt problem längre. Hade jag varit den som lämnat hade jag nog känt ett annat ”ansvar” att hjälpa, men som dumpad känna jag bara Piss off ;)
  Att bli lämnad med en tremånaders måste vara generalskit, då ska man bara njuta. Men du klarade det, och du kommer bli starkare, jag kan nästan lova det. Eller vafan – klart du blir! Kram!!

 116. Emma

  Fy f-an vilket j-vla as!!! Men du är grym och sjukt stark som orkade gå igenom detta! All kärlek till dig och barnen, ni klarar er bättre utan en sån idiot! <3

  Carola: Mmm, :) Ja vi har det bättre ensamma, tragiskt men sant. Tack:)

 117. Charlotte

  Du har inte bara råddat din familj i 4år – du har RÄDDAT DN familj!

  Att läsa din text var som en käftsmäll – rätt i hjärtat och jag kan såklart inte ens förställa mig hur det kändes och känns….

  Stor varm kram!

  Carola: Hm…ja kanske:) Det lät fint! Tack:)

 118. Nina

  Alltså wow! Vilken jävla resa. Heja heja dig! Förstår inte hur ditt ex och hans nya står ut med sig själva? När man har försört en annan familj, skiter i sina barn. Hur kan man ens skaffa fler? Det är så sjukt!
  Härligt för dig att du är en sån powerlady!

  Carola: Ja du, det undrar jag med. Och han var så fruktansvärt elak mot mig, sa att jag var helt störd, sjuk i huvudet, galen, att det inte funkade att ha fler barn.. och så skaffar han sig fler själv? Det känns för jävligt.
  Powerlady vete fasen:) men tack:)

 119. Iman

  Jag grät mig igenom ditt inlägg, du är enastående Carola. Vilket helvete du och barnen fått gå igenom, men det har gjort dig starkare än någonsin, All kärlek till dig och barnen💕

  Carola: tack:) Ja det var ett riktigt helvete… fy farao. Kram:)

 120. Bella

  Aj så ont det gör att läsa om din resa, även om slutet är så oerhört fint :) Du är stark, och du är klok! Jag och mina barn gick igenom en liknande grej (upplevelse är fel ord) och jag vet hur jävligt det smärtar. Han hälsar inte ens på sina barn när han möter dem och han har heller aldrig brytt sig om att han har blivit morfar till en idag helt, underbar, fantastisk liten 1-årig tjej. Hans förlust och min vinst! Önskar dig allt gott, och du, karman tar honom vilket den redan verkar ha gjort för den delen ;) Kramar i massor <3

  Carola: Lite så kommer det bli här med..helt säker på det, gällande vissa barn. Så sjukt det kan bli!
  Tack och stor kram till dig:)

 121. Maria

  Gu så bra skrivet, dina känslor känns väldigt påtagliga! Du har klarat detta, du klarar vad som helst! Dina barn kan verkligen skatta sig lyckliga med en sån fighter till morsa som du!

  Carola: Tack! Jag hoppas jag klarar nästa fajt med, man vet liksom aldrig när den kommer. Brrr.
  <3<3<3

 122. Jannie

  det finns ingen annan som gör det som du gör. Du har så mycket styrka inom dig, du är en riktig överlevare. En överlevare jag ser upp till och
  om har klarat igenom detta och då klarar du vad som helst. den styrkan är svår att finna och när jag ser det hos dig blir jag ödmjuk inför dig.
  Jag kommenterar aldrig men jag fann detta genom bloggbevakning. Du är en av de starkaste kvinnor som finns. Jag sänder dig all min kärlek och respekt.

  Carola: Åh dina ord fick det att tåras i ögonen på mig. Tack! <3

 123. Lin

  Vilken jävla fighter du är!!!!! Du och dina barn är/kommer vara så sammansvetsade livet ut! Det du skriver om är hemskt, men det enar er som inget annat! ❤️

  Carola: Ja det är galet hur elände kan svetsa samman, men fantastiskt! Tack:)

 124. M,

  Vilken stark människa du är!! Hitta hit från bloggbevakning och ångrar inte klicket. Vilket starkt och inspirerande inlägg. Och vad glad jag är att dina barn har just dig som mamma. All kärlek till er ❤️❤️

  Carola: Åh välkommen, och vad härligt att höra att du inte ångrar klicket:)
  Tack för dina ord:)

 125. Therese

  Jag tycker att du verkar FANTASTISK som har styrt upp ALLT/fortfarande styr upp allt. Både dina barns liv och ditt eget. Det är beundransvärt!
  Det gjorde ont att läsa texten, om hur allt blev som det blev. Men det gjorde mig glad att veta att du numera är som ”en diamant” (vilket för övrigt är det bästa uttrycket som jag någonsin har hört)!

  Önskar dig och de dina all lycka, och styrka!
  Hälsning från en BloggBevakning läsare som hittade hit!

  Carola: Åh ni är flera från Bloggbevakning som hittat in hit vad roligt:) Ja, det har varit ett helvete, men förhoppningsvis så blir det aldrig lika hemskt igen. Det kan det inte bli. Ta i trä:)
  Tusen tack:)

 126. Annelie

  En dag kommer han sitta pa hemmet och beklaga sig att barnen som han har gjort sa mycket for inte halsar pa!!!??

