Familjen Annorlunda

Workout Parties!

Jag har glömt berätta för er att jag ska ut och svira på fredag!

Med öppen bar och massa muskler, testosteron och tajta kläder:) Både på killar och tjejer förvisso och på män har jag aningens svårt att tycka att tajts är snyggt. Det blir lite Robin Hood-varning över det;)

Jag har ändå vant mig vid det här laget. Men snyggt – nä. Nu är i och för sig inte jag själv ett bombnedslag i tajts, men ”alla andra har det” Hehe.

Jag ska på något som kallas Sveriges största träningsfest i Annexet, Globen. Jag har varit i Annexet på konserter och på Kristallengalan, men aldrig iklädd träningskläder, så det här ska bli kul!

För en gångs skull ska jag inte åka med min syrra, så ni som tycker att vi hänger ihop för mycket kan andas ut – vi gör saker utan den andre. Jag ska gå med ett gäng härliga bloggare, vi är tio stycken som kommer ha ett event i eventet så att säga. Jag har egentligen ingen aning, men när jag fick frågan om jag ville haka på, så svarade jag JA direkt, eftersom jag gillar tjejerna och vi träffas så sällan:) Att det sen var träning gjorde det bara ännu roligare.

14606250_1115041541912453_2824068349996548604_n

Det kommer vara två träningspass och som jag fattar det så tränar alla:D Fatta hur coolt! Det första passet skulle hållas av Hugo Rosas, men eftersom de är i Thailand och deras lilla sötnos Leonore fått det äckliga rota-viruset så kan han inte komma. Leonore har legat inne på sjukhus så hon har varit riktigt dåligt. Jag är ju lite kär i den där ungen ♥

Men i hans ställe så kommer nu Simon Sköld, MMA fighter….holy smoke det kan bara bli grymmish, ser fram emot det!

Pass två hålls av Michalea Lauren, boxare på hög nivå så det kommer bli tufft det med. Härligt!

Sen ska man väl lufsa runt där då i sina svettiga tajts och se glamourös ut med svettblanka högröda kinder och hästsvans på sned, äta proteinbars och dricka powerdrycker. Jag ser fram emot det här, och vill ni komma så finns det biljetter kvar:)

Med tanke på mina gå-vilse-skills så frågade jag idag i vår Facebookgrupp om nån ville mötas på centralen och nu får jag sällskap av Johanna:) 

Jag ska försöka komma iväg hemifrån under tidiga eftermiddagen, måste bara ha lite barnvakt först, så vi kan äta lunch ihop. Åhh det ska bli så kul!

Och inte att förglömma ingår en goodiebag:) det är alltid kul.

 

För att få igång musklerna lite efter ganska så ofrivilligt uppehåll ett tag nu, skyller på sjuka barn, och sjuka familjemedlemmar och lite småkrasslig själv med för den delen, så gymmade vi idag. Skjutsade Trixie och Loppan till deras gympa, tog med Corrinda. Vi mötte upp syrran på Friskis, och alltså…. Jag kan ha gjort världens snyggaste fickparkering idag. Garanterat Årets snyggaste iaf;) Luckan var liten, och jag hade en bil som stressade mig bakom, det är för trångt att köra om så de får vänta. Jag backade, tyckte att jag kom in för tvärt och funderade på att åka därifrån, men tänkte att jag testar väl en gång iaf. Jag har backvarnare på bilen som tjöt satan, men de gör ju det fast det är långt kvar, så jag skickade ut Corrinda som lots så jag kunde precisionsköra. Syrran kom precis och visade med händerna att jag hade en god bit kvar även i fram så jag bara snajdade in bilen:) Perfekt intill trottoarkanten, spikrakt. Japp jag är sjukt stolt över mig själv, jag har verkligen inte kunnat fickparkera förut.

Vi mötte David när vi kom in och han upplyste oss flinande om att vi kom försent. Mmm, vi vet. Han har ett pass powerhour, men eftersom jag måste köra tjejerna till gympan så hinner jag inte, så surt. Saknar måndagspassen!

