Familjen Annorlunda

Creative Makeup, kläder och trappa;)

Idag har Patricia gjort något som hon längtat efter länge:)

Det börjar på Ögon och slutar på Bryn.

Den här unga damen har alltid haft för vana att absolut inte lyssna på goda råd, kommer de dessutom från morsan så är det mer logiskt att göra tvärtemot;) När hon var mindre så var hon enligt sina egna ord en riktig ”fjortis” Det var lager av spackel i ansiktet, det går inte att kalla det smink för det var liksom i sjok. Det var så mycket mascara att det måste ha gett utslag på vågen;) och inte tvättades sminket bort heller utan det gick ju snabbare att bara låta det vara.

Och ögonbrynen de plockades, rakades och målades dit nya. Skitfult.

Sen skulle hon ha en piercing i ögonbrynet, och det var jättefint. Tills den växte ut. Och hon tog om den och den växte ut. Och så höll det på, Hon ville så gärna få det att funka och testade olika varianter, men fick ge upp. Med ett ärr i brynet, där det inte växer hår.

Den här donnan är perfektionist när det kommer till hennes utseende, och det här har stört henne så.

Och idag gjorde hon något åt det, och jag fick följa med och kolla när hon fick en kosmetisk tatuering. Eller nya ögonbryn:D

Det var oerhört intressant, jag fick höra massa info om just ögonbryn och fick hänga över axeln när de gjordes, så det har jag såklart fotat. Men måste som vanligt flytta över bilderna först:)

Här är en FÖRE-bild idag i alla fall, så ska ni få se resten snart:)
Patricia

Vi var på Creative Makeup som ligger i Uppsala, och enligt Patricia är bäst på typ allt skönhetsvärd:)

Jamie var med och fast det tog tid så var han så duktig. ♥

Åh jag som absolut inte vill ha några tatuerade ögonbryn erkänner att jag faktiskt blev lite sugen idag. Det blev så jäkla snyggt!

Mer om det i morgon:;)

 

Jag hann hem med Patricia och Jamie bara lagom för att svida om till träningskläder och sen dra iväg på Power Hour. Den här tröjan köpte jag på Missäy i Gbg och har inte bestämt om den ska få vara träningströja eller vanlig tröja, den är nämligen sjukt skön. Och snygg såklart:D

missäyJag har bylsiga gympaöverdragsbrallor och ett bylsigt linne under. Det som förklaring på vart midjan och den platta magen är;)

(Midja har jag, men ingen platt mage men man kan ju låtsas;) )

Power Hour är som Power Hour alltid är, en ren nära döden-upplevelse. David är som alltid David, och ser till att man tar ut sig så man nästintill kräks. Och så kräver han ett leende på det;) Jag älskar det, och skulle behöva en David hemma som pushade. Förvisso skulle jag mest troligt slå honom i skallen med en stekpanna, sko, kofot, kaffekopp eller vad jag nu hade till hands, men jag skulle göra det med en platt mage;)

 

Åkte hem, hämtade ut paket, Jag har inte fått ändan ur att ta med ungarna som behöver kläder till butiken och på senaste tiden har jag visst tappat det här med vad de vill ha? Jäkligt jobbigt när ungarna blir stora och får en egen vilja:D Alltså har det jag köpt behövt åka och bytas, och jag är less på det nu, och har återupptäckt postorder. Fasen, det är ju så grymt att beställa saker på nätet idag, jag ska sluta gå i butiker tror jag. Ungarna kan få kolla, välja och det spelar ingen roll att det är mitt i natten eller i alla fall sena kvällen, Ska visa er i morgon, det med:)

Blir visst många inlägg för er att se fram emot ( eller fasa) för i morgon:)

Hemma så åt jag, och sen duschade jag och sen kröp jag i jobbarbrallorna. Äntligen har jag ju kommit fram till det roliga, jag ska måla trappan ju:)

trapprenoveringFast jag inte alls tycker om trärent, så har jag på allvar övervägt att låta trappan vara trävit, för det blev bra snyggt efter allt slipande,. Men jag vet att jag kommer tycka att det är fult om ett tag igen.

Så nu har jag målat vartannat steg. Varför vartannat undrar ni? JO, för att jag ju inte limmat fast golvet än, och det var ju en jäkla tur för jag är rätt slabbig och nu spiller jag inte på nya golvet:)

I och med att det ligger löst så flyttar jag ju undan det, men ingen ska ju tro att jag kommer få ihop tolv trappstegs sågade bitar igen om jag lägger dem i en hög.. Det pusslet hoppar jag över. Alltså tar jag vartannat och lägger ner golvet på steget nedanför. Och gör samtidigt så att ungarna kan gå på vartannat utan att stöta i fötterna, de fattar att det är allvar när trappan ser konstig ut:)

Snart kommer ni slippa höra mera om den här trappan, jag lovar. Snart.

 

Min tanke var att måla alla övriga steg innan jag gick och lade mig men jag gör det i morgon i stället, det är inte torrt nog att lägga tillbaka golvet. Har det nu tagit sån här lång tid så gör det inget om jag gör det riktigt ordentligt och låter det torka som det ska.

Nu ska jag hoppa i säng, och så hörs vi i morgon.

Natti natti ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.