  Vad stolt over dig sjalv. Blev sa berord av din text och skulle vilja ge dig en kram och ta en drink tillsammans med dig.

  Behover du komma ifran ar du valkommen till oss. Bor utanfor Manchester i en liten by med hastar utanfor fonstret. Jag var en stressad Stockholms brud innan jag kom hit for 5 ar sedan och antligen har jag fatt in lugnet i min sjal. Kram

  Carola: Ja så kommer det bli. Och då kommer väl insikten kanske..men knappast innan dess.
  Oh ja jag kommer gärna och hälsar på! :)
  Tack:)

 127. samps

  vet inte om jag bara har missat det bland dom inläggen du har skrivit om umgänget osv (började nog följa dig här på bloggen kanske ett halvår efter att han stack tror jag) men är det alltså du som s.a.s ”drog igång” umgänget (att han ska träffa barnen) eller accepterade han helt enkelt bara att tingsrätten(?) skulle bestämma åt honom att ”du ska träffa dina barn x antal timmar/månad”? (eftersom han ändå väntade tills någon annan tog ett beslut om det?) det lilla jag kan minnas att jag läst om det kändes det (då iaf) som att det var ett önskemål från din sida men jag kan ju ha missuppfattat det hela…

  Carola: Jag var på honom om att han inte kunde skita i barnen redan från första dagarna, men det tog sex veckor innan han träffade dem. Sen var det någon gång till, och sen messade han typ tisdagen innan midsommar och ville träffa dem på torsdag. Vi hade planer, och jag sa nej det funkar inte. Då tog han ( snarare han morsa…) det som att jag krånglade och kopplade in advokat.
  Med advokaterna kom en vårdnadstvist och allt blev skitkrångligt. Han träffade dem enstaka tillfällen, totalt skrapade han ju ihop 23 timmar;) men i stort väntade han på tingsrättens dom.

 128. Anki

  En varm kram till dig Carola som är den tappre och duktigaste mamman ever <3
  En blogg som är kanon även om jag ibland är några dagar efter att läsa ;-)
  En sak är säker, du är värd en bättre karl än den du hade men som endå ar gett dig 9 så fina barn.
  Som tur att de är mest lika dig i både sätt och utseende ;-) Ha det bäst kära Du!
  Kramar från Skåneland

  Carola: stort tack:)

 129. Susanne

  Tycker du är så stark. Dina barn har en mamma som dom kan vara väldigt stolta över,och det tror jag att dom är. Som han betett sig så är det hans förlust och din vinst Ta dig två glas bubbel,minst,det är du värd.

  Carola: Tack! Hade bara en liten flaska, men tänker skåla i öl hela lördagen lång:)

 130. C

  En skitstövel!! Visst man är alltid två om ett äktenskap men….. som du skriver kärleken kan ta slut ? Men man gör slut och inte går bakom ryggen på den andra och barnen kan man inte göra slut med dom ska man tamif…. ta hand om.
  Tycker även du skriver lite ” fint om hans uttalande om vissa saker som om han vore singel osv får en lite känsla om att han inte va ”toppen make och pappa ändå? Ärligt jobba jämt och låta dig ta allt hemma, välja bort semestrar m familjen mm Nä !! han ska du vara glad att du slapp ! Men ibland så anpassar man sig och blir även hemmablind och ser inte den andres beteende för allt annat som rullar på där hemma .Om du riktigt funderar ? var han en engagerad omtänksam snäll man ? eller är det bara de ”snälla ögonblicken du lagt på minnet?

  Carola: Helt ärligt nu. Han VAR en fantastisk man och pappa. Och hade han inte jobbat med det han gjorde så tror jag att mycket hade varit annorlunda. Företaget tog så mycket tid. I början periodvis men sen mer och mer. Hans mamma har ju ingen att bry sig om, så firman är hennes bebis. För henne var den allt, och hon krävde att han skulle tycka lika. Efter några år skulle det lätta, sa han. Och det blev tvärtom. Jag har svårt att säga något specifikt datum/år när det ändrades. Han var engagerad hemma och eftersom jobbet periodvis var väldigt lugnt så var han mycket med barnen. Han gjorde massor hemma, dammsög, tvättade, lagade mat, fixade med bilar, trädgård osv. Men jobbet sög mer och mer ut all hans energi och det på bekostnad av familjen. Eftersom han tog allt som jag sa som klagomål så kunde jag inte säga så mycket. Fast det gjorde jag såklart ändå:) ser man klart och tydligt vad det beror på så säga man det. Men med allt jobb han lagt ner i den där firman så är det ju skitsvårt att sluta.
  Jag vet att han hade blivit en fantastisk säljare inom vad som helst, han kan sälja på eskimåer snö:) eller jobba på bank eller nåt annat mer regelbundet. Men han påstod att han älskade jobbet. Ja vem är då jag att döma?
  Från Charles Ingalls, pappan i Lilla huset på prärien till nån workoholic.
  Men helt helt ärligt så var han en bra man och pappa! Tills han flippade totalt, och åren innan det.
  Givetvis hade han fel och brister, som alla, men vi hade ett bra liv ihop, vår uppdelning var vi båda jättenöjda med och jag ”skyller ” alltså väldigt mycket på företaget. Och såklart även hans morsa som inte kan hjälpa sina söner, för den andra sonen mår ju inte heller toppen.

