Tiden rusar! – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Tiden rusar!

Jag hinner inte med!

Tiden går så fort, jag har massor att göra och fast jag har speed under sulorna så hinner jag liksom inte.

Till viss del är det ju resfeber såklart, skulle jag bara varit hemma hade jag ju inte alls känt mig stressad.

Men, nu insjuknar ungarna i diverse och jag är ju livrädd för att dra på mig något. Det här är sista gången jag bokar resa så här års tror jag, alldeles för mycket skit i omlopp.

Jag skulle till en supermysig julfest med Loppi ikväll men med tre sjuka kids och ingen barnvakt så går det inte. Det är tråkigt:(

Om allt går som det ska nu då så kommer pappa och hämtar upp mig och syrran i morgon bitti strax efter åtta. Hon lämnar sin bil här, så tar vi en taxi hem på söndag eftersom vi landar sent då.

Sen går flyget vid elva eller så, och tar typ två timmar. Framme i London har jag absolut noll koll, och förlitar mig helt på syrran:) Jag klarar av det, men eftersom hon nu har det här med flyg och sånt som sitt jobb så överlämnar jag det till henne. Så tar jag hand om tågresorna:)

Tanken är att vi ska se Harry Potter på torsdag, och sen bara mysa runt, shoppa och ha det gott.

 

Det var evigheter sen jag var utomlands, närmare bestämt bra precis för sex år sedan, och det har väl hänt en del gällande att surfa utomlands? Jag vet att vi har fritt wifi på hotellet så nog ska jag kunna hålla er lite uppdaterade. Instagram bör ju inte vara några problem så in och följ mig där!

carolawetterholm heter jag där, som i vanliga livet:) och även om ni ser bilderna här under i bloggen från instagram så missar ni mina kloka ord;)

Man behöver inte vara aktiv själv för att följa andra, och man  kan även låsa sin profil så ingen annan än de man själv bestämmer kan se den. Så ni som är oroliga över sånt, var inte det. In och följ mig så blir jag glad:)

Förutom att jag ska försöka blogga så har jag en del inlägg som ligger tidsinställda, så helt tyst kommer det inte bli här inne:)

Nå, vad händer här hemma då?

Jo i söndags tävlade ju Lovelia och Trixie i KM i gymnastik. Även fast vi befinner oss i Uppsala, Pelle Svanslös stad, så betyder inte KM Kattmästerskap:) utan Klubbmästerskap.

gymnastik

Det är inte så kul att se på gymnastik helt ärligt. Jag älskar att se mina ungar på golvet såklart, men i och med att det är en bedömningssport så är det helt omöjligt att hänga med. Man har ingen aning om det var bra, dåligt, uselt eller kanon. I fotboll ser man ju antal mål och vet vilket lag som  leder, men här får man vänta till prisutdelningen. Jag kollade på mina tjejer, tyckte att det var fantastiska och sen laddade jag ner en bok från Nextory och läste:)

När så alla lag hade gjort sitt var det dags för prisutdelning och stoltheten vet ju inga gränser, men mina tjejers grupp tog förstaplatsen i fristående, och andra plats i både hopp och matta:) Tre pris:)

lovelia och trixieDen lyckan alltså ♥

 

I går så skruvade jag fast alla lister i framkant på trappan, alla utom en som jag missat att måla;O  och jäklar så snyggt det blev:)

Jag ska visa er, men vill ju såklart att även den sista ska vara ditsatt.

Den lilla trappan upp saknar lister än, ska ev ha annan sort än innan, och så ska det ju kapas golvlister med, Men nästan klart.

Jag är stolt över mig själv, det tänker jag inte sticka under stol med, inte för att det på något vis var speciellt svårt ( bara jobbigt och tog tid) men för att jag gav mig på något jag inte gjort förr:) Jag skruvade loss en list på trappan för många år sen för att se hur det såg ut där under, och konstaterade att det kändes alldeles för besvärligt så jag skruvade snabbt tillbaka den. Men nu är det fixat och jag har gjort det så noga jag kunnat:) Resultatet är inte perfekt, men det ser man inte om man inte lägger näsan emot, och funktionen är det inget fel på.

 

Sen satte jag upp skivan för dörren, och givetjävlavis så jäklades det, men nu sitter den där, Tälja med kniv är fan helt outstanding för att få saker att passa:)

Det är inte jättesnygg, dörrarna är i trä, men jag har ingen lust att måla dem just nu, eller kanske ens någonsin;) så det får vara. Min tanke är att dekorera den där vita skivan med något. Just nu ligger Familjeregler högt på min funderingslista. Jag vet vad jag vill ha, ska bara hitta det i rätt format/variant:)

 

Nu ska jag packa, försöka fundera så det blir så mycket ombyten som möjligt med så få plagg som möjligt. Det brukar gå bra, jag var tvungen att packa lätt när jag skulle till Hola. De gångerna skulle jag ändå ha plats med ibland både inne och utegympakläder+ skor så utan det det känns det rymligt;)

Behövs ju inga fancypancy kläder, de kan man ju köpa på plats ifall man får lust att gå på något sånt ställe, Dit syster yster och jag går lär det räcka med svarta jeans och en tröja:)

Har ni några sista minuytentips gällande London så är det dags att kasta hit dem nu!

Jag har sparat alla era andra tips och tackar så mycket för dem.♥ Ni är bäst:)

 

Håll nu tummar och tår att allt får flyta på, inga förhinder eller krångel.

Kanske hörs vi senare i kväll, annars i morgon:)

Ha det gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefina

    LONDON: Det finns en helt underbar Italiensk restaurang jämte Piccadilly Circus, den heter Chichetti (osäker på stavningen) och är definitivt värd ett besök. Försök lunchtid, kvällstid måste man nästan ha bokat bord :).