Men en och en halv timme på gymmet är rätt ok det med. Kommer kännas i morgon. Äntligen träningsvärk och inte bara ont överallt för att jag suttit still;)

 

Innan det blev kväll så hann jag roa mig med att prata i telefon med Mirka och sen råkade jag öppna mitt städskåp.

städskåp

Varför är det så förbannat svårt att ta ut kassen när den är full med plastförpackningar, och sätta dit en ny? För den delen – varför är det omöjligt att stapla likadana förpackningar i varandra? Vi hade tolv vindruvsförpackningar, femton hallonförpackningar och fjorton stora hinkar kvarg. Det tar typ ingen plats om man staplar dem i varandra, men det händer aldrig.

Intill står det som ska till pappersinsamlingen, öven den överfull. Så här är det alltid. Jag är inte jättebäst på att tömma dem, men brukar i alla fall göra det när det rinner över;)

Förvisso ställer jag ut den på hallgolvet och så blir den ståendes där i en evighet innan jag kommer ihåg att ta med den till tippen, men ändå.

Jag har insett att det är ett dålig ställe att samla återvinning på i det här skåpet, för det ramlar ofta ner saker från hyllorna över, som man sen kastar bort. Inte bra. Nu stod jag och funderade på att byta ut mitt skåp/skänk som står i hallen mot något som kan rymma det här. Och efter att ha glott på skåpet en lång stund så kom jag underfund med att det borde rymmas i det skåpet ju. Smartass;)

Sagt och gjort, jag tog bort ett hyllplan och sen gick det utmärkt att ställa in tre papperskassar, två för plast och en för tidningar. Häpp!

Och i städskåpet ser det ut så här nu:

städskåp

Dammsugaren har fått flytta in på sin plats, antagligen tillfälligt eftersom den används hela tiden, men ändå, På golvet står småkassar med dammsugarpåsar, förkläden och städtrasor/microdukar.

Jag är inte klar, måste ta ut och rensa alla hyllor, men det hann jag inte idag, för det var dags att laga middag.

Kylskåpet såg ut ungefär som städskåpet, jag rensar och ställer i ordning allt där inne typ en gång i veckan, och dagen efter ser det ut som någon kastat in en handgranat och stängt dörren. Nu hittade jag två förpackningar blodpudding och en med kabanoss. Stekte på det och trodde småkillarna skulle jubla, det är de som alltid tjatar om det i affären. Men nix. De ville inte alls ha, de ville ha tomatsoppa. Jaha, vad kul då;) Jag har några ungar som inte klarar av blodpudding så de fick tomatsoppa, och innan det var färdigt så åts det soppa till förrätt och pudding till huvudrätt. Jag åt kabanoss, spenat och kikärtor. Helt enligt Cajsa Warg . man tager vad man haver.

Jag och tjejerna handlade en minihandling efter gym och gympa så vi har frukost i alla fall, men i morgon måste nog jag och Jamie åka och shoppa ordentligt. Nu verkar det som att Jordan dragit på sig nåt skit igen bara, han var så ledsen en stund på eftermiddagen och sa att det var jobbigt att vara i skolan. Han fick plötsligt ont i halsen och mage och det kändes som om han skulle kräkas. Men om han gick på toa eller åt/drack något gick det över. Han trivs i skolan så det är inget sånt, men det snurrar ju massa skit nu, Han var lite småhängig här hemma, så vaknar han inte piggelin piggelin blir det en dag hemma. Igen.Men vad gör man?

I Novalies klass är de normalt 24 elever, idag var sju där….

Kyrkis var inställt i torsdags, och delvis även grupperna denna vecka, bara att hålla tummarna för att de kryat på sig till denna torsdag.

Vabbruari var det ja…

 

Jag har efterlyst era bästa tips att hålla sig frisk, alternativt lindra och bota alla virusar, och har fått en del, fortsätt gärna fylla på:)

Nu ska jag krypa ner intill Jamie, som har svårt att somna. Kan bli så när man ligger och glor på Youtube på mobilen i smyg under täcket;)

 

Natti natti ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nettan

    Så roligt att du hänger med på fredag! Jag ska bara se till att bli av med träningsvärken från helgens boostcamp så är jag redo för ytterligare en helg med träning i fokus :)
    Apropå fickparkering, jäklar så nöjd man blir när man väl får till det ;)

Comments are closed.