 131. Jungfrumamma

  Usch vilken hemsk story, Du är stark tycker jag. Jag tycker ändå du har rätt inställning och har lyckats så jädra bra själv, Jag kan bara ana hur det känns att hamna i en sådan sits.

  Carola: Och detta är ändå den minst fula versionen… det finns så mycket som jag inte klarar att skriva om. Tack:)

 132. Kristina

  Skål på dig, fina Carola! Ingen kommer någonsin att trampa på dig mer, den saken är klar! Du är vinnaren! Önskar dig och dina barn allt underbart! Tusen kramar till er alla! |<3

  Carola: Nä, definitivt färdigtrampat!Tänker aldrig ta skit mer.
  Tack:)

 133. Lotta

  Vilken fruktansvärd typ! Du kan vara glad att du slapp honom, men att han kan göra så mot sina barn??? Och vad är det för ny kvinna han har? Det måste vara något allvarligt fel på henne. Det minst attraktiva en man kan göra är att vända sin ”gamla” familj ryggen. Men hon kommer själv att drabbas av det en vacker dag.

  Jag hade en gång ett förhållande med en man som hade sin ex-fru och dotter boende i Kanada. Långt avstånd, så det var ju inte konstigt att de inte träffades så ofta. Alla nya människor han träffade visade han stolt ett foto på dottern för. Men tiden gick och till slut frågade jag om han inte skulle åka och hälsa på dottern eller flyga in henne till Sverige. Nej, det hade han inga planer på! Saknar du inte henne? Nej, det gör jag inte. Mitt svar: Dörren är där! Jag vill inte ha nåt med dig att göra alls!

  En annan man jag planerade att bilda familj med gjorde jag slut med för vi hade så olika åsikter om barnuppfostran. Jag blir bestört när jag hör om folk som börjar prata om det när ett barn redan är på väg. Och de kommer fram till att de har helt olika åsikter.

  Detta är förstås inget råd till dig Carola, men till de unga tjejer som eventuellt läser detta:
  Ta reda på hur killens förhållande till sina ex och till sin mor är. Minsta tecken på nåt som inte är ok är en varningsklocka!
  Se till att ni har samma idéer om barnuppfostran
  innan ni eventuellt skaffar barn, hur kära ni än är!

  Carola: Jadu, hans nya….hon presenterade honom som sin pojkvän på en fest de var på tillsammans innan han stuckit hemifrån… det ryktades ett halvår innan han drog om att hon var gravid, i de kretsar hon umgicks i… Det kom fram efter att han stuckit, en vän som fick höra det av en arbetskamrat som fått honom presenterad som hennes pojkvän reagerade på en bild av vår familj..
  Min vän, även en vän till honom ringde upp honom och frågade hur det var. Svaret var att det var ett rykte och på frågan hur han trodde att jag skulle må om jag fick höra det så sket han högaktningsfullt i det. Han var högst otrevlig mot vår vän, som chockades riktigt ordentligt.
  SÅ den nya… ett beräknande jävla DET. Men han kunde ändå valt att låta bli. Men normala tjejer tycker som du, att det är oattraktivt. Jag skulle tappa lusten direkt om jag träffade nån sån, även innan allt skit hände.

  1. Amanda

   Jättebra kommentar Lotta!
   Jag är sambo med en man som är 10 år äldre och som har 2 barn med sitt ex, dom delade 12 år ihop. Jag fick ett ”varningens-tecken” ifrån exet då hon ville prata med mig när hon fick reda på mig ifrån pappan till hennes barn. Hon berättade att han favoriserar dottern ist för sonen, inte har brytt sig så mycket och absolut inte vill ha flera barn framöver. Inget kunde vara mindre sant så för mig blev det mer ett uppvaknande över vilken människa hon är. Alltid otrevlig och vresig i telefon när hon pratar med min sambo och bestämmer själv över vilka dagar hon ska ha barnen, just pga att hon inte tycker att dom ska vara hos oss så ofta då hon självmant har valt att endast jobba 65%. Inte fan är det vårt fel att hon vill vara hemma mer men det betyder inte att vårt umgänge ska minskas.
   Iaf, nu kanske jag bara pratar men jag behöver få ut mig det :)
   Jag vet att han kommer bli en fin pappa till våra framtida barn och självklart så kan man inte vara bäst inom alla ämnen inom barnuppfostran.

   1. Lotta

    Lycka till Amanda! Och nåt lika fruktansvärt är ju förstås en förälder, mamma eller pappa, som saboterar umgänge och som sätter sitt eget behov före barnens.

