Familjen Annorlunda

Önskeinlägg?

Hörrni, jag vet att ni ibland efterfrågar specifika saker ni vill att jag berättar om. Jag har ju minne som en guldfisk, superbra men kort;) så jag glömmer alltid bort det dessvärre.

Har ni något ni vill att jag ska skriva om? I så fall – shooooot:)

Det kan väl gälla vad som helst tänker jag, Alltså inte en frågestund utan önskeinlägg.

Barnens namn, förlossningarna, amma/inte amma, inredning (hahahahahaha) vad vi gör på helgerna, semesterplaner, osv. Inte vet jag:)

Men spåna på, om ni vill.

 

IMG_3535

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Grace Hensley

    I work in a writting company. We help students with essays, homework. Contact me to find out more.

  2. Kristine Sisk

    They have a staff of professionals that will not frustrate you in the long run.
    You don’t have to put your faith in any pay for writing papers. Here’s an easy technique to determine whether or not essay writing service evaluations are genuine.

  3. C

    Hur en dag ser ut från början till slut. Tid ni går upp, tid när barnen lägger sig, rutiner under dagen, kvällsrutiner.
    Bilder från huset, planlösning, hur rummen ser ut.
    :)

  4. mia

    Jag undrar om det är bloggen du lever på? Hur har det gått med din utbildning? har du tänkt att jobba med det du utbildar dig till eller är det bara för skoj skull? Umgås du med någon mer familjen annorlunda familj än mirka?

    1. Tanja

      Ja! Känns mest som om det är Jamie vi får läsa om. Janelle har man ju koll på , men lite mer om de andra

  5. Caroline

    Jag önskar läsa om dina erfarenheter av att barnen börjar potträna och bli blöjfria, att vänja av med napp (om de haft det) och vänja av med välling. Även om du har några kloka råd gällande nattningsrutiner :) Nu är ju dina barn lite större, men har en dotter på 2,5 år och berörs av allt det nämna ovan

  6. Karin

    Massa önskeinlägg härifrån :) är själv emotofob därför skulle ja vilja att du skrev ett inlägg om det och hur du gör /hanterar allt då de blir både fysiskt men mest psykiskt .
    Sen ett inlägg om allt detta me Perra , hur funkar allt idag? Har ni kontakt? Träffar han barnen? Hans nya barn/fru? Farmor? Ja allt kring det vore super spännande att höra..
    stå på dig och fortsätt vara den du är ❤ är sååå impad av att du fixade allt me alla barnen själv (fast va fan hade du för val iof!?) jag personligen tror att exet på riktigt har fått en knäpp. Alltså man kan bara inte göra som han mot sina egna barn om de vore rätt där uppe menar jag. Pränta in i barnens huvud att det har hänt något med pappa i huvudet så de aldrig tar på sig skuld och att Hannibal faktist ej så förr.. har en liknande situation själv me mitt första barn och ja tror eller konstaterade att det är en störning i hjärnan då man bara kan vända ryggen åt sitt eget kött och blod sen har ja oxå konstaterat att blod inte är tjockare än vatten! Min make som jag träffade då barnet var 4 år (idag vuxen ) har tagit till sig min son som sin egen! Det är så fantastiskt :) jag kan aldrig förstå hur det kunde bli såhär men jag har lärt mig leva med det och insett att han är störd och förtjänar fan inte min son! ( för de e inte hans i mina ögon) min nuvarande däremot förtjänar att bli kallad pappa som funnits där i hela pojkens liv i med och motgångar. Men jag tror på Karma.. jag är säker på att det kommer en dag då de visar sig att min tro på Karma är sann ?? Lev gott och må väl fina Carola

  7. Ida

    Jag är lite nyfiken på hur du ser på framtiden, vad du har för planer, vad du drömmer om att göra i framtiden. Har du något drömyrke eller utbildning du vill satsa på? Skulle också vara intressant om du ville dela med dig av dina erfarenheter som ensamstående mamma, hur får du ihop vardagen och har du några bra tips till andra i samma situation?

  8. Elun

    Skulle vilja vad som hände mellan dig och Pär, hans beteende efteråt och hur det är nu mellan er. Har läst lite om vilket elände det var men skulle önska att du skrev ett inlägg om vad som hände :)

  9. Sofia

    Läser din blogg ofta , och är helt fascinerad av din styrka efter att bli lämnad med allt. Har gått igenom en liknande skilsmässa , faktiskt lika brutal , jo det är möjligt, tyvärr, vill läsa mer om hur du tänker kring svartsjuka, hämnd ,bearbetning och ev förlåtelse …. jag jobbar varje dag med detta och det går sådär ;) kram till dig medsyster :)

  10. Hanne

    Kom på ett ämne till: barnens namn. Barnen har ju fina, lite ovanliga namn. Hur kom ni på dem? Vad heter de i andra namn?

  11. Linnea

    Amning! Jag vill veta allt. Har tidigare mejlat till dej och fått svar men vill höra mer om dina erfarenheter. Ammar andra barnet just nu som snart är fyra månader. Det har krånglat en period men vi verkar ha kommit över det. Kan du skriva om dina erfarenheter av amning, vad har fungerat bra/dåligt, har något krånglat, har alla barn varit likadana att amma osv.

  12. Hanne

    Hur du tänker i ekonomiska frågor: konsumtion kontra sparande, investeringar i livet, pension osv. Jag tycker att en del i att vara en stark och självständig person är hur man tänker kring detta viktiga ämne. Är själv väldigt intresserad av detta i mitt liv. Vore intressant att höra din syn.

  13. Helena

    Hur passar hunden in I familjen med så mycket aktiviteter? Har ni gått någon hund kurs? Tycker du skriver så bra och variert!
    Blir det mera skola /utbildning?

  14. Helena

    Hur passar hunden in I familjen med så mycket aktiviteter? Har ni gått någon hund kurs? Tycker du skriver så bra och variert!

  15. Ella

    Hur du ser på dina barns utbildning/framtida jobb/dylikt. Skulle du vara ok med om de inte ville gå klart gymnasiet, hur tänker du kring vidareutbildning, är det viktigt för dig? Skulle du peppa eller försöka avråda från att försörja sig på något mer ”instabilt” yrke, exempelvis inom konst? Är det något du absolut Inte skulle vilja att dina barn arbetar med? Något du skulle tycka att det vore skoj om något av barnen jobbade med? Osv :)

  16. Annika

    Berätta gärna vilka barn som delar rum, och hur det funkar? Tycker också det vore kul att se hur ni bor :)

    Kanske små intervjuer med barnen? Deras intressen, drömjobb etc

  17. Sanna

    Ja bilder från ditt hem hade varit kul!

    Men jag funderar på din utbildning som hälsocoach har du tänkt att utöva den eller utveckla/ plugga mer?
    Jag fattar att du har en inkomst och är bara nyfiken på om du fortfarande tycker att det är kul och vill jobba som det eller hur tankarna går för framtiden.
    Tack för en bra blogg!

  18. M

    Jag läste precis ditt förra inlägg och tänkte direkt att det var så spännande att se lite mer av erat hus. Så mitt önskeinlägg vore att få se mer bilder från hur ni har det hemma :)

Comments are closed.