Familjen Annorlunda

2016 går mot sitt slut:)

För mig var 2016 ett bra år.

Jag önskar att 2017 blir minst lika bra:)

 

Nu ska jag dra iväg med syrran och handla mat till kvällen, var iväg en sväng igår för att köpa nån grej till tv:n och det var hysteriskt. Folk överallt, bilar överallt. Gahhh! Jag åkte hem till min egen lilla ICA :)

Det där ordentliga inlägget får vänta lite, jag hoppas ni har överseende med mig:) Jag har massor som ligger halvklara som utkast, men som inte hunnits slutföras…. ahhhhh. Julledighet är inte alls lika med massa tid framför datorn;)

Syrran messade nu och sa att jag skulle ta en tunn jacka, det är 10+ grader ute, helt makalöst, men jag klagar inte eftersom jag inte gillar kylan. Men tio plusgrader?  Jag behöver inte oroa mig för att jag inte satt i motorvärmaren i alla fall;)

 

Nä, hörrni, jag återkommer så fort jag kan!

Men jag vill önska er alla en fantastisk nyårsafton, glöm inte Grevinnan och betjänten:) Det är mitt absoluta måste på nyår:) Jag har sett det i alla år och det är lika kul fortfarande.

Tittar ni på det? Eller idiotförklarat ni mig nu:)?

Ha det toppen de sista skälvande timmarna av 2016, så ser vi fram emot att 2017 blir amazing.

 

GOTT NYTT ÅR till er alla från mig :)

Love you all, puss:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Gott Nytt År! Jag ser alltid Grevinnan och Betjänten. Jag och min kompis var faktiskt så freakade en gång för många år sedan att vi förberedde sherry, vitt vin, champagne och portvin – å så drack vi lika många gånger som Betjänten!! Dricker fortfarande varje gång han dricker men håller mig numera till en sorts vin (oftast bubbel) genom hela programmet! :) Kalla det gammal å klok kanske…

Comments are closed.