 134. Maria

  Jag har följt din blogg till och från under åren och har inte riktigt fått grepp om vad som hände. Fantastiskt att du delar med dig.
  Det visar hur otroligt stark du blivit och jag tror även dina barn blivit stärkta av detta.
  Jag har alltid beundrat dig för att du orkat med allt själv och även studera.
  Självklart ska du bära huvudet högt och skåla i bubbel är givet, bara för att du kan.
  Du är en fantastisk människa som delar med dig i både stort och smått. Heja dej!!!

  Carola: Jag har skrivit massor om det, men inte på länge. Känner mig mest less på det, jag har verkligen ältat mig igenom det och nu är det klart:) Men det är klart att jag berättar om ni undrar.
  Jag tror inte på att gömma undan saker som gör riktigt ont och som är livsomvälvande, därför skriver jag, och jag är tacksam över allt det stöd som ni skickat genom åren :)
  Tack!

 135. Helena

  Tårarna,rinner, du skriver så otroligt bra om det allra svåraste <3. Du är ärlig rakt i i kaklet och det gillar jag verkligen. Din version ja men jag tror på dig i allt du säger ska du veta. Han har förlorat, du har vunnit även om det inte ser ut så just nu. Fy fan för honom säger jag bara. Så fult agerat och sedan en fet offerkofta på det. Styrkekram!!

  Carola: Tack:) Det var inte helt lätt att skriva, så det känns bra att det gick fram. Det har hänt så mycket, och jag har dealat med så galna saker som liksom blivit normalt.
  Tack för ditt stöd! Och offerkoftan….så jäkla mitt i prick!!

 136. Anette

  Jag gråter här… :(. Fruktansvärt det han gjorde mot dig och barnen. Att inte göra slut på riktigt, ja det fattar inte jag. Det tyder på att han inte är riktigt frisk… Du är vinnaren i det hela, du har kontroll över ditt liv och du får vara med dina barn! :)

  Carola: Ja, det gjorde ju så att jag inte kunde släppa och gå vidare förrän långt senare. Och när jag bad om svar för att kunna få ett avslut så var han bara kall och hård och vägrade. ”Varför ska jag svara på det??”
  Tack:) Ja jag är en vinnare i detta!

 137. Anette

  Alltså jag gråter här …….. Det han gjorde är så fruktansvärt… Så fruktansvärt fel mot dig och barnen!!! Alltså han måste ju vara sjuk i huvet ju!! Mest för att han inte hade mage att ’göra slut’ på riktigt. Att inte avsluta det på ett respektfullt sätt. DET förstår jag inte. Därför tycker jag inte han kan vara riktigt frisk. Men det är ju du som är vinnaren i det hela. DU är stark, du har barnen nästan jämt. En rikedom!!

  Carola: Tack:)

 138. Agneta

  Jag kan inte sluta gråta när jag läser detta. Jag har följt dig så länge, men kan fortfarande inte förstå hur han tänkte/tänker. ❤️❤️

  Carola: Tack:)

 139. Karolina

  Wow! Vilken berättelse! Rakt, gripande och också med en rejäl dos humor! Håll ditt huvud högt!

  Carola: Man måste kunna skämta om eländet, för mig hjälper det massor att kunna garva högt åt jobbiga saker:)
  <3

 140. Anna

  Fysiken vad stark du är och jag tycker att du verkar vara en underbar människa. Du har gått igenom så jobbiga år och ändå är du starkare än nånsin, så glad att läsa detta!
  Tur att du har så goa ungar! Kram på dig

  Carola: Ja har världens bästa ungar, det hjälper ju till:) Tack!

 141. Annika

  Underbara, starka du!
  Fantastiskt inlägg på så sätt att du uttrycker dig så bra.
  Sen så är det väldigt tragiskt – det du varit med om. Vilken skit till man han blev.
  Kramar!

  Carola: Åh tack, det är så svårt att skriva ibland, och efter att ha läst igenom det säkert trettio gånger så tänkta jag nästan inte posta det…. så det är skönt att ni fattade hur jag menade:)
  Kram!

 142. Karin

  Enda sen jag läste det här har jag grubblat och funderat.
  Knäppte du inga kort då på dina blåmärken? Kan man inte anmäla en misshandel i efterhand?
  Du har ju vittnen till den.
  Kram igen.

  Carola: Nä tyvärr. Det är ju solklart i efterhand att jag skulle anmält. Men då var allt sån kaos. Kram:)

 143. Mb

  Det är bra skrivet av dig och bra att du står stark i allt detta
  Men bortsett från det
  HUR mår dina barn och hur kommer DE att må framöver
  Be gubbjöveln tänka på det
  Nåt jävla litet uns av samvete och känslor bör han väl ha

  Carola: Barnen mår bra idag. De har mått riktigt dåligt periodvis, framför allt de äldsta tjejerna. Jag kan bara hoppas att de inte kommer må dåligt i framtiden, men det visar sig ju.
  Han kommer aldrig att fundera det på, i hans ögon har han inte gjort något fel. ”Vad skulle jag göra då??” är hans svar till folk som försökt prata med honom. Jo…allt utom detta hade varit bättre liksom;)
  Noll samvete, definitivt noll känslor.

 144. Therese

  Heja dig! Lyckliga barn som har dig! Du står upp för dig själv och dina barn! Nästa gång jag skålar ska jag skåla för dig! Varmaste kramar från Therese!

