Familjen Annorlunda

AZ-Design:)

Det här inlägget är i samarbete med AZ-Design

 

Jag är en sån här tråkig människa som inte köper nya saker för att det jag har är omodernt. Nämen jag är liksom mer – ”Oj det här börjar gå sönder, konstigt? Taskig kvalité det är ju bara…ehum….typ 25 år;)”

Så är det med min säng, mitt soffbord ( som är från 50-talet) och min soffa. Och mitt köksbord som Doris tuggat sönder benen på…eländiga jycke;)

Jag är heller inte så impulsiv, och det är väl för att jag verkligen vill tycka om de möbler jag har, eftersom jag då har de kvar i hundra år, men jag surfar runt en massa när jag väl börjar inse att jag måste uppdatera mig.

Och hittar massor av sidor med hur snygga saker som helst:)

Som AZ-Design.

Egentligen mest ett företag för företag, typ restaurangmiljö– och möbler för konferens , men sånt tänker jag borgar för bra kvalite´. En stol på en restaurang lär ju hålla dels för alla möjliga och omöjliga människor som sitter hur som helst, väger på stolen och så vidare, och dels för att torkas av/tvättas tyg.

Az-designSamma med konferenser. Där sitter ju folk hela dagarna så det bör vara både bekvämt och  hållbart.

AZ-Design har massor av möbler som är snygga. Både för inom och utomhusbruk, både för kontor, hemma, konferens och restaurang.

Jag har till exempel letat efter ett bord till husvagnen, som jag hittade här:)
bord-party-3-storlekar

Det är vissa specifika krav jag har där, och det gäller framför allt mått, men även vikt. Viktigast av allt är att det går att fälla ihop och är tåligt mot väder och vind. Rätt vad det är ösregnar det  och eftersom jag vet exakt hur jag är på att ha framförhållning och plocka undan(dvs inte alls, hehe) så kommer bordet bli ståendes utomhus. Finns matchande stolar till också men det tror jag att jag har, dock i en mindre kul färg, nämligen brunt:)

Jag är ju inte ett designfreak, i den meningen att det måste vara av någon känd designer, men jag tycker om vackra saker, och vad som är vackert är ju väldigt individuellt. Men en snygg sak som inte har nån vettig funktion eller som är krånglig att ta hand om går bort.

Hos AZ-Design kan man få hjälp med att skräddarsy sina möbler, och det finns på allvar massvis av olika kombinationer på allt. Både klädda sänggavlar och loungesoffor och allt där i mellan, En loungesoffa har jag förresten kommit på att jag vill ha också, efter att ha varit skeptiskt i alla år, men så är det att vara sist på bollen;)

Så letar du efter något i möbelväg så kan jag tipsa om det här företaget :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Carola!
    Vad mycket de hade att erbjuda på AZ.. lovar att kolla in ikväll efter jobbet igen :)
    Kramar

Comments are closed.