  Carola: Ja, vi skålar:) Kram:)

 145. Neta

  Bara det att åka till Thailand utan fru och barn är ju ett sjukt beteende och inget en pappa/make gör. Inte innan allt är uppklarat.
  Han ser ju inte heller glad ut när man ser han ute på marknader, har ett stressat beteende. M har jag aldrig gillat heller, hon är antingen som en ättiksgurka eller överdriven.
  Jag hoppas dock för dina barns skull att det blir bättre och att dom får en relation till sitt syskon, varken dom eller det nya barnet har ju nån skuld i det här, det har bara han. Men samtidigt tror jag inte att det blir så om han inte slår i skallen jäkligt hårt eller nåt sånt.
  Vad boendet beträffar så kan du ju begära besittningsrätt till de största flyttar, sen blir det nog svårt att få rätt att bo kvar med bara 4 hemma.
  Men att allt detta är hans förlust och du som i framtiden kommer att ha bäst relation med barnen, det är det nog ingen tvekan om.

  Carola: Helt ärligt så fattar jag inte varför en relation med halvsyskonet ska vara viktigt? Inte för mina ungar iaf. De är helt ointresserade, och varför skulle de gilla någon som de själv blivit bortvalda för? Jag talar av egen erfarenhet här, jag har en halvsyster som jag aldrig träffar och har noll relation till. Jag mår inte ett endaste dugg dåligt över det:) Inte hon heller vad det verkar:)

 146. Elin

  Vilken fantastisk kvinna du är! Stark och står på egna ben! Kvittot är dina fina barn, du är beundransvärd! Men framför allt, du förtjänar verkligen ALLT gott i livet!

  Carola: Tusen tack <3

 147. Monica

  Du är så jävla bäst bara ❤️Snygg är du oxå lär ju inte ha svårt att träffa nån ny .Din Exman borde du lämnat åt pöbeln 😂😂😂😂😂

  Carola: Haha, tack:)

 148. Charlotte

  Herregud!! Så fruktansvärt att läsa. Så jävla ensam du måste känna dig. Någon skrev nåt om att ” han ditt ex aldrig kommer bli vuxen” jag håller med. Han verkar vääääldigt omogen o mycket mer.

  Önskar dig o din familj allt gått för framtiden. Att du kommer träffa en ny goding till RIKTIG man är det ingen tvekan om. Du är en super snygg kvinna! Hej!

  Carola: Nja snygg vete fan, men jag hoppas på Godingen:)
  Tack:)

 149. Johanna

  Har barnen träffat sitt eller sina nya syskon?
  Hur gammal är barnet?
  Hur skulle du förhålla dig till barnet om ni träffades?
  Intressant läsning om hur allt gick till! Du är en kämpe!

  Carola: Nej. Öhhh jag vet inte riktigt? Ett och halvt eller nåt sånt? Kanske.
  Jag vill absolut inte träffa den ungen. Never in my life, jag skulle lugnt vända och gå åt andra hållet.
  Barnen vill inte träffa den och som jag skrev i en annan kommentar – blod är inte viktigt. Jag har en halvsyster som jag aldrig träffar, vi har ingen relation och har aldrig haft. Hon är äldre än mig. Jag mår inte ett dugg dåligt över det. Jag kunde inte bry mig mindre, och inte hon heller vad det verkar:) Jag har vänner jag skulle kunna dö för, så blod är inte tjockare än vatten.
  Jag tror att barnet kommer lida mer än vad mina barn gör om de inte får nån relation och det är inte mitt problem. det skiter jag högaktningsfullt i:)

  Tack:)

 150. Kamilla

  You go Girl 👍 Superduperimponerad av att du klarade det! De flesta säger att de ska välja barnen före allt annat men du har varit en tigrinna för dina barn! Kanske dags att byta namn till Tigrinna Wetterholm👍🍾

  Carola : Kan lägga till det som mellannamn:) Tack:)

 151. Teresa

  Heja dig /oss
  Som fixar att ta hand om barnen vad som än händer, har varit med om ungefär samma som du
  Mitt väljer att inte ha kontakt alls med sinabarn
  Kram till dig

  Carola: Lite skönt ändå, att slippa honom helt. Även om barnen kanske känner annat. Men för dig:) Jag skulle lugnt vilja ha det så. Om JAG fick vara ego.
  Tack, och kram

 152. Ann-Sofie

  Beundrar verkligen dig din styrka och vilken fantastisk mamma du är till dina barn. Du ska vara tacksam att du blev av med honom, du förtjänar en bra man.Förstår inte hur en människa kan bli så förändrad. Du är vinnaren han är förloraren. Kram

  Carola: Ja idag är jag ju det. Glad att vara av med honom alltså:)
  Tack:)

 153. Ann-Sofie

  Beundrar verkligen dig din styrka och vilken fantastisk mamma du är till dina barn. Du ska vara tacksam att du blev av med honom, du förtjänar en bra man.Förstår inye hur en människa kan bli så förändrad. Du är vinnaren han är förloraren. Kram

 154. Elena

  Så bra skrivet!!! Har längtat länge efter detta inlägg. Jävlar i min stekpanna vad stark du är och vilken YNKRYGG du har till exman!!!

  Carola: Åh tack:) och japp;)

 155. GC

  Heja dig Carola. Jag beundrar hur du klarade av detta svek så pass bra som du gjorde. Och jäklar så bra ditt liv blivit. Så mycket roligt du gör och så fräsch och snygg du är. Kram.

  Carola: Kram och tack:)

 156. eva

  Hej Carola. Läskigt att läsa din berättelse för det känns som att det är mitt liv du skriver om!! Mitt helvete började 2003 då min dåvarande man o far till mina 2 yngsta men ändå tonårsbarn började bete sig som ett arsle.. Läskigt vad lika dom betedde sig.. Min man vart elak och var aldrig hemma ville inte umgås mm. När jag till slut frågade vad som var fel så svarade han ”Jag vet inte om jag älskar dig” Det var den enda förklaringen jag har fått. Sen följde 1,5 år med svar som ”jag vet inte” när jag frågade vad har ville.. Det som hände till slut var att min bästa väninna var den han nu är ihop med!! Kort berättelse men så lik allt du berättade att det är läskigt. Jag är inte lika snäll som du och kallar henne Det jag kallar min ”äcklet” Det blir ju lättare med tiden men sveket känns lika mycket än fast det är 14 år sen det hände. Har inte träffat mitt ex mer än 3 går på dessa år och henne 2 gånger klarar det inte. Känner iaf med dig och förstår hur du känt det!! Jag tycker du är en fantastisk tuff tjej och en förebild för andra!! Stor Kram till dig!! ❤️ ❤️

  Carola: Urk! Jag har sett DET en gång, och det var samma gång han knuffade mig, då satt hon i bilen och väntade. När jag såg det, för jag spatserade såklart efter honom och gapade och skrek, så slet jag upp bildörren, beredd att slita tag i håret på henne och släpa ut henne och tja, typ sparka ihjäl henne. Han hann dock köra iväg, tur det så jag slapp sitta i finkan för mord, för jag var så jävla adrenalinstinn.
  Kram på dig:)

  1. Eva

   Ja ibland önskar man att man ”fick” slå på dom ordentligt och få ut aggressionerna man känner för vad dom gjort!! Dom iaf mina har ju ingen aning hur illa dom gjort mig!
   Kram till dig med!!
   Din lilla Doris är så lik min Vilda så kul att se
   😊 💜

 157. Teres

  I ett avsnitt av FA när ni fick frågan om att skaffa fler barn, och P sade att han inte ville, har jag ett svagt minne av att du sa att man kunde ju ”råka” glömma ta ett P-piller. Jag kan ha fel, men det låter ju lite lömskt, tycker jag.

  1. familjenannorlunda

   Ett- jag inte ätit p-piller sen innan Janelle, slutade med det 1993.
   Två- jag skulle aldrig luras!
   Tre: på frågan om vi ville ha fler barn sa han : jag tycker som Carola, och flinade glatt.

   Så du har nog blandat ihop oss med nån annan familj.

 158. Marre

  Förstår att det varit kämpigt. Men kan du inte se att det är synd om honom som inte fått klippa av navelsträngen från sin mamma? Han är ett litet barn fast han ska vara vuxen, som aldrig frigjort sig från sin mamma. Han kommer aldrig bli vuxen tyvärr. Fortsätt kämpa!

  Carola: Oh ja, han tror dock att den är klippt, men den är som en lian:) Klart det är synd om honom, jag har gråtit många tårar över att det är synd om honom.
  Jag kämpar på:)

 159. Helahea

  Du är otroligt grym !!
  Vilken resa du har gått igenom och går igenom fortfarande.
  skål för din fortsatta resa 🍾

  Carola: Jo, jag vill inte ha den ogjord, men vill aldrig vara med om den igen! Skål!

 160. Helena

  Jag är tacksam för att jag följt dig under dessa år. Din resa har gått parallellt med min. Utan att vi känner varandra. Jag känner ändå igen mig i så mycket. Sorgen, att bli sviken och lämnad, att bli behandlad som skit efter ett långt liv ihop. Hur ont det gör. Och hur det får en att tappa fotfäste. Och hur det är att vara så ledsen fast känslorna för exet är slut. Och alla lögner och påståenden om en som person.
  Styrkekramar till dig!

  Carola: Och detsamma till dig!!

 161. maria piteå

  Detta är inte skit snack utan din sanning. Som du ser de.

  Ja undrar och har undrat under åren som gått. Hur gick de med huset? Jag märker ju att ni bor kvar. Men fick du hans del eller äger han fortfarande halva?

  1. familjenannorlunda

   Nej. Vi äger halva huset var och rent juridiskt kan han tvinga mig att köpa ut honom eller sälja. Huset ligger i Uppsala där små lägenheter går för 2 miljoner.. vårt är värderat till 4milj för fyra år sen och det har stigit i värde med all renovering som gjorts. Jag får inga lån:-/ eftersom vi delade upp livet så jag var hemmamamma. Vi sålde vårt gamla hus för 2 milj och köpte detta för 2,6 så jag kan aldrig hitta ett billigare boende för mig och massa ungar. Inte här. Jag kan flytta långt härifrån och bo billigt, men han är ju inte mobil iom företaget så det går inte. Han tillåter inte det.
   Alltså kan han se sig i himlen efter att jag ”går med på” en försäljning. Jag tycker gott att han kan se till så barnen har ett vettigt ställe att bo på när han nu inte gör ett dugg mer😇 Och tydligen tänker han samma. Det är jag tacksam för. Samtidigt som jag ser det som att han botgör:)
   Och han hotar ju med att sälja titt som tätt.. men då får han även ta över alla barn har jag sagt. För jag får som sagt inga lån. Då drar jag. Bor hos syrran, flyttar till Norge och jobbar inom vården eller nåt. Och DET vill han ju inte. Tänk att få massa ungar på halsen helt plötsligt.
   Så det är exakt samma som förut med huset.

 162. Skånsk 2 barnsmamma

  Har följt dig ända sedan familjen annorlunda, måste säga att jag beundrar dig verkligen, vilken stark kvinna du är. Du är värd sååå mycket mer. Ta hand om er ❤

  Carola: Tack så mycket:)

 163. Malin

  Helt otroligt att man kan bete sig så och går inte att förstå hur man kan strunta i sina barn! En liten undran som du inte behöver svara på….betalar han underhåll till dig för barnen?

  Carola: Nä det är obegripligt. Ja han betalar.

  1. Prematurmamma

   Men så tur då tänk att vara bra på hjortronsylt i stället för att umgås med sina barn. Verkligen rätt prioritering av han och mamman.

 164. Susanne

  Hej, följt din blogg ett tag eftersom jag visste vem du är efter att jag såg er på tv i ”Annorlunda familjer”. Jag är imponerad av er som skaffar så mycket barn med allt vad det innebär och tycker det är kul att se på men………..hur f-n tänkte människan som gjorde så mot dig och ungarna???? Jag blev också ensam fast med 2 vuxna barn och 5 barnbarn nästan samtidigt som dig den 22 feb 2013. Det gjorde/gör fortfarande ont men jag sätter fötterna framför varandra dag och kämpar på. Vi hade levt ihop i 37 år.
  Men jag vill bara säga att du är duktig, stark, bra. Du gör rätt fortsätt bara.
  Ta hand om dig och dina barn
  Lycka till

  Carola: Han tänkte nog inte alls, alternativt med fel huvud;) Stor kram till dig!!

 165. Lena

  Kunde riktigt känna ångesten och smärtan du måste ha känt under den perioden, väldigt illa skött från hans håll. Och bra kämpat av dig som kom ut starkare ur detta

  Carola: Det var riktigt jobbigt. Och väldigt illa skött. Och onödigt.
  Tack:)

 166. Tant H

  Det är så bra att Du skriver! Att Du låter själen få sig ett riktigt reningsbad! Att Du genom att vara öppen och ärlig hjälper andra att komma vidare! Tiden läker-ja visst gör den det men man får inte vara så rädd att man inte petar på såret…så länge det blöder till är det något som vill ut.
  Carola-Lycka till och om någon är värd ett Lycka till är det Du!

  Carola: Ja, jag hoppas ju nånstans att någon annan kan finna lite tröst och styrka i att inte vara ensam. Och för att skriva är min terapi. Har alltid varit.
  Tusen tack:)

 167. Carro

  Carola, du är grym. Tror ingen kan fatta vad Du&din familj gått igenom. Jäklar vilken mamma du är!

  Carola: Tror ingen som inte varit med om det kan fatta, jag kunde det definitivt inte innan jag hamnade där själv.
  Tack:)

 168. Jenny

  Man vill ju nästan kräkas när man läser vad han gjort mot dig och barnen,men samtidigt så tycker jag riktigt jäkla synd om honom. Han måste ju helt enkelt må fruktansvärt dåligt för att kunna bete sig så där. Jag hoppas för hans skull att han inser att han måste göra nåt åt sitt mående,prata med någon. Annars kommer det till slut explodera totalt inom honom. Synd för honom att han inte har lika fina människor omkring sig som du har,för han hade nog behövt någon som rytit ifrån ordentligt och tvingat honom att söka hjälp. Det är ganska tydligt att han försöker intala sig själv att han inte gjort nåt fel. Han flyr från känslorna.
  Jag är glad att du är en så stark människa,barnen behöver ju iaf en bra förälder:-) Du är verkligen in riktig inspirationskälla!

  Carola. Tack! Det är synd om honom. De som är närmast honom verkar bara jamsa med. Säger att det kan ju vara så att kärleken tar slut, och att det är okey. Men det är ju inte okey. INte att bete sig som ett arsel.Att kärleken tar slut behöver j inte innebära att man trampar ihjäl sin expartner och skiter i allt.
  Våra gemensamma vänner, vi har ju typ bara det eftersom vi var så unga när vi träffades, har försökt prata med honom, men han vägrar. Han komma aldrig att söka hjälp, för han har inget som behöver fixas enligt honom, Han mår prima!
  Så jag har slutat tycka synd om honom.

 169. Karin

  Du är så värd ett glas bubbel ❤
  Du är otrolig, Du är imponerande, Du är så himla bra, Du är som en idol, Du är fantastisk.
  Kramar från mig

  Carola: Gillar idol:) Tack <3

 170. Petra

  Jag vet inte vad jag ska skriva för att det inte ska låta banalt men….WOW. DET spelar ingen roll om det ”bara” är din version… du är fantastisk!

  Carola: Tack, det värmer <3

 171. Tina

  Usch jag gråter när jag läser …
  Vad du måste kämpat!! Tycker du blivit behandlad rent omänskligt
  av honom:(
  Bättre Mamma kan inget barn få:)

  Carola: Inte meningen att du ska gråta…<3
  Jag håller med, det är så det känns… <4 Tack!

 172. Me

  Jag känner igen mig i så mycket av det du skriver.. men så blev jag lämnade med bara två barn.. första året var ren överlevnad.. sen kommer man tillbaka.. starkare än nånsin. Du är så stark Carola!

  Carola: Ja, det vände där nångång, tack och lov.
  Kram till dig och tack:)

 173. Helene

  Från min sida sett, ska du vara glad att du blev av med honom.Ibland är ensam stark. Kram.

  Carola: Jag är det. Idag. Livet är enklare när man är ensam på riktigt än ensam i ett förhållande.! Tack och kram:)

 174. Jenny

  Du är helt fantastisk!! Dina barn har tur som har dig 💕

  Carola: Ja det tycker jag med:) Haha, nä, men jag tror att de mår så bra de kan idag:)

 175. Katie

  I åtta, närmare nio år har jag följt dig och din blogg Carola, fantastiska du! Och dina fina barn! Jag vill bara krama om er!
  Du är helt fantastiskt stark! Kram och kärlek! Det är det enda jag kan säga för jag är mållös!
  Kramar om!

  Carola: Nästan ända från start! Jag har bloggat i tio år i sommar:)
  Tack för allt.

 176. Carina S

  Det känns alltid skönt att höra att man inte är ensam. Min ex make gjorde precis likadant, dock har vi varannan vecka. Tyvärr behandlar han mig fortfarande på samma nonchalanta respektlösa sätt och det gör att vårt barn hamnar mitt emellan oss, vilket naturligtvis inte är bra för barnet. Men jag hoppas fortfarande att någon gång kommer det bli bättre.

  Carola: Jag hoppas med att det blir bättre för dig. Jag är som sagt väldigt glad över att få ha barnen för jämnan :)

 177. Agda den förste.

  Oj, vad stark du är.
  Verkligen oerhört bra jobbat att klarat av detta med bravur.
  Det är ju hans förlust. Hur kan man bara göra såhär?
  Hälsningar Skåne.

  Carola: Tack:) Och ja hans förlust!

 178. Vera

  Några saker:
  * det är HANS förlust
  * du är bland de starkaste jag vet
  *du kommer alltid att ha ryggen fri och kunna sova gott med känslan av att ha gjort allt för dina fina barn
  * bubbel är gott :-)
  ///en annan som också ”har ett datum”

  Carola: * Japp
  * Tack
  *Japp
  * Jappjapp:)
  Och en stor kram till dig med!

 179. Cecilia

  Kram
  Brukar inte kommentera så ofta men du är stark och jag älskar ditt sätt att skriva, håller inte alltid med dig men varför skulle jag göra det?? Jag är inte du med dina erfarenheter å du är inte jag med mina erfarenheter :)
  Är ”glad” över att du har tagit dig igenom den här tiden och är på andra sidan av allt det tuffa. Ja nya motgångar kommer troligen så är livet men du är nu starkare å klarar så mycket.
  Tack för alla goda råd å tips genom åren. Jag fattar inte hur du klarar 9 barn när jag tycker ett räcker med ett ;)
  Kram å god natt

  Carola: Nä precis, vi kompletterar varandra, det är det som är så kul:)
  Allt är relativt, jag kan lova dig att jag tyckte det var asjobbigt med ett barn, som dessutom var ett enkelt barn:) Mycket jobbigare än med nio:)
  Kram

  1. elda

   Mitt namn är Elda Jag vill vittna om den stora stavningskastaren som heter Dr.Chamberc, min man och jag är gift i 5 år nu har vi inget barn och läkare sa till oss att jag inte kan föda bara för att min kropp var skadad på grund av fel narkotiska receptet får mig att oroa mig och min man är inte glad så min man bestämmer sig för att gifta sig med en annan tjej och skilja mig, jag var så ledsen att jag berättade för min vän om att hon fick mig Dr.Chamberc e-postadress och jag aldrig tro på honom så mycket, men jag bestämde mig för att försöka det och han sa att han skulle hjälpa mig att få min man tillbaka efter tre dagar och jag skulle bli gravid. Jag tvivlade på att på tredje dagen kom min man tillbaka till mig och grät han sa han ville inte längre ha skilsmässa 2 månader efter att doktorn bekräftade att jag var gravid, om du har några problem, kan Dr.Chamberc hjälpa dig också, skicka honom ett mail på